aurora nistor

Membru din 08.04.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 9 comentarii

Ultimele comentarii scrise de aurora nistor

........daca ar fi posibil as trai vesnic in mijlocul naturii.......e minunat!Multumesc !

Comentariu la Martie, data: 01.03.2011, 04:02

..........in fata frumusetii cuvintele se pierd,devin sarace si lipsite de continut,e minunata prezentarea,eu ca sunt femeie si stiu ce inseamna emotia unui martisor si aunei flori primite,ma inchin in fata frumusetii acestui clip.Multumesc din suflet tuturor persoanelor care se ocupa cu acest minunat serviciu.Ozi fericita tuturor si sa auzim de bine.

Comentariu la 1Mareie, data: 01.03.2011, 03:57

Respect munca fiecaruia,poate isi castiga painea de toate zilele facand astfel de serviciu dar ganditiva k pe glob mor zilnic copii ce nu au un vaccin si nu au ce manca,nu sunt eu cea care sa poata schimba ceva(sunt prea mica pentru un razboi asa de mare)dar evitati dea arata aceste imagini,in afara de faptul ca bietele animale au devenit obiectul placerilio noastre egoiste,depind intrutotul de vointa noastra pentru fiecare mic detaliu,stiu,poate nu aveti nici o vina voi,dar evitati sa mediatizati astfel de lucruri,traim niste vremuri prea triste........ma scuz dak am deranjat pe cineva dar consider k si voi la randul vostru trebuie sa respectati opinia mea.Am vazut lucruri superbe pe sit-ul vostru care mi-au mangaiat sufletul,asta e snobism .........!

Comentariu la Moda canina, data: 26.01.2011, 00:37

La multi ani,multa fericire in suflete si in ganduri,minunat si plin de sfaturi bune ca intotdeauna,ce pot sa spun mai mult. Sunt fericita cand intalnesc persoane cu un suflet sensibil si plin de speranta. Un an plin de impliniri si sper sa fiti la fel de minunati.

Comentariu la La Multi Ani - 2011, data: 04.01.2011, 03:33

Am ramas fara cuvinte,e un amalgam de......iubire si arta,de dragoste si durere si in final de realitate,pentru ca realitatea este asta......felicitari celui care are aceste idei......!

Comentariu la Trusa de prim ajutor, data: 31.12.2010, 00:06

.....nu stiu daca voi reusi sa gasesc cuvintele potrivite pentru a multumi persoanei care a avut ideea de a pune impreuna muzica si imaginile formand acest cokteil minunat,ma lasa efectiv fara cuvinte si in fata atator frumuseti fara egal lacrimile-mi curg.......

Comentariu la ALWAYS BEAUTIFUL NATURE, data: 30.10.2010, 12:02

....nu generaliza,nu sunt toti la fel,depinde foarte mult de motivarea fiecaruia,dar in lumea in care traim astazi este un pic mai greu.

Comentariu la Prisma optica, data: 20.10.2010, 10:04

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.