Publicitate

adi14

imagine profil
Membru din: 27.07.2014
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 1 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de adi14

Ce nu iti convine,Helmut ? Daca ai fi copil,te-as intelege,dar cand ai peste 40 de ani ... ! De cate ori intri tu pe site,depunctezi toate prezentarile,de sus pana jos.Nu iti place deloc daca cineva primeste prea multe stelute (vezi ca Doru Munteanu are la cateva prezentari cate 10 sau 9,5 sau 9 stelute si mai sunt cativa cu stelute multe, dar nu ai intrat de cand au aparut aceste noi prezentari,ca sa-i uniformizezi tu pe toti ).Vrei sa ne bagi pe gat prezentarile tele indiferent daca ne plac sau nu.Lasa-ne pe noi sa ne spunem punctul de vedere,ca te anuntam prin comentarii si prin celelalte metode,iar daca e dreptul tau sa-i depunctezi pe ceilalti,atunci fa-o o singura data,nu de fiecare data cand intri.
Esti victima propriilor tele actiuni pe care le-ai indreptat impotriva celorlalti,de se intrebau autorii ce am patit noi cei care vizualizam prezentarile lor,de ce nu ne mai plac.

Comentariu la Glacier Express, data: 27.07.2014, 02:40

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion