Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Salina Wieliczka

Polonia ne da o lectie...

Salles d'opere du monde

Delia a realizat o prezentare de exceptie. Merita....

Salles_d_opera_du_monde_Delia-Edith.R

Sali de opera din intreaga lume!

Saludos des Espana

Imagini superbe din frumoasa Spanie.

Salutări din Bucuresci

Cărți poștale ilustrate cu mențiunea ”Salutări” sau „Suvenir” editate cu denumirea „Bucuresci” înainte de reforma ortografică din 1904, dată de la care capitala se numește „București”. Se pare că unele instituții, cum ar fi Poșta Română, au trecut la noua ortografie înainte de 1904. Exemplu ilustrata cu Caru cu Bere.

Salvador - Capital do Estado da Bahia - Brasil

Mais uma belssíma cidade do meu pais, quente, hospitaleira com praias de admirável belez. - não sou o autor - veja os créditos

SALZBURG

Unul dintre cele mai mari centre culturale europene, Salzburg isi uimeste vizitatorii la tot pasul: alei pitoresti ce impanzesc centrul vechi, biserici, renumita cetate, peisajul inconjurator sunt doar o parte din bogatiile turistice si culturale ale orasului. Sa nu uitam ca Salzburg este un oras al muzicii (orasul natal al lui Mozart), al festivalurilor, dar si al cladirilor construite in stil baroc, italian si nu in ultimul rand un centru cultural si educational.

Salzburg - Austria

Oras renumit...

San Francesco - Piacenza

alta biserica din Piacenza

San Francisco

Poate San Francisco masoara mai putin de 50 de mile pătrate / 130 de kilometri pătrați, dar se califică ca fiind unul dintre cele mai mari orașe din lume. Faimos pentru conacele sale victoriene, tramvae clasic, diversitatea sa dinamică, o zonă de coastă frumoasă și un pod de mare Crimson, „Orașul de Bay“ totul are cu adevărat. O bucătărie, care stabilește tendințele și variază de la restaurante stele Michelin la fast food camioane extravagante; orchestra simfonică, balet, teatru și operă lume celebru; În plus față de aventurile aproape nelimitate in aer liber, San Francisco, iese în evidență ca o necesitate pe lista de dorințe a oricărui călător.

San Lorenzo de El Escorial

San Lorezo de El Escorial,cunoscut si sub denumirea de El Escorial de Arriba,este un oras la 47 Km de Madrid,la poalele muntelui Abantos(1753 m)altitudinea medie a municipiului fiind de 1000 m.Cunoaste o permanenta expansiune si dezvoltare ,in secolele XX si XXI, populatia fiind in crestere, numara acum peste 18.000 de locuitori.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.