Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

MONDO 5

Stau în genunchi, în iarba-naltă, Şi pentru tine, eu mă rog, natură, Să supravieţuieşti În lumea mea modernă.(Valeria Mahok)

Mongolia,tara ospitalitatii

In tinutul intins de stepa nu exista hoteluri, insa va puteti baza pe ospitalitatea mongola, caracteristica popoarelor nomade. Stapanul iurtei primeste strainul si ii ofera ceai cu lapte, carne de berbec si vin. Intreaga familie chestioneaza oaspetele, pentru a afla ce probleme are. Dupa plecare, oaspetele este condus o bucata de vreme, apoi i se spune in ce directie sa o ia.

Mongolie

o tara mai putin cunoscuta...

Monoraiul

Un mijloc de transport in comun mai putin obisnuit.

MONSARAZ,PORTUGAL

VILA MEDIAVAL DE MONSARAZ,PORTUGAL

Monschau

Monschau, un colt uitat de timp si de lume, undeva intre NL (Olanda), B (Belgique) si D (Germania) Fotos Monika & Liviu Craciun http://liviu.fam-craciun.de/menu/foto/index.php Music Catalin Tircolea www.tircolea.ro

Mont Blanc - Traversarea

O prezentare deosebita a citorva incercari de traversare a muntelui Mont Blanc 4810m. Mont Blanc (în traducere din franceză, Muntele Alb, în italiană Monte Bianco), cunoscut şi sub denumirea La Dame Blanche ("Doamna Albă") este cel mai înalt vârf din Alpi şi din Europa de Vest, situat pe graniţa dintre Franţa şi Italia, în apropiere de colţul celor trei frontiere ale celor două ţări cu Elveţia. Pentru toti iubitorii de alpinism, pentru cei care vor dori sa incerce sau pentru iubitorii de frumos din fata calculatoarelor. Vizionare placuta!

Montardit

Franta

MONTBELIARD

Montbeliard este un oras din estul Frantei

Monte Carlo

unul dintre orasele mult visate...

MONTE CARLO

MONTE CARLO

Montecatini Terme

Montecatini Terme este o vestita statiune balneoclimaterica din Toscana, facand din aceasta, impreuna cu celelalte atractii turistice, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.