Prezentari PowerPoint din categoria 'Fotografii'

Fantezie fotografica 1

O compozitie fotografica.

Fantezie, fotografie, sunet

Fantezie, fotografie, sunet şi cāteva perle de īnţelepciune pentru prietenii mei.

farolillos chinos

esta presentacion es una mezcla de imagenes y farolillos chinos, con todo el misterio que encierran esos personajes raros de la primera parte en contraste con la inocencia y bondad de los de la segunda parte.

faruri

Un far este o semnalizare luminoasă turn situat pe coastă, referința de coastă și notificarea marinarilor. Ele sunt īncununate de o lampă de puternic, care servește ca guķa.proviene greaca veche (Pharos), referindu-se la turnul de semnal pe insula Faro, īn Egipt.

FARURI SI ARTIFICII IN NOAPTE

Lumini care ne călăuzesc şi care ne īncāntă privirile.

FASCINATION...

SUPER...

Fatzacoperta - Sleeveface

Originea exactă a conceptului nu este cunoscută. Termenul "Sleeveface" a fost inventat īn aprilie 2007 de către Carl Morris, după ce el și prietenii săi au făcut fotografii īn care țineau īn mānă, īn dreptul feţei coperte de discuri, īntr-un bar din Cardiff. Prietenul său, John Rostron, le-a postat pe internet și a creat un grup pe site-ul de socializare Facebook. Din acest punct, nebunia a īnceput să devină mai cunoscută.

Feţe feţe la Olimpiada Rio 2016

La Olimpiadă sunt foarte mulți fotografi care surprind fiecare moment al concursurilor aşa că nu este surprinzător faptul că unii concurenți sunt surprinşi avānd feţe amuzante.

FELICITARI

FELICITARI SCRISE DE ELEVI

Femeia īn roșu

Imagini de femei īmbrăcate īn roșu īn primul rānd,

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.