Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Brad - Muzeul aurului I

 • Currently 7.00/10

7.0 steluţe (10 voturi)

Colectia mineralogica din Brad, cunoscuta sub denumirea de Muzeul Aurului, este unica in Europa. Muzeul Aurului din Brad a luat fiinta in 1896, cand un geolog neamt a strans cateva piese gasite in minele din zona. In cursul anilor la Muzeul aurului de la Brad s-a adunat cea mai mare colectie de piese din aur nativ din Europa.

Brad - Muzeul aurului II

 • Currently 6.85/10

6.8 steluţe (13 voturi)

Colectia Muzeului aurului din Brad, mai detine peste 800 exponate provenind din foarte multe tari, organizate pe criterii stiintifice: notiuni generale despre minerale, geneza acestora, proprietati fizice după care pot fi determinate, compozitie chimică: sulfuri metalifere, saruri halogenate, oxizi, saruri oxigenate (carbonati, sulfati, silicati, etc). Cateva dintre aceste minerale au fost identificate pentru prima oara in lume in zacaminte din Romania.

Braga

 • Currently 6.07/10

6.1 steluţe (14 voturi)

Portugalia

Braga

 • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Oras si municipiu in nord-vestul Portugaliei,pe valea raului Cavado,este unul dintre cele mai vechi orase din tara.Centru religios si teologic i-a adus si denumirea de orasul arhiepiscopilor si de Roma Portugaliei.Este unul dintre orasele cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana.Braga ofera oprtunitati culturale si de agrement unice in tara.

Braila

 • Currently 7.24/10

7.2 steluţe (21 voturi)

Iesire la Dunare

Brasil - o1

 • Currently 8.67/10

8.7 steluţe (21 voturi)

Fotos de Cidades do meu Pais - Brasil - não sou o autor

Brasilia - Capital da Republica Democráticodo Brasil

 • Currently 7.90/10

7.9 steluţe (20 voturi)

Brasilia a Capital do Brasil, acaba de completar 50 anos - Uma cidade palnejada, moderna e lindíssima, mas um orgulho de nós brasileiros - não sou o autor

Brasil_2_Eddie_Lee

 • Currently 7.00/10

7.0 steluţe (7 voturi)

Brasil_2_Eddie_Lee

BRASOV

 • Currently 7.08/10

7.1 steluţe (59 voturi)

Prezentarea orasului de la poalele Tampei.

Brasov

 • Currently 6.97/10

7.0 steluţe (35 voturi)

Un oras deosebit..

Brasovul azi

 • Currently 6.64/10

6.6 steluţe (25 voturi)

Cum a devenit Brasovul cel mai cool oras romanesc

Brasovul de azi.

Dupa o absenta de doi ani, dorul m-a impins din nou spre Brasov. In ultimii 30 de ani l-am vizitat aproape anual,doar acum a durat ceva mai mult. Am ramas uimit ! placut incintat ! Am gasit un oras tinar,in plina desvoltare.Un oras curat cu oameni zimbitori,plini de speranta.Un oras cu cladiri noi ,luminoase intr`o arhitectura moderna. Am gasit un oras ,cum la pecare acum 30 de ani,nici in cele mai frumoase visuri nu mi-l puteam imagina. Nu stiu daca Brasovenii de azi obsearva acest lucru. Am cautat sa redau prin fotografii aceste schimbari.In prima parte : Brasovul Vechi : vazut cu ochii unui strain !

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.