Prezentari PowerPoint din categoria 'Fotografii'

Valoarea unei femei

...am indeplinit cerinta de pe ultimul diapozitiv...

Valsul culorilor

Jocul culorilor pe ritmul acordeonului. Am incercat pe ritmul unui binecunoscut vals al lui Eugen Doga sa ma joc cu minunatele fotografii culese de Marcel Bossard. Sper sa va placa!

Vanity Fair (magazine)

Vanity Fair este o revistă americană īnființată īn anul 1914 de către Condé Nast[1]. Vanity Fair este o revistă de interes general, avānd ca subiecte cultura, afaceri, moda și este deținută de compania media Condé Nast Publications, care deține și revista Vogue[2]. Revista a avut un tiraj mediu de 1.157.653 exemplare īn anul 2007[3].

Vechea Japonie

Fotografii de colectie din vechea Japonie , o lume fascinanta dar disparuta ...

Vederi de sus

Imagini superbe luate de la inaltime.

Vegetable_Museum

Vegetable_Museum

Venecia

Venecia y su carnaval

Viaţa este minunată

Imagini cu persoane care se bucură de viaţă.

VIAJE SIN DESTINO

SE TRATA DE UN HIPOTETICO VIAJE, EN EL CUAL SE RECORREN VARIOS SITIOS, SE CONOCEN VARIAS PERSONAS, PERO NO TIENE UN DESTINO ESPECIFICO.

VIATA IN ALB SI NEGRU

Ideea acestui pps mi-a venit cand am primit niste fotografii cu femei pictate in alb-negru. Mi-am amintit ca in urma cu niste ani existau doar acestea si ele impresionau prin acuratete. Poate nu va va veni sa credeti, astazi nu exista decat foarte putine... Am constatat asta cautand pe Internet astfel de fotografii, pentru a realiza aceasta prezentare.

Victoria

imagini

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.