Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

GIBRALTAR

SIRVA ESTA PRESENTACION COMO PEQUEŃO HOMENAJE A TANTOS TRABAJADORES Y TRABAJADORAS DE ESPAŃA, QUE CRUZARON ESA FRONTERA DURANTE TANTOS AŃOS PARA PRESTAR SUS SERVICIOS EN ESTA COLONIA INGLESA, A CUYA SOMBRA NACI, EN LA CIUDAD FRONTERIZA DE LA LINEA DE LA CONCEPCION.

Gibraltar

Gibraltar - teritoriu britanic de peste mări situat în sudul peninsulei Iberice.

Giethoorn_pueblo_holandes_sin_calles

localitate lacustra din Olanda

Girona.

Girona eate un oras cu o populatie putin peste 100.000 de locuitori.Face parte din regiunea Catalunia ,in nord estul Spaniei, la 90 km de Barcelona,fiind o destinatie preferata de locuitorii din Barcelona.

Gizemli_N

Cea mai spectaculoasa natiune...poate preface prin munca orice coltisor din natura sau locurile de pe teritoriile unde se stabilesc...

Glace sur le Lac Leman

Imagini de iarna din frumoasa Elvetie...

Glaciar perito moreno - Argentina

Imagini deosebite, dintr-un loc deosebit...

Gondola-taxiul venetian

Lebada neagra sau taxiul venetian sunt doua dintre denumirile sub care este cunoscuta gondola cel mai vechi simbol al Venetiei.

GOOD MORNING NEW YORK

INTRUCAT AM AVUY NOROCUL SA FAC O CALATORIE LUNGA IN AMERICA, ASTFEL MI-AM REALIZAT UN VIS DE CAND ERAM COPIL O SA FIE O SUITA INTREAGA DE PPS FACUTE CU POZELE FACUTE DE MINE,SPER SA VA BUCURE SI SA VA PLACA

Grădina Carpaţilor_01

Dumnezeu să binecuvânteze ţara mea frumoasă, România şi pe toţi compatrioţii mei !

Grădina Carpaţilor_03

Trăim într-o ţara frumoasă ,avem păduri dese şi frumoase,brazi înalti, fagi umbroşi şi stejari seculari,avem munti falnici,dealuri unduitoare,câmpii mănoase,ape curgătoare,lacuri scânteietoare,marea cu valurile ei neastâmpărate,delta Dunării,ape termale,ape minerale,lanuri bogate de grâu,aur şi argint,sare şi multe alte bogatii ce se ascund in adâncuri, grădini lângă grădini,livezi cu fructe gustoase,podgorii şi multe alte adevărate comori.Haideţi să descoperim aceste locuri frumoase,să ne bucurăm de ele şi să le facem cunoscute.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.