Prezentari PowerPoint din categoria 'Natura'

MARBLE CATHEDRAL

  • Currently 7.94/10

7.9 steluţe (34 voturi)

CATEDRALA DE MARMURA din Patagonia-Chile.

Maremma, inima Toscanei

Toscana, una din cele mai frumoase regiuni ale Italiei.Toscana nu este numai Florenza, Pisa , Siena sau Grosseto.Toscana nu este numai un vin de Chianti sau Montepulciano.Toscana nu este numai o regiune in sud-westul Appeninilor.Toscana nu este numai o coasta la marea Ligurica. Cine nu a trait suflul vantului caldut cu miros de Zypresse, nu a auzit cantecul Zicadelor in apus de soare la un pahar de vin de Montepulciano intr´o Trattoria pierduta undeva in imensitatea campiilor deluroase ale Maremmei, acela n-a fost in Toscana. Maremma, acest cuvant care ascunde o neasemuita frumusete in sudul Toscanei merita sa ne pierdem cateva zile de concediu. Prin aceste imagini, si inca alte doua episoade, pe care le voi publica ulterior, vreau sa conving pe acei ce inca nu au planificat un concediu sa-mi urmeze sfatul si sa vina cu mine in sudul Toscanei.

Maremma, inima Toscanei, partea doua

Sudul Toscanei. Maremma partea doua

Maremma, inima Toscanei,partea treia.

Maremma- Sudul Toscanei. Imagini din Siena, Pitigliano, Grosseto si Montepulciano. Sfarsitul trilogiei Maremma-inima Toscanei. Sper ca v-a placut. Helmut

Maretia oceanelor

Fotografii incredibile

Mark Keathley

  • Currently 7.88/10

7.9 steluţe (26 voturi)

Arta si nu numai..

Marmolada-Regina Dolomitilor

Primul razboi mondial. Luptele pentru anexarea Tirolului la Italieni. Marmolada 3343m . Singurul munte in Dolomiti care are un ghetar. Dumneavoastra ati trai un an si jumatate intr-un ghetar, intr-un frigider ? Eu nu ! Acesti eroi din primul razboi mondial au trait insa !!!!. Un comandant Austriac cu numele Leo Handl, ca sa-si salveze soldatiii, a dat ordin, si s-a gaurit in ghetar kilometri de tuneluri la adancime de 40m creand un asa zis orasel de ghiata cu tot ce trbuia pentru supravietuire. Aici era ferit de bombardamentele Italienilor. De necrezut, insa au fost supravietuitori care povestesc ca luni de zile n-au vazut lumina zilei, n-au vazut soarele !!!! Poate am reusit sa redau cat de putin dramaticul acelor timpuri. Cu stima Helmut

Mastile padurii

  • Currently 5.65/10

5.6 steluţe (17 voturi)

Pasionat de tot ce înseamnă spirit, frumos, adevăr şi bine, Alexandru Mociran îşi sintetizează pasiunile simplu: „viaţa este prima pasiune, a doua este dragostea. Dacă nu faci cu drag ceva, este zadarnic. Dacă îţi mai dă Dumnezeu să faci în viaţă ceea ce-ţi place, cu atât mai bine. Un pps cu cateva masti adunate cu sarg din viitorul album "Mastile padurii"

Mastile padurii

  • Currently 5.00/10

5.0 steluţe (6 voturi)

Din colectia de masti a poetului Alexandru Mociran-Cristof

Mastile padurii

  • Currently 5.44/10

5.4 steluţe (9 voturi)

Un pps cu o parte din colectia de masti a poetului Alexandru Mociran Cristof

MAXIME 3 LIBERTATEA

  • Currently 7.72/10

7.7 steluţe (25 voturi)

Minunate imagini din Busteni, de pe Platoul Bucegi si de la Crucea de pe Caraiman, pe fondul unei frumoase melodii si a unor maxime privind libertatea.

Melancolie

  • Currently 7.95/10

8.0 steluţe (40 voturi)

O scurta plimbare printre peisaje.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.