Prezentari PowerPoint din categoria 'Fotografii'

Superbe fotografii

Admirati frumoasele si deosebitele fotografii ..dar fiti atenti la fiinta cu lupii.. ce gandeste el ??... se pare ca se simte mai bine in compania lor decat.... no coment alternative , daca ar fi mancat , pe bune 1.

surtido de imagenes

presentamos una seleccion de imagenes, unas dibujadas y otras fotografiadas, pero todas con un encanto especial y acompańadas de una buena musica.

SwissTechnology

SwissTechnology

Symphony in white

Imagini in alb

Syria - Church of Saint Simeon Stylites

Church of Saint Simeon Stylites church that dates back to the 5th century, located about 30 km northwest of Aleppo, Syria.

TAJ MAHAL-Fotografii mai putin obisnuite

Taj Mahal este cunoscut pentru frumusețea sa, dar și pentru faptul că este un simbol al dragostei de durată. Timp de secole, acest loc a fost una dintre cele mai cunoscute destinație turistice din lume. Milioane de fotografi au īncercat să imortalizeze acest palat din toate unghiurile, unii au preferat să facă fotografii mai puțin obișnuite drept amintire din vizita la acest mausoleu.

Taj Mahal-Noaptea

Pentru a proteja Taj Mahal a existat o interdicție de 20 de ani privind vizitele de noapte. Īn 2004 s-a hotărāt ca Taj Mahal să poată fi vizitat cinci nopți pe lună, īn ziua cu lună plină și două zile īnainte și după luna plină. Pentru a fi deschis īn nopțile fără lună, monumentul ar trebui să fie iluminat - făcānd acest lucru ar atrage insecte care ar putea depune ouă pe pereții săi, dăunānd faimoasei marmure albe.

TAORMINA SICILIA ITALIA

TAORMINA SICILIA ITALIA

Targul mesterilor populari -Ramnicu Valcea 2009

In fiecare an ,la sfarsitul lunii Iulie, in Ramnicu Valcea au loc zilele orasului, unde se organizeaza acest frumos si interesant targ al mesterilor populari din diferite regiuni ale tarii.

Tatiana Petrova - Still Life

Still life si chitara lui Nicolas de Angelis.

TATUAJES 2000

como en otras ocasiones, esta vez volvemos a presentar una serie de hermosos tatuajes esperando sean de su agrado.

TATUAJES 50

una completa seleccion de tatuajes muy artisticos. espero les guste.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.