Prezentari PowerPoint din categoria 'Sarbatori de iarna'

Nuernbergul in haine de sarbatoare.

Din Nuernbergul imbracat in haine de sarbatoare , o calda urare cu priliejul apropiatelor sarbatori de iarna. Udo Jürgens canta aceasta minunata traditie, a pomului de iarna, din unul din cele mai frumoase targuri din Germania : Nuernberg. Un Craciun fericit si La Multi Ani 2017 va doreste, tuturora, Helmut Gürtler.

An Nou 2017

La multi Ani cu sanatate si fericire.

LES VOEUX DES CHEMINOTS...

Urarile feroviarilor...un text foarte frumos in limba franceza

Mos Craciun

Se felicita cu sarbatorile apropiate toti colaboratorii de la power-point.ro. Va doresc un An fericit si plin de realizarea tuturor visurilor. Sa fiti sanatosi!!!! Cu respect Tatiana

Prosit Neujahr 2012

La multi ani !

0 colinda de Craciun!

Cand totul este viu de sarbatoare' In zilele de Craciun asa de sfinte, Mi-e gandul dus si odihnit in zare Si ruga mea se-nalta fierbinte. NU-TI cer Isus, ce lumea mult asteapta, Nici ani mai buni nici multa avutie, Ci-n ruga mea aduc o cerere-nteleapta: Sa-mi fii aici sa fim in partasie! Si as vrea, Isuse, pe cand vii la mine sa ma gasesti cu inima curata, purtand in piept o ruga-nfiorata, Scaldata-n dor si lacrimi dupa Tine!

2011 sa fie cu noroc!

In 2011 sa aveti zilele in culorile fericirii si sa fie un an plin cu noroc si sanatate!

2012 La multi ani

O urare din suflet pentru toata lumea(si nu in ultimul rand pentru colectivul dela nicepps )la trecerea in NOUL AN . LA MULTI ANI!

2013 - La mulți ani !

Vă doresc din suflet , La Mulți Ani Fericiți !

2015 in the World Photos

Anul Nou in lume

5arbatori Fericite

Fara cuvinte. Deschide-ti sufletul si primeste un strop de fericire. Transmite-l mai departe ca fiecare din noi sa se poata bucura de magia sarbatorilor de iarna.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.