Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Gruyeres!!!

Din Elvetia!

Gruyeres-Elvetia

Guyeres este unu dintre locurile magice ale Elvetiei. Castelul a fost locuit incepand cu anul 1080 pana 1554 de 19 generatii de conti de Gruyeres

Gruyeres.Oraselul Cocor(Averio)

Oare ce ar avea in comun istoria, realitatea si fictiunea, un castel medieval, cu brinza sau cascavalul sau cu monstri "Alien"? Despre ele puteti afla si vedea, vizitand de placere,la pas, oraselul Gruyeres din tara cantoanelor.

Guangxi, China

Guangxi este o provincie a Chinei unde se afla unele dintre cele mai frumoase peisaje.

Guimaraes

Oras in nordul Portugaliei cu centrul sau istoric foarte bine conservat,se afla pe listele Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 2001.Orasul si-a stabilit identitatea inca din secolul al IX-lea sub denumirea Vimaranes,locuitorii sai fiind deseori denumiti Vimanarenses si Conquistadores(cuceritorii).Guimaraes impreuna cu Maribor ,Slovenia, a fost Capitala Culturala Europeana in anul 2012.

Gura.Humorului I

o scurta plimbare prin frumosul orasel bucovinean !

Ha Long - Vietnam

o tara mai putin cunoscuta...

Hai-hui prin Europa

Diaporama prezinta o colectie de fotografii din calatoriile mele prin Europa.

Haifa

Imagini superbe, muzica de neuitat, nostalgii.....

Haiti - blestemul pamantului

O prezentare, in Power Point 2003, dedicata celor carora "nu le-a mai ramas decat sa fie la sfarsitul fiecarei zile lacrimile Planetei, iar in zorii zilei urmatoare, sa se trezeasca asemenea unor cearcane ale ei".

HALLSTATT

Hallstatt este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase si pitoresti locuri din lume. Oraselul Hallstatt se afla in provincia Salzkammergut, pe malul stang al lacului Hallstattersee.

HALLSTATT SS 4

Un oras din nordul Austriei montane...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.