Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Baia cu bere

Daca ar fi rost de o baie in lapte sau de una prin ciocolata merge....daca berea este amara...este o chestiune de gust mai ales p-tru domni. Vizionare placuta tuturor si multe bucurii tuturor :)

balade - allemande

Printre cele mai frumoase prezentari ce le primesc sunt si cu imagini din alte state... frumos ansamblu...

Balade dans les rues de Bruges

o plimbare prin Bruges,Belgia

Balade en Alsace

Plimbare prin Alsacia, pe muzica-pps in franceza

Balade en Gascogne

o plimbare in aceasta regiune franceza

Baladeen Suisse

Baladeen Suisse

Balcani

Slovenia Croatia Muntenegru peisaje splendide cladiri munti vai orase

BALCANI

Caracteristica specială a Balcanilor ţine de istoria zbuciumată şi adeseori violentă a zonei precum şi de relieful muntos. Regiunea a fost de-a lungul timpurilor la frontiera marilor imperii, fiind teatrul a numeroase războaie, invazii, cuceriri, revolte, confruntări īntre imperii, din timpul Imperiului Roman şi pānă la ultimele Războaie din Iugoslavia.

Balcik - Bulgaria. Castelul reginei Maria

Intr-un peisaj deosebit, o realizare de exceptie. Pentru cei care au vazut-o, o reamintire, pentru ceilalti o invitatie...

Bali1 Barong & Gamelan

« Intre insulele Java si Lombok, o insula micuta supranumita Dimineata lumii reprezinta una dintre cele mai cunoscute atractii turistice ale zonei. Bali, caci despre ea este vorba, reprezinta un taram magic care aprinde imaginatia turistului venind de aiurea. Si nu e o insula mare: doar 140 km lungime si 80 de km latime. Suficient pentru un paradis exotic dominat de un relief muntos, cu varfuri care ajung la peste 2 000 de metri inaltime, cu un vulcan imens – Agung (3 142 m) – sursa de panica de-a lungul istoriei zbuciumate a acestei zone din Oceanul Indian, cu un pamant fertil, cascade ireal de frumoase, vegetatie luxurianta si plaje cu nisip extrem de fin. » (Travel Magazin)

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.