Prezentari PowerPoint din categoria 'Natura'

Mark Keathley

Arta si nu numai..

Marmolada-Regina Dolomitilor

Primul razboi mondial. Luptele pentru anexarea Tirolului la Italieni. Marmolada 3343m . Singurul munte in Dolomiti care are un ghetar. Dumneavoastra ati trai un an si jumatate intr-un ghetar, intr-un frigider ? Eu nu ! Acesti eroi din primul razboi mondial au trait insa !!!!. Un comandant Austriac cu numele Leo Handl, ca sa-si salveze soldatiii, a dat ordin, si s-a gaurit in ghetar kilometri de tuneluri la adancime de 40m creand un asa zis orasel de ghiata cu tot ce trbuia pentru supravietuire. Aici era ferit de bombardamentele Italienilor. De necrezut, insa au fost supravietuitori care povestesc ca luni de zile n-au vazut lumina zilei, n-au vazut soarele !!!! Poate am reusit sa redau cat de putin dramaticul acelor timpuri. Cu stima Helmut

Mastile padurii

Pasionat de tot ce înseamnă spirit, frumos, adevăr şi bine, Alexandru Mociran îşi sintetizează pasiunile simplu: „viaţa este prima pasiune, a doua este dragostea. Dacă nu faci cu drag ceva, este zadarnic. Dacă îţi mai dă Dumnezeu să faci în viaţă ceea ce-ţi place, cu atât mai bine. Un pps cu cateva masti adunate cu sarg din viitorul album "Mastile padurii"

Mastile padurii

Din colectia de masti a poetului Alexandru Mociran-Cristof

Mastile padurii

Un pps cu o parte din colectia de masti a poetului Alexandru Mociran Cristof

MAXIME 3 LIBERTATEA

Minunate imagini din Busteni, de pe Platoul Bucegi si de la Crucea de pe Caraiman, pe fondul unei frumoase melodii si a unor maxime privind libertatea.

Melancolie

O scurta plimbare printre peisaje.

Melancolie

Toamna, pe marginea lacului

MESTECENI

Paduri cu frumuseti nebanuite si chemare in natura

METODA INEDITA DE CERCETARE

Dresajul balenelor albe și al delfinilor, presupune uneori metode deosebite de cele clasice...

Mi-este dor de Romania

Ori de cate ori i-mi este dor de Romania , ascult aceasta melodie , Helmut

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.