Prezentari PowerPoint din categoria 'Fotografii'

VIITORUL NOSTRU

Ipostaze mai mult sau mai putin hazlii dar care ne bucura ochii de fiecare data...

Violet

Culoarea avem astăzi este rezultatul unui amestec între culorile roșu și albastru deasupra celor două încercare. A se vedea câteva poze cu această frumoasă speranță de culoare va fi plăcut

viziune dubla

un punct de vedere interesant

Volando

pamantul vazut de sus

Vulcanul Etna

Cel mai inalt vulcan din Europa 3340 m. Este activ . Situat in insula Sicili- Italia. Punct important turistic

WAU

WAU

Webshots premium february 2009

Webshots premium february 2009

Webshots Premium January 2009

Webshots Premium January 2009

West Country

the west of the country,O parte a imaginației colective din întreaga lume vest departe, include regiunea statelor vestice ale Statelor Unite ale Americii. Deoarece SUA extins spre vest, după fondarea sa, sensul Occidentului a evoluat în timp. Inainte de 1800, creasta Munților Apalași a fost văzută ca granița de vest. De atunci, frontiera sa mutat mai departe spre vest și râul Mississippi se face referire ca cea mai estică limita posibilă a Occidentului. Vest cuprinde cea mai mare parte semi-aride, platouri, unele campii si munti impaduriti. În secolul XXI,Statele care sunt în Munții Stâncoși și Marele Bazin Coasta de Vest este considerată ca făcând parte din America de Vest.

What about my dream...Erik Johannson si Katy Wolf

va prezint doua tinere talente: Erik Johannson student in Suedia care reuseste cu arta fotografica sa creeze imagini imposibile si Katy Wolf, o voce deosebita din Ungaria. Sper sa va placa!

White!

White!

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.