Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Berlin, Berlin...

Va invit sa vizitati Berlinul. O capitala cu traditie si renume.

Berlin, Capitala Germaniei

Salutari din Berlin 2012 !

Berlin-Charlottenburg-Palace

Berlin-Charlottenburg-Palace

Berna - partea I

Anul acesta am sarbatorit majoratul fiului meu intr-o excursie care a cuprins cele doua mari pasiuni ale lui, muntii si castelele medievale. Excursia a fost "Elvetia si castelele Bavariei". Putin cam scump, dar a meritat toti bani. Am avut noroc de un grup foarte bun si o vreme superba, uneori cam cald. Pentru inceput va prezint orasul Berna. Avans automat, nu folositi mouse-ul sau tastatura.

Berna partea a II a

Berna, capitala Elvetiei, a fost intemeiata in 1191 de Bertold V, Duce de Zahringen. Legenda spusa de ghidul excursiei povesteste ca dupa alegrea locului pentru noul oras, inconjurat pe trei laturi de raul Aare (asezare strategica) , denumirea a fost data de primul animal vanat de oamenii ducelui. Acesta a fost un urs, in germana bern si de aici numele orasului Berna. Dupa 1220, ursul a devenit simbolul si stema Bernei. In prezent ursii sunt ocrotiti. Limba oficiala este germana, dar multi vorbesc intr-un dialect local, numit Alemannic sau germana Bernei. Derulare automata, FARA CLICK !

Best Asia Tours...

Imagini din continentul asiatic....1977

Best Traveller's Destinations 2015 (Tony and Steve)

Trip Advisor, Inc. is an American travel website company providing reviews of travel-related content. Here is the list of top 25 travelers' favorite destinations, covering Asia, America, North Africa, Pacific States and most of Europe. Tony

Beuron - Germania

Abatia Sf. Martin este Casa Major al Ordinului Benedictin situat la Beuron în valea superioară a Dunării, în Baden-Württemberg, Germania.

Bésalu

Spania

Biarritz-France

Biarritz-este un oraș din sudul Franței, situat în departamentul Pyrénées-Atlantiques, în regiunea Aquitania. Este una dintre cele mai apreciate stațiuni turistice franceze la Oceanul Atlantic

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.