Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Ain

O mica localitate din provincia Castellon,Spania

aircraft

Orase vazute din avion

Ajaccio

Napoleon Bonaparte, Tino Rossi si... :)) Adrian Mutu!

Akshardam

Unul dintre templele orasului Delhi.

Akureyri-aproape de cercul polar

Akureyri este un oraș aflat în nordul Islandei, cu o populație de 17,754 locuitori (2011). El este un oraș portuar, situat pe malul râului Glerá, care se varsă în fiordul Eyjafjörđur, fiind al patrulea oraș ca mărime din țară. Akureyri este amplasat la 50 km sud de cercul polar, oferind turiștilor o bază de plecare spre nord, spre insula Grímsey sau cascadele Aldeyjarfoss, Gođafoss și lacul Mývatn.

AL AIN

Al Ain cunoscut si sub numele de Orasul Gradina datorita cantitatii mare de verdeata este al doilea oras ca marime din emiratul Abu Dhabi si al patrulea din Emiratele Arabe Unite. In trecut zona a fost cunoscuta sub numele Taam, oaza Al Buraimi si Al Ain care inseamna izvor. Asezarea a fost locuita de peste o mie de ani si este considerata centrul cultural al tarii. Multele izvoare subterane din zona ne arata de ce zona a fost locuita din vechime. Vechiul sistem de irigatie falaj se foloseste inca in unele zone; sistemul distribuie apa subterana printr-o retea de tuneluri care ies apoi la suprafata de unde apa poate fi directionata spre locurile unde este nevoie de ea. Al Ain se dezvolta tot mai mult intr-o destinatie turistica

ALASCA

Alasca RECE si FRUMOASA

ALASCA

imagini superbe dintr-un tinut asa de ...rece

Alaska

...si despre ea s-au mai realizat...

Alaska

peisage minunate

Alba Carolina 15

"După ani de restaurare, „Cealaltă Capitală” oferă turiştilor o lecţie de istorie total neconvenţională, trăită pe viu, alături de personaje cum sunt soldaţii îmbrăcaţi în uniforma austriacă a primei jumătăţi de secol XVIII, perioadă când a fost construită fortificaţia din Alba Iulia. Autorităţile locale susţin că la Alba Iulia, în „inima” oraşului, în Cetatea Alba Carolina, „istoria îşi retrăieşte Gloria”, iar „întoarcerea în timp” este posibilă."

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.