Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

Budapest

 • Currently 7.00/10

7.0 steluţe (12 voturi)

Capitala tarii vecine, intr-o alta prezentare

budapest

pps con varias fotografias de Budapest. Considerada como una de las ciudades más bellas de Europa, Budapest cuenta con varios sitios que son Patrimonio de la Humanidad, entre los que se incluyen, a orillas del Danubio, el barrio del Castillo de Buda, la avenida Andrássy, la Plaza de los Héroes y el Metropolitano del Milenio, el segundo más antiguo del mundo.Otros puntos destacados incluyen un total de 80 manantiales geotérmicos, el mayor sistema de cuevas de aguas termales del mundo, la segunda sinagoga más grande y el tercer edificio del Parlamento más grande del mundo. La ciudad atrae a alrededor de 4,3 millones de turistas al año, convirtiéndola en la 25.ª ciudad más popular del mundo, según Euromonitor.

Budapest by night

 • Currently 7.67/10

7.7 steluţe (18 voturi)

Un oras minunat vazut de Istvan Kolozsi

Budapest fenyei

 • Currently 6.25/10

6.3 steluţe (20 voturi)

O capitala de vis...Autor Vegh. Foto Mark Mervai.

Budapest street photos

 • Currently 7.50/10

7.5 steluţe (18 voturi)

Budapesta

BUDAPESTA

 • Currently 7.74/10

7.7 steluţe (31 voturi)

Budapesta asemeni unei tinere domniţe este misteriosă pe timpul nopţii şi îşi dezvăluie câteva dintre frumuseţi prin luminile discrete. Şarmul şi frumuseţea aparte ale acestui oraş au determinat mulţi vizitatori să o supranumească "Parisul de est" sau "Mireasa Dunării". Cea din urmă denumire a fost obţinută şi pentru faptul că Dunărea străbate Budapesta şi o despică în două zone: Buda cu munţi şi văi, şi în Pesta de şes, metropola cu două milioane de locuitori.

Budapesta - Ungaria

 • Currently 8.81/10

8.8 steluţe (27 voturi)

O capitala europeana care merita si trebuie vazuta...

Budapesta 2

 • Currently 8.64/10

8.6 steluţe (25 voturi)

ne continuam plimbarea prin Budapesta

Budapesta 2

 • Currently 8.95/10

9.0 steluţe (21 voturi)

Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala.Cele mai importante repere cu trecut istoric sunt Bastionul Pescarului, Citadela Budapestei, Sinagoga de pe Strada Dohany, Bazilica Sfântul Ştefan, impresionantul Castel Buda, clădirea Parlamentului Maghiar, sau Dealul Gellert. Alte repere se referă la Labirintul Castelului Buda şi la Teatrul Operei de Stat.

Budapesta 2010

 • Currently 8.06/10

8.1 steluţe (34 voturi)

Budapesta supranumita "Parisul de Est", "Mireasa Dunarii" sau "Perla Dunarii" este situata pe o suprafa de aproximativ 52.500 hectare, pe ambele maluri ale Dunarii. Orasul este format din doua parti. In partea de est a Dunarii se afla Pesta, care ocupa doua treimi din suprafa, iar pe partea de vest se afla Buda care reprezinta o treime din oras.Budapesta a aparut odata cu unificarea dintre Buda,Obuda si Pesta,trei asezari cu o istorie venerabila si impresionanta.

BUDAPESTA 2010

 • Currently 8.35/10

8.4 steluţe (20 voturi)

O DEPLASARE PRIN BUDAPESTA IN 2010

Budapesta 3

 • Currently 7.93/10

7.9 steluţe (29 voturi)

o ultima privire prin Budapesta

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.