Prezentari PowerPoint din categoria 'Educationale'

l'Europe des 27

Uniunea Europeana in cifre

dioxid de carbon

fuarte calumea

INTERVENTIA EXTRATERESTRA PE PAMANT 2012 -partea a treia

Multiplele schimbari de la suprafata planetei sunt asociate cu miile de cazuri de aparitii ET.

Lumea iesita din comun - XXV

O mică enciclopedie a lucrurilor extraordinare; mistere neelucidate, istorie neconvențională, fenomene inexplicabile, tehnologii revoluționare, oameni extraordinari și recorduri extreme.

Palatul "Al. I. Cuza" Ruginoasa

Palatul de la Ruginoasa reprezinta o pagina de istorie. A fost restaurat si inaugurat in anul 2010. Iubim Ruginoasa si iubim Romania! Ii respectam pe marele DOMN Alexandru Ioan Cuza si pe distinsa si sfanta DOAMNA Elena Cuza!

Perlele Orientului

” Ce mi s-a povestit am uitat ,ce am văzut am înțeles , ce am făcut am învățat !” , e una din cugetările lui Confucio , minunat redate într-o prezentare a creatoarei spaniole Annabel .

Vorbe de duh - partea a VI-a

Vorbe de duh de prin lume adunate şi-napoi la lume date…

Ziarul BEREGSANU_Omagial GEORGE COSBUC si MOISE BELMUSTATA.pps

Se împlinesc la 20 septembrie 2011, 145 de ani de la nasterea Poetului Taranimii, iar la 23 septembrie 2011, 97 de ani de la nasterea marelui violonist beregsan, “oameni mari” pentru care, eu am sentimente deosebite. Am folosit pentru ilustrarea articolului "Poetul Taranimii si ziua de Sf. Maria", doua scrisori originale scrise de poet, adresate tatalui sau, preotul Sebastian Cosbuc din Hordou. Manuscrisele acestea le am de la mama mea care, a fost stranepoata a poetului si care, a pastrat pâna la moarte aproape de sufletul ei, mai multe scrisori de familie scrise de poet. Frumusetea articolului consta în faptul ca înafara de lumina noua pe care o aduce asupra zilei de nastere a poetului, manuscrisele se pot citi în marime naturala, impresionând prin tonul cald, uneori plin de umor al fiului George, mai putin cunoscut publicului decât George Cosbuc, poetul. De asemenea, este interesant si prin faptul ca este publicat chiar de Sf. Maria, ziua când manuscrisul arata ca de fapt s-a nascut poetul si nu la 20 septembrie cum este cunoscut.

% minute pentru viitor

In vacanta mare!

0. Doi Pelerini

O lectie impresionanta de omenie.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.