Balas Adriana

Membru din 07.12.2015, 0 abonati

Activitate
Originalitate:
100.00%
Prezentari: 4 prezentari
Prezentari proprii: 4 prezentari
Comentarii: 12 comentarii
Stelute acordate: 202 voturi
Prezentari - Categorii
Logheaza-te pentru a te putea abona.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Ultimele prezentari primite de la Balas Adriana

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea...

Noi cat de mult Il (mai) iubim pe El?...

Vizualizari: 1056 in total, 0 pe zi (in medie)

Descarcari: 185 in total

Rugaciune catre Sfantul Inger pazitor

" SI LA URECHEA MEA CUVANTUL TAU SOPTESTE, ADUS DE TINE DE LA CREATOR" Toti avem un Inger pazitor care este de fapt Vocea lui Dumnezeu din noi, vocea constiintei noastre.

Vizualizari: 1254 in total, 0 pe zi (in medie)

Descarcari: 212 in total

Daca Te-am iubi mai mult...

"Acatist de multumire" -fragmente

Vizualizari: 1722 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 415 in total

Rugaciune

O frumoasa rugaciune care, in opinia mea, ar trebui rostita dupa "Tatal nostru". O rugaciune deosebita si profunda, o marturisire a credintei. De cand mi-a fost transmisa prin viu grai mi-am dorit sa o impartasesc si altora, pentru ca mie mi-a ajuns direct la inima si acolo a ramas. Sper sa va fie de folos! Doamne ajuta!

Vizualizari: 1643 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 438 in total

Ultimele comentarii scrise de Balas Adriana

10 steluțe pentru prezentare, dar mai cu seama pentru preocupare. O preocupare înaltă intr-o lume strâmba, o preocupare profunda intr-o mare de superficialitate.
Felicitari!

Comentariu la Metanie, data: 01.12.2017, 10:47

Intotdeauna le voi fi recunoscătoare acelora dintre noi (din ce in ce mai putini, din pacate ), care ne aduc in fața ochilor pagini de istorie, scrise cu sângele vărsat pe campurile de lupta. Va multumesc!
Nu avem voie sa îi uitam niciodata pe înaintașii nostri si sacrificiul lor. Cinstirea memoriei lor este o datorie de onoare a noastra, a tuturor. Au murit cu gandul la toti cei pe care i-au lasat in urma lor acasa, au murit flamanzi, goi, înghețați, insetați, dar motivați de iubirea de țară si cu convingerea ca generațiile viitoare merita acest preț...

"Iară noi? noi, epigonii?... Simţiri reci, harfe zdrobite,
..........................................................................
Toate-s praf... Lumea-i cum este... şi ca dânsa suntem noi." (Epigonii -M. Eminescu )

Cred insa in acel " mare viitor" prezis de Eminescu, ca o consecință sau rasplata a trecutului glorios ( " la trecutu-ti mare"), odata cu trecerea la cârma țării a generațiilor viitoare.

Balas Adriana

Comentariu la NU PLÂNGE MAICĂ ROMÂNIE!, data: 11.09.2016, 15:29

Am notat cu 10 aceasta prezentare, insa apare ca as fi notat-o cu 1. Am lasat aici un mesaj in care imi ceream scuze pentru eroare, dar vad ca a fost îndepărtat de catre admin. Sper ca acesta sa ramana si sa primiți scuzele mele si garanția faptului ca nu mi-as fi permis sa votez negativ, întrucât maniera mea de votare este doar pozitivă, iar acest lucru se poate verifica usor din topul utilizatorilor.
Multumesc pentru intelegere si sper ca veti primi acest mesaj.

Comentariu la vlad tepes, data: 24.08.2016, 06:29

Foarte inspirate sfaturile care însotesc rugaciunea.
Multumesc.

Comentariu la TATAL NOSTRU, data: 23.08.2016, 16:33

Am urmărit cu interes si placere pps-ul dvs., avand un respect deosebit pentru înaintașii nostri care au scris istorie cu pretul sângelui vărsat pentru a lasa moștenire urmașilor o tara libera. Felicitări! Nota mea este 10, chiar daca votul mi-a jucat feste. Desi nota mea nu a influențat media, fiind un numar mare de voturi, totusi doresc pe aceasta cale sa va transmit ca eu notez intotdeauna doar ce imi place, iar asta se poate verifica usor pe contul meu sau in topul utilizatorilor. Nu imi permit sa fiu criticul nimănui pentru ca nu sunt in masura ( chiar daca sesizez nereguli) prin urmare, va rog sa primiți scuzele mele in privinta votului care nu reflecta pozitia mea si sa acceptați notarea mea din acest comentariu. ( As fi caraghioasa sa împart note mici, in timp ce eu nu pot fi votată deoarece am renuntat la aceasta opțiune).
Va multumesc anticipat pentru intelegere.

Balas Adriana

Comentariu la vlad tepes, data: 23.08.2016, 15:43

O prezentare minunata care datorită frumuseții versurilor te indeamna la revizionarea ei pentru aprofundare si meditație. O frumoasa poezie -rugaciune, un tablou al întâlnirii dintre suflet si Creatorul sau. Felicitări!

"Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri, şi merge spre nicăieri." Petre Țuțea

Balas Adriana

Comentariu la La mănăstire, data: 09.08.2016, 15:38

O prezentare minunata in care abundă iubirea de neam si de tara prin fiecare detaliu oferit, un indemn pentru aprecierea autenticului. Felicitări!
Iar pentru comentariul legat de căsătorie, copii, dragoste, credinta in antiteza cu noțiuni ca "civilizatia", "libertatea" , "modernizarea", care ne plasează in ochii unora drept inapoiati, as nota cu 10 la nesfarsit daca as putea.

Balas Adriana

Comentariu la Turnul Lemnarului, Cetatea Braşovului. Jud. Braşov., data: 26.07.2016, 16:42

Ultimele voturi - Balas Adriana

DataStelutePrezentareaTrimisa de
07.02.201710PACATUL REFEATMATA
21.12.201610REMIX - Biblia Vechiul Testament Cap. 1 din Facerea Partea IDonea Gheorghe
21.12.201610REMIX - Biblia Vechiul Testament Cap. 1 din Facerea Partea II-aDonea Gheorghe
21.12.201610REMIX - Biblia Vechiul Testament Cap. 1 din Facerea Partea III-aDonea Gheorghe
21.12.201610Pictand tabloul: "Maestrul George Enescu impreuna cu prietenul si discipolul sau, Yehudi Menuhin!"Mihai-Stelian MAXIM
21.12.201610MIRACULUMCristina G
21.12.201610THE MAGIC OF THE NIGHTCristina G

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.