Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Athos

O excelenta prezentare, care contine informatii despre muntele Athos si care se impleteste extraordinar de bine cu prezentarile ample ale lui Doru Munteanu.

Atomium

Dragi prieteni, Sa revenim la Bruxelles si sa admiram Atomium! Este spectaculos, iar privelistea oferita de sfera superioara este deosebita! Va invit sa-l vedeti! Cu drag, Felicia

Atractii turistice antropice din Asia

Asia, continentul civilizatiilor, este primul continent ca intindere a lumii.Fiind un continent al civilizatiilor stravechi, turismul reprezinta un punct foarte important pentru majoritatea continentului. Asia in ceea ce priveste obiectivele turistice antropice,am putea sa l comparam cu un magnet care atrage anual milioane de locuitori de pe intreg mapamond. Acest power point va va oferi principalele obiective turistice din Asia.

aurora boreala in canada

peisaje superbe

Auroville,oras nou,international

Cred si sper,ca toti oamenii sa-si doreasca o viata cat mai buna si lipsita de griji. O parte dintre ei incearca sa faca ceva concret in acest sens.Nu stiu daca au reusit sau vor reusi dar incercarea lor merita vazuta.

AUSTRALIA

Acest power point este produsul final realizat cu elevii clasei a VII-a de la Scoala cu clasele I-VIII Nocrich, comuna Nocrich, judetul Sibiu in urma desfasurarii activitatii "What do you know about Australia?".

Australia

Australia

AUSTRALIA

O tara indepartata si frumoasa.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.