Publicitate

alexandru badea

imagine profil
Membru din: 03.12.2014
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 9 prezentari
Prezentari proprii: 9 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 11 comentarii
Stelute acordate: 25 voturi

alexandru badea - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la alexandru badea

Islanda, cascade celebre

Islanda, cascade celebre

 • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 07.06.2017
Vizualizari: 1755 in total, 1 pe zi
Descarcari: 263 in total, 0 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: În cadrul unui circuit individual, de 7 zile, efectuat în Islanda, am avut prilejul să trăiesc momente unice vizitînd obiective turistice remarcabile. În prezentarea de faţă văprezint 8 din cele mai faimoase cascade islandeze: Gullfoss, Seljalandsfoss, Skógafoss, Svartifoss, Dettifoss, Godafoss, Hraunfossar şi Barnafoss.
Irlanda Dublin

Irlanda Dublin

 • Currently 7.63/10

7.6 steluţe (8 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 08.03.2015
Vizualizari: 4076 in total, 2 pe zi
Descarcari: 492 in total, 0 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: Dublin, capitala Irlandei ofera oricarui turist ceea ce isi doreste; istorie, cultura, arhitectura, sport, shoping si nu in ultimul rind o multime de baruri traditionale cu muzica irish live pline de cei mai prietenosi si mai petrecareti oameni de pe tot mapamondul.
IRLANDA Connemara, Cong si Galway

IRLANDA Connemara, Cong si Galway

 • Currently 5.00/10

5.0 steluţe (5 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 08.03.2015
Vizualizari: 3272 in total, 1 pe zi
Descarcari: 411 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Din Galway am facut o excursii de o zi in tinutul Connemara, admirind frumusețea sa sălbatică, cu mozaicul sau uimitor de culori; gri pal munții pustii , mlaștini cu exploatari de turba, văi ascunse, cascade impresionante, lacuri sclipitoare și plaje aurii si nu in ultimul rind Kylemore Abbey pentru a absorbi atmosfera sa liniștită si o plimbare prin grădinile victoriene.
IRLANDA Cliffs of Moher and Buren

IRLANDA Cliffs of Moher and Buren

 • Currently 5.80/10

5.8 steluţe (5 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 08.03.2015
Vizualizari: 3063 in total, 1 pe zi
Descarcari: 344 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Din Galway am facut o excursie incintatoare de o zi la Cliffs of Moher și tinutul Burren cu o companie de turism locala. Am avut opriri de-a lungul traseului pentru a vizita principalele atracții cum ar fi sinistrul Castel Dunguaire, sat Doolin, salbatica intilnire dintre mare si uscat la Cliffs of Moher, enigmaticele Poulnabrone Dolmen sau peștera Aillwee.
Spania Setenil de las Bodegas

Spania Setenil de las Bodegas

 • Currently 7.11/10

7.1 steluţe (9 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 26.02.2015
Vizualizari: 3141 in total, 1 pe zi
Descarcari: 384 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere:  Setenil de las Bodegas este un sat ce se intinde de-a lungul riului Trejo, cu unele case  construite in sau sub  stancile  cheilor. Numele satului vine din fraza latina septem nihil ("de șapte ori nimic"). Acest lucru se refera la rezistența orașului ocupat de mauri. Crestinii au capturat orasul abia după șapte asedii. Asediat fără succes în 1407, Setenil a căzut în cele din urmă în 1484, când forțele creștine au expulzat ocupanții mauri. Bodegas chiar vine de la bodegi, in Setenil vinul bun este la el acasa; Distanta pina la Malaga este de 95 Km, o sosea f. buna si tinutul pitoresc.
El Torcal Andaluzia Spania

El Torcal Andaluzia Spania

 • Currently 6.60/10

6.6 steluţe (5 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 25.02.2015
Vizualizari: 3123 in total, 1 pe zi
Descarcari: 361 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: El Torcal de Antequera este o rezervație naturală în muntii Sierra del Torcal situati la sud de orasul Antequera, în provincia Malaga, aproape de autostrada A45 în Andaluzia, Spania. Este unul dintre cele mai impresionante peisaje carstice din Europa cunoscut pentru stivele de roci cu forme neobișnuite. Zona a fost desemnata sit natural de interes național în luna iulie 1929 și declarata parc natural de aproximativ 17 de kilometri pătrați în octombrie 1978.
Ronda -Andaluzia-Spania

Ronda -Andaluzia-Spania

 • Currently 7.33/10

7.3 steluţe (6 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: alexandru badea (este autorul)
Data: 23.02.2015
Vizualizari: 3649 in total, 2 pe zi
Descarcari: 587 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: “He buscado por todas partes la ciudad sońada, y al fin la he encontrado en Ronda”   (Am căutat peste tot oraşul viselor mele şi l-am găsit, în cele din urmă, în Ronda) – Rainer Maria Rilke In timpul Războiul Civil Spaniol, orașul a fost teatrul multor execuții sângeroase, evenimente relatate de Hemingway în cărțile sale. Ronda este agățată pe un conglomerat de formațiuni stâncoase prin care și-a făcut drum un firicel de apă, Guadalevin, dând naștere lui El Tajo, un canion spectaculos de 100 m înălțime, ce taie micul pueblo în două. Pentru a trece dintr-o parte în alta, vechii locuitori s-au pus pe treabă și au ridicat trei poduri (Puente Romano, Puente Arabe si Puente Nuevo), ale căror nume amintesc de perioadele de dominație sub care s-a aflat orașul de-a lungul secolelor. Puente Nuevo are însă o istorie tristă – a fost terminat în 1751, după 42 de ani de construcţie, timp în care a luat tribut 50 de vieţi din rândul muncitorilor. Dealtfel, în zilele noastre, podul cel nou este un loc preferat de adio pentru sinucigaşi. Dar asta nu umbrește cu nimic farmecul său. Mândria oraşului rămâne însă Plaza de Toros si arena , cea mai mare şi mai veche, locul în care s-a inventat corrida. Aici au luptat toreadori neînfricați, cel mai faimos fiind Pedro Romero, spaima a mai mult de 5.000 de tauri, a cărui statuie tronează în fața intrării principale.  ( Bietele animale! )

Ultimele comentarii scrise de alexandru badea

Cine are urechi de auzit va reține recomandarea mea de bun simț.
În mod civilizat, fără să jignesc pe nimeni, fără să diminuez efortul și imaginația celor care crează prezentări pe acest site nu am făcut decît să amintesc că există o lege a dreptului de autor. Ca orice lege chiar dacă nu cunoaștem că există, chiar dacă nu cunoaștem conținutul ei nu suntem scutiți de consecințele încălcării ei.
Vă spun aceste lucruri și din perspectiva unei experiențe personale destul de neplăcută. Cu ceva timp în urmă am publicat un videoclip, necomercial, cu imagini din natură în care am atașat și muzică din repertoriul internațional. Precizez că în videoclip am menționat și titlul piesei și autorul și interpretul. Cu toate acestea am primit un avertisment privind incălcarea dreptului de autor și am retras filmulețul în cel mai scurt timp. Rețineți că pe situl nicepps.ro dacă am scris o prostie, acolo rămîne pe vecie, nu avem instrumente de ștergere sau modificare a ceea ce am publicat. La ironiile nejustificate ale Cristinei nu am să răspund acum.
În final vă cer să citiți capitolul “Responsabilitatile utilizatorului” din “Termeni și condiții de utilizare” ai acestui site, iar discuții le pe tema Copyright-ului să le purtăm pe Forum !
Să auzim numai de bine !
A.B.

Comentariu la Cascade islandeze, data: 21.06.2017, 00:40

Va recomand sa specificati acest lucru in prezentare, altfel puteti avea probleme cu legea Copyright-ului.

Cu prietenie, A. Badea

Comentariu la Cascade islandeze, data: 05.06.2017, 23:48

Frumoasa prezentare, dar am o intrebare. Toate imaginile folosite sunt realizate de d-voastra?

Comentariu la Cascade islandeze, data: 01.06.2017, 11:19

Trist !
Sinistru !
Cite tragedii se pot ascunde in maruntaiele unui munte splendid !
Din pacate civilizatia umana a trecut de prea multe ori prin ororile razboaielor !
Ce este trist este ca si azi mor oameni nevinovati civili sau chiar militari ca urmare a razboiului declarat sau ascuns, in state care se considera civilizate !

Comentariu la Ortler 3905m, data: 13.03.2015, 13:34

Sincere Felicitari ! Am crezut ca numai tinerii au curajul si puterea de a parcurge acest traseu. M-am inselat sau sunteti inca tinar? Acum citeva zile am fost in zona. Intr-o zi am incercat sa ating acest obiectiv venind de la Ronda, in alta zi venind de la Antequera, de fiecare data s-a facut prea tirziu si am renuntat. Nu am avut GPS cu noi, altfel nu l-am fi ratat !
As fi incercat doar sa-l "pipai" nu sa-l parcurg.
Vesti bune pentru cei interesati: in citeva saptamini se va reda circuitului turistic dupa ce cu fonduri europene a fost reabilitat.

Cu stima,
Alex

Comentariu la El caminito del rey , data: 18.02.2015, 07:34

Si totusi unde este Ronda in prezentare ?

In acelasi timp trebuie sa va felicit pentru efortul d-voastra de informare/educare a internautilor prin intermediul acestui site remarcabil.

Sa auzim de bine,

Alex.

Comentariu la Ronda turistica, data: 18.02.2015, 07:06

Buna ziua D-le Helmut,
M-au bine dispus comentariile d-voastra.
Am dedus ca va plac si calatoriile reale nu numai cele imaginare.
Trebuie sa dau o explicatie privind doamnele.
Atita timp cit pot sa converseze nu simt nici frigul, nici vintul, nici zapada, nici oboseala.
Mai greu, dar placut, a fost pentru mine sa identific pe teren fiecare obiectiv turistic sau indicator rutier asa cum le-am gasit descrise in laborioasa documentare de pe net. Pentru asta multumesc GOOGLE cu aplicatiile sale !

Comentariu la Islanda partea a doua , data: 21.12.2014, 03:20

Ultimele voturi - alexandru badea

DataStelutePrezentareaTrimisa de
19.08.201910Arhivă Fotografică Românească. Toamna 1940.Diegis
19.08.201910Arhivă Fotografică Românească. Toamna 1940.Diegis
19.08.201910Arhivă Fotografică Românească. Toamna 1940.Diegis
07.06.201710Islanda, cascade celebrealexandru badea
11.03.20154Spania Setenil de las Bodegasalexandru badea
11.03.20156Ronda -Andaluzia-Spaniaalexandru badea
11.03.20152Islanda-prima partealexandru badea

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion