Publicitate

aurel

imagine profil
Membru din: 11.12.2008
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 5 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de aurel

Asemenea.Filo-logie placuta!

Comentariu la OLANDA (dintr-un alt unghi), data: 14.12.2008, 18:59

Daca asta este parerea dumneavoastra si asta ati inteles din ce am incercat eu sa spun atunci nu-mi ramane decat sa adaug ca sunt foarte dezamagit. Marturisesc ca nu ma asteptam. Si nu mai insist. Adaug doar ca am umblat foaarte mult pe jos si cu ochii,mintea si inima am observat, am validat si stocat
extrem de multe impresii si amintiri. Dar nu m-am contaminat de o adulatie absurda si neconditionata.Romanul despre care vorbiti dumneavoastra este de fapt turistul american care, asistand la schimbaerea garzii la Buckingham Palace rade cu gura pana la urechi : uite ce caraghiosi.Ce caciuli au. etc&etc.
In fine: - perfectiunea nu atrage atentia.Sau:
- perfectiunea nu este arta.Nichita Stanescu dixit.
Nici macar in aranjamentul florilor in parcuri.Dati totusi o fuga in Hyde Park!

Comentariu la OLANDA (dintr-un alt unghi), data: 13.12.2008, 20:31

Nu mai dezvolt subiectul ca nu este loc. Poate cu alta ocazie.Doar cateva vorbe sa mai spun. Eram in statia de tramvai.Asteptam. Si priveam.Pe mijlocul bulevardului erau tufe minunate de trandafiri. Era soare, era cald si bine. Deodata observ o batrana ca trece strada printre masini, departe de trecerea pentru pietoni.Avea o papornita, ma rog sacosa.Am fost sigur ca batrana vine sa taie cativa trandafiri sa-i duca la piata centrala care era aproape, sa mai faca un ban.Batrana s-a apropiat, a lasat papornita in iarba, s-a intins spre cei mai frumosi trandafiri si i-a mirosit indelung.Apoi s-a dus asa cum a venit. Iar eu am simtit cea mai mare rusine din viata mea.
Cat priveste mancatul florilor va asigur ca ati mancat si dumneavoastra sub forma se ceaiuri. Sau salate.Mai stii? Dar ati intuit bine.Va veni si vremea canibalismului multilateral dezvoltat, in care toata lumea va manca pe toata lumea.Be happy, oriunde ati trai!

Comentariu la OLANDA (dintr-un alt unghi), data: 13.12.2008, 12:59

Domnule Apetrei.
A te lega de cineva,sau de ceva, chiar daca este vorba despre flori,presupune in general savarsirea unei fapte urate,deplasate in cel mai bun caz, si dumneavoastra o stiti mai bine.Eu iubesc florile, domnule.Am o gradina de legume de 400 mp.In anul acesta am avut si trei randuri de carciumarese.Minunate flori.Le-am ingrijit cu multa dragoste, eu si sotia mea.Le-am udat cu apa de izvor adusa zilnic de la circa 300 m distanta, la fel ca si pe legumele integral ecologice pe care le cultiv.Va asigur ca dragostea a fost reciproca.La fel ca aceea dintre gospodine si florile lor minunate de la ferestrele caselor de la munte, din Austria, de exemplu. Revenind la subiect adaug doar ca impresia mea, vazand imaginile din parcurile olandeze, a fost aceea de parada militara in haine de sarbatoare, a milioanelor de flori carora li sa ordonat ...pe loc repaus... . Nu ...de voie.. sau ...rupeti randurile... .
Apropos: ati fost in Hyde Park? Sau. Ati vazut indeaproape o gradina japon

Comentariu la OLANDA (dintr-un alt unghi), data: 13.12.2008, 12:37

Și totuși.Este o natura industriala sau, ma rog, industrializata.La ghiveci.La conserva.Am vazut hale imense, care nici macar nu mai sunt solarii,pentru flori de export in toata lumea.Si care semanau foarte mult cu fermele de animale.Aceiasi ordine, aceleasi rigoare, aceleasi automatizari.Mi-am zis prima data: bietele animale.Acum spun : bietele flori.

Comentariu la OLANDA (dintr-un alt unghi), data: 11.12.2008, 20:40

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 37 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion