Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Islanda, cascade celebre

În cadrul unui circuit individual, de 7 zile, efectuat în Islanda, am avut prilejul să trăiesc momente unice vizitînd obiective turistice remarcabile. În prezentarea de faţă văprezint 8 din cele mai faimoase cascade islandeze: Gullfoss, Seljalandsfoss, Skógafoss, Svartifoss, Dettifoss, Godafoss, Hraunfossar şi Barnafoss.

Islanda-Cercul de Aur

Este unul din cele mai frumoase circuite turistice din Islanda.

Islanda-Parcul National Thingvellir

Parcul este obiectiv UNESCO și ar trebui să fie pe lista oricărui vizitator al Islandei., un simbol al unitatii nationale islandeze. Este unul dintre cele mai importante valori culturale din Islanda, cea mai importanta locatie istorica a Islandei, de la stabilirea asezarii Althing in anul 930 si formarea primului parlament democratic viking ( primul parlament din lume).

Islanda-prima parte

Un turist pasionat de România şi de frumuseţile locale impreuna cu alti 3(trei) bunici intre 66 si 72 de ani au pornit pe urmele vikingilor in indepartata Islanda, tara focului si a ghetii. Cu o masina inchiriata au facut inconjurul insulei , in perioada 18-25 mai 2014. Prezentarea atasata poate fi considerata o invitatie si un scurt ghid de calatorie in Islanda.

Islanda. minuni naturale

O serie de imagini deosebite din Islanda.

Islas Columbretes - Castellon Espana

realizare Josefina...Multumim!

israel

peisaje

Israel

Imagini superbe din Israel

Israel

Israel

ISRAEL

orase+peisaje

Israel

Israel- prezentare geografica generala

israel forever

imagini frumoase

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.