Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Africa de Sud, Santa Lucia Park

Greater Santa Lucia Wetland Park (provincia Natal) a fost primul obiectiv al Africii de Sud înscris în patrimoniul UNESCO (în anul 1999)

Africa de Sud, Simon's Town

Simon's Town este unul dintre cele mai frumoase şi liniştite orăşele din peninsula Capului, bază militară, port de comerţ şi vilegiatură, staţiune balneară şi turistică

Africa from above

Parca un alt continent, vazuta de sus...

Afrique

Un continent controversat...

Agra, Mausoleul lui Idmat-ud-Daula

Mormântul lui Idmat-ud-Daula este un mausoleu mogul în orașul Agra din statul indian Uttar Pradesh. Deseori descris ca o "cutie de bijuterii", uneori numit "Baby Taj", mormântul este adesea privit ca o schiță pentru Taj Mahal.

Agra-Taj Mahal-Amazing images

Taj Mahal din India este, probabil, unul dintre subiectele cele mai fotografiate din lume. Imaginile prezentate aici sunt o combinaţie între diverse subiecte în prim-plan şi întotdeauna Taj Mahal sau reflecţia lui în fundal.

Agra_Taj Mahal_Aerial Photos

Sunt prezentate imagini aeriene cu Taj Mahal-ul realizate de fotografii Dmitry Moiseev şi Stanislav Sedov cu ajutorul unei drone, de Nicolas Chorier utilizând un zmeu mare şi de Yan Artus Bertran survolând cu un elicopter. În încheiere câteva fotografii aeriene vechi.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.