Prezentari PowerPoint din categoria 'Muzica, Artisti'

Kylie Minogue

Kylie Ann Minogue, (pronunțat /kаɪliː mɪnoʊg/,[1][2] n. 28 mai 1968 Melbourne, Australia) este o cāntăreață cāștigătoare a unui premiu Grammy, compozitoare și actriță australiană, decorată cu Ordinul Imperiului Britanic.[3] Minogue a devenit cunoscută la sfārșitul anilor 1980 prin rolul jucat īn serialul australian Neighbours (Vecini), īnainte de a deveni artistă pop īn anul 1987.

Shania Twain

Shania Twain (AFI: ʃəˈnaɪə 'tweɪn), născută sub numele de Eilleen Regina Edwards la data de 28 august 1965, este o cāntăreață și textieră de origine canadiană. Ea a devenit foarte cunoscută īn domeniul muzicii Pop Country odată cu lansarea celui de-al treilea album din cariera sa, intitulat Come on Over, care a fost comercializat īn aproximativ 40 de milioane de exemplare pe plan internațional. Twain este singura interpretă care a reușit să obțină trei discuri de diamant īn S.U.A. și se clasează pe locul secund īn topul celor mai de succes artiști canadieni, prima fiind Celine Dion.

Vie de Chopin

Viata lui Chopin

DE LA 70 LA 85 DE ANI

ACTORI CELEBRI DE CARE FIECARE DINTRE NOI A AUZIT SI I-AM URMARIT CU PLACERE. VIATA LUNGA TUTUROR,Angelica.

Dov'č - Le Vibrazioni

Dov'č - Le Vibrazioni Melodia ,,Dov'č” este a patra clasată la festivalul de la Sanremo-2020. M-a impresionat, pe lāngă frumusețea melodiei și a versurilor, interpretul de limbaj mimico-gestual, limbaj pentru persoanele cu surditate. Nu mai văzusem asta pānă acum, și m-a impresionat pānă la lacrimi. Melodia vorbește despre capacitatea de a putea depăși dificultățile vieții, fără a fi doborāt de problemele de zi cu zi. Dar și să lăsăm īn urmă ura și dezbinarea. ,,Mă īntreb, unde e acea zi īn care să nu mai risipești Cerul roșu, orizontul, Iar ura să se predea binelui Unde e, Mă īntreb, unde e?” Traducerea: lyricstranslate.com/en/le-vibrazioni-dove-lyrics.html Picturi: Igor Levashov, pictor contemporan rus, n. 1964;

Soleil

Gregoire-Soleil

Soleil_Soleil-Nana_Mouskouri

Soleil_Soleil-Nana_Mouskouri

Swing cu Fred Astaire si Ginger Rogers

Un omagiu adus celor doi nemuritori ai Swingului Fred Astaire si Ginger Rogers

(Gary Moore) Still Got The Blues

(Gary Moore) Still Got The Blues

1 Decembrie 1918

O prezentare care am mai trimis-o, doar cu o parte din melodia lui Hrusca si recitarea regretatului Paunescu. Revin cu mici modificari si melodia intraga, asa cum au sugerat unii.

2 Instrument-Acord_on---

melodii la acordeon

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.