Publicitate

Cipri

imagine profil
Membru din: 10.09.2014
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 136 prezentari
Prezentari proprii: 136 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 240 comentarii
Stelute acordate: 931 voturi

Comentarii scrise de Cipri

Pagina: 1 2 3 4 5

Mă bucur că ți-a plăcut Iașul, este unul dintre cele cinci orașe care sunt foarte dragi sufletului meu. Prezentarea PowerPoint este o contribuție la promovarea acestor minunate locuri. Felicitări, Teodora Buiță !

Comentariu la La Iași - 2019, data: 13.08.2019, 08:20

Minunată realizare marca Cristina G.
Minunat îndemn : ” Să nu renunți niciodată la visurile tale!”
Mi-a plăcut foarte mult, felicitări, Cristina G !

Comentariu la Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell, data: 22.06.2019, 12:44

Mi-am dorit foarte mult să duc până la capăt acest proiect pe care l-am început încă din timpul verii. Colindând prin tară am constatat ca acest adevărat tezaur național nu este suficient cunoscut nemaivorbind că la multe dintre aceste situri se poate ajunge foarte greu. De aceea acum, când comemorăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918; desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România am considerat că este bine să aduc în atenție contribuția românească la Patrimonial Mondial.
Pe lângă aceste obiective, Lista Tentativă a României include alte obiectivele care au potențial de a fi înscrise în Lista Patrimoniului Mondial: Ansamblul rupestru de la Basarabi-Murfatlar, Bisericile bizantine şi post-bizantine din Curtea de Argeş, Biserica „Sfântul Nicolae” din Densuş, Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Iaşi, Ansamblul monumental „Constantin Brâncuşi - Calea Sufletelor Eroilor” din Târgu-Jiu, Mănăstirea Neamţ, Centrul istoric al oraşului Alba Iulia, Centrul istoric al oraşului Sibiu, Culele din Valahia Mică, Vechile sate Hollókő şi Rîmetea şi împrejurimile lor, înscriere transnaţională Ungaria şi județul Alba, Peisajul cultural minier Roşia Montană, Masivul Retezat (doar unele suprafețe din Parcul Național Retezat), Vârful Pietrosul Rodnei, Situl paleontologic de la Sânpetru inclus în Geoparcul Dinozaurilor „Țara Hațegului”. Pe Lista reprezentativă a Patrimoniului Imaterial al Umanităţii au fost iniţiate procedurile pentru introducerea iei româneşti.

Iţi multumesc Adrian TOIA pentru aprecierea pe care ai dat-o încă de la început acestui proiect şi te asigur că nu am uitat de sugestia ta şi anul viitor o voi pune în practică.

La ceas aniversar pentru naţiune să ne mândrim cu mostenirea pe care ne-au lasat-o stramoşii, să o preţuim şi s-o sporim prin valorificarea specificului naţional.

La mulţi ani, România !
Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe toţi românii !

Comentariu la Patrimoniul UNESCO-Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității, data: 30.11.2018, 06:47

Da Adrian TOIA aceasta este intenția mea, înainte de a pleca în vacanță am început să lucrez la acest proiect cu dorința de a continua după aceea, astfel încât până la Marea Sărbătoare a Centenarului să reuşesc să-l finalizez. Numai că la întoarcerea din vacanță unele probleme de sănătate m-au făcut să fiu în întârziere cu aproape o lună de zile, în funcție de evoluția stării de sănătate voi continua acest proiect, dar nu mai sunt atât de sigur că-l voi termina la timp. În final va fi o prezentare PowerPoint în care voi relua toate cele șase situri culturale și cele două situri naturale cu mic text de prezentare pentru a scoate în evidență în câte doua-trei imagini ce este caracteristic pentru fiecare dintre ele, acolo voi încerca să țin cont si de sugestia ta, pe care o găsesc bine-venită. Cele șapte elemente pe Lista Patrimoniului Imaterial vor fi subiectul ultimei prezentări.

Iți multumesc pentru interesul pe care l-ai arătat pentru demersul meu.

Comentariu la Patrimoniul UNESCO-Bisericile pictate din nordul Moldovei-IV, data: 21.08.2018, 09:33

Salutari Adrian TOIA, iti multumesc pentru aprecieri, Michael Grab se jura ca constructiile sale, ce par a fi de pe alta planeta, sunt reale si a inceput o campanie de demonstratii prin parcuri si prin locuri publice. Tehnica sa a fost preluta si de catre altii si acum sunt organizate adevarate campionate la care participa cei care sunt pasionati de aceasta arta.

Comentariu la Arta rocilor în balans, data: 02.07.2018, 14:36

Iti multumesc Claudia pentru aprecierea cu stelute si pentru comentariu.
Sa cautam si sa gasim frumosul peste tot si sa simtim din plin bucuria vietii, asta este tot ce-mi doresc mie si doresc din toata inima tuturor celor care au aceasta preocupare.

Comentariu la Picturi miniaturale , data: 02.07.2018, 14:03

Dacă ajungi la târgul din Scarborough ce-ți poți dori mai mult decât pătrunjel, salvie, rozmarin și cimbrișor, amintindu-ți de o dragoste pierdută. Dacă nu ajungi la târgul din Scarborough ai la dispoziție o minunată prezentare PowerPoint relizată de către Cristina G, mie mi-a plăcut și o voi include la favorite.

Fiind prima zi de Paşti, dacă nu-i cu supărare, las aici un mesaj pentru cei care iubesc nicepps.ro.

Sfinte sărbători de Paște binecuvântate, cu liniște şi iubire în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și speranţe împlinite.Hristos a inviat !

Comentariu la SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough), data: 08.04.2018, 03:27

La mulţi ani, doamnă, Teodora Buiţă !
La mulţi ani, tuturor doamnelor din comunitatea nicepps.ro !

Comentariu la LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!, data: 10.03.2018, 11:37

Mulţumesc pentru acest sfat înţelept dat de Charles Dickens, sper ca strădaniile să fie molipsitoare şi să fie de folos.

Comentariu la Picături de alb, data: 18.02.2018, 04:49

Minunate indemnuri, sa folosim cu incredere acea ''forţă extrem de puternică''.
La mulţi ani !

Comentariu la Picături de alb, data: 13.02.2018, 00:01

Se dovedeste ca atat la ''Pluta meduzei'' cat si la ''Tipatul'' important este cine priveste tablourile, pentru ca, in ciuda faptului ca ma repet, frumusetea se afla in sufletul si in ochii celui care priveste.

Comentariu la Privind tablouri cu Octavian Paler-TIPATUL, data: 11.02.2018, 03:00

Fascinant periplu prin cele șapte sectiuni ale Muzeul Național de Artă Asiatică Guimet. Foarte interesant, foarte instructiv.

Comentariu la Paris Musee Guimet (Afganistan), data: 03.01.2018, 05:53

Iti multumesc Adrian TOIA ca apreciezi demersul meu. Dupa umila mea parere ar trebui sa descoperim frumosul oriunde s-ar afla, nu este suficient sa ne rezumam la a admira numai operele de arta care au fost confirmate in timp pentru ca in acest caz ar trece pe langa noi frumuseti care s-ar putea sa primeasca candva consacrarea, dar din pacate atunci noi nu vom mai fi pentru a ne bucura de ele.

Comentariu la Picturi fotorealiste, data: 07.12.2017, 22:12

Va multumesc domnule Pop Ioan pentru aprecierea pe care o dati prezentarilor mele. Ma voi stradui sa nu va insel asteptarile atat dvs. cat si tuturor celor care intra pe nicepps.ro.

Comentariu la O lume în miniatură, data: 07.11.2017, 04:28

NU ''cum vi le doreste...'' ci ''cum vi le doresc...'' - se mai intampla si asemenea scapari si va rog sa ma scuzati.

Comentariu la Opriți-vă si priviți în jur , data: 10.10.2017, 09:00

Multumim doamna Teodora Buiţă, multumim Adrian TOIA, pentru aprecierea pe care ati dat-o acestei prezentari. Sa aveti puterea de descoperi frumosul in tot ceea ce va inconjoara cum va indeamna Tineke Meirink si sa aveti parte numai de zile insorite cum vi le doreste Armin van Buuren impreuna cu Josh Cumbee si eu alaturi de ei.

Comentariu la Opriți-vă si priviți în jur , data: 10.10.2017, 05:51

Frumoasa calatorie in 10 episoade, nu mai avem vreme ca sa ajungem acolo, asa ca ne multumim cu oportunitatea oferita de catre sanda michaela.

Comentariu la Bali45 Legong Dancers, data: 10.10.2017, 05:41

''Tangoul n-are rival pe lume
Tangoul ne farmeca pe rand... ''

La fel cum ne farmeca si prezentarile semnate de Teodora Buiţă.
Sunteti o persoana deosebita pentru ca nu raspundeti la rautati in ciuda faptului ca le cunoasteti sursa.

Comentariu la Tangoul, data: 15.09.2017, 23:35

Mulțumesc Adrian TOIA pentru aprecierea pe care ai dat-o acestei prezentări. Mie îmi place foarte mult ideea de a lega trecutul de prezent prin imagini. De fiecare data când vizitez vreo locație ma gândesc la cei care au trecut pe acolo înaintea mea și la evenimentele care au avut loc cândva acolo și chiar îmi imaginez ca as fi participat cumva la acele evenimente. Am încercat in câteva prezentări sa fac aceste apropieri pentru ca toate locurile poarta cu ele amintiri și acesta este de fapt și farmecul lor.

Comentariu la Locuri încărcate de istorie , data: 26.07.2017, 08:49

Doamnă Teodora Buiţă, ca de obicei, puneţi punctele pe i_uri. Am deja fotografiată o combinaţie de pietricele, şi vă îndemn să nu uitaţi că v-aţi propus să faceţi o colecţie de pietricele deosebite.

Comentariu la Urme de piatră, data: 01.07.2017, 03:13

2 x Minunat.
Minunate locuri.
Minunată tehnica de realizare a prezentării.

Comentariu la Călător prin Singapore, data: 25.06.2017, 23:20

Mi-aţi adresat nişte cuvinte foarte măgulitoare doamnă Teodora Buiţă, pe care probabil că nu le merit pe deplin. Mă străduiesc ca în fiecare pps să pun câte ceva din sufletul meu, dacă reuşesc sau nu depinde în mare măsură şi de cel care priveşte.

Comentariu la Botoşaniul începutului de secol XX, data: 10.06.2017, 10:44

Iti multumesc atics pentru aprecieri. Imaginle de altadata sunt din locurile care mi-au marcat intr-un anumit fel existenta, asezari care la un anumit moment rivalizau cu orasele europene, acum, din pacate, si-au pierdut stralucirea de pe vremuri la fel cum si tara noastra nu mai este ce era odata, mai ales in vremurile in care leul romanesc era liber convertibil pe piata externa, consider ca trebuie sa ne amintim mereu de acele vremuri si sa-i comparam pe cei care conduceau atunci tara cu guvernantii de astazi. Iti multumesc Angelica 1 pentru urari, te consider o persoana deosebita pentru bunatatea si intelegerea de care dai dovada de fiecare data.

Comentariu la Botoşaniul începutului de secol XX, data: 06.06.2017, 01:07

Ai pierdut pariul.

Comentariu la Peisage germane., data: 18.05.2017, 05:17

Scrie un mesaj catre Admin la ''Contact'' si te rezolva el imediat, la mesajul pe care ti-l trimite el atasezi noua varianta, cel putin asa m-a rezolvat pe mine cand am avut o problema.

Comentariu la Beautiful Romania wallpapers, data: 15.05.2017, 12:29

Ce-ți mai e şi cu ulciorul ăsta, nu vrea nici chip să meargă de prea multe ori la apă.

Comentariu la Peisage germane., data: 04.05.2017, 00:57

Teodora Buiţă, jos pălăria în fața ta. Nimic mai adevărat decât aceasta; răspândeşte în jurul tău iubire şi ți se va răspunde tot cu iubire. Cine reuşeşte să facă asta este imun față de răutățile altora.

Comentariu la În doi, data: 28.04.2017, 10:16

Pentru cine a citit comentariul pe care l-am facut la pps-ul
-În doi-

Aici am bătut eu şaua să priceapă iapa, pentru că cel vizat s-a făcut că plouă, primeşte de la mine o umbrelă sub care să se ascundă dacă îi este cumva ruşine.

Comentariu la Hello Spring , data: 31.03.2017, 01:08

Ce am scris mai sus ar putea fi un pamflet, dar este de fapt un trist adevăr.

scuze, era un p in plus.

Comentariu la În doi, data: 31.03.2017, 01:04

Mi-am propus să nu mai comentez pe acestă temă, dar pentru că situația se repetă ea devine cumva amuzantă. Periodic apare câte un aşazis critic fără operă, poate chiar acelaşi, care deschide catalogul, cam la aceleaşi pagini, şi începe a evalua prezentarile PowerPoint după nişte criterii greu de înteles. Mi-l şi închipui cum îşi închide telefoanele şi îşi anunță familia şi prietenii să nu fie deranjat pentru că are de evaluat pe nişte amărâți care publică nişte pps-uri oribile pe nicepps. Evaluatorul se pare că stă închis într-o cameră izolată fonic, rupt total de realitate, şi pentru că de obicei îşi propune să noteze aproximativ 30-40 de pps-uri pe zi, bănuiesc că îi trebuie cel puțin o zi întregă pentru a-şi termina treaba, îl şi văd cum vizionează fiecare lucrare de câte 3-4 ori, cum compară pps-urile între ele şi după o adâncă cumpănire începe a pune note, mai verifică încă odată şi încă odată, apoi, în miez de noapte, cu maximă responsabilitate trece notele în catalog. Vă spun sincer că nu-mi găsesc liniştea până nu primesc notele de la evaluator, de acestă dată mi-a verificat ultimile trei pps-uri şi sunt cumva mai liniştit, dar totuşi mă frământă ceva, din toate cele 84 de pps-uri am rămas cu cinci dintre ele neevaluate, dacă aş şti unde să o fac m-aş anunța sau chiar denunța pentru că până nu ştiu că am fost examinat total nu am linişte.
Pentru a mai îndulci comentariul de mai sus vă aduc în atenție o întâmplare, care a circulat cândva ca o glumă: Într-o cameră de cămin locuiau doi tipi, unul foarte liniştit care la ora 21 era deja în pat, dar nici vorbă să poată adormi, celalat era, cum s-ar zice, pasăre de noapte şi intra în camera mult după miezul nopții, beat clampă, se trântea în pat şi apoi îşi scotea ciubotele pe care le arunca pe parchet, una cate una, producând un zgomot infernal, apoi adormea ca un buştean, abia după asta adormea şi celălat. Într-o noapte petrecărețul vine mai afumat decât de obicei, se trânteşte în pat, aruncă prima ciubotă şi adoarme, celălat nu-şi găseste liniştea şi oricât se chinuie nu poate adormi, atunci se ridică din pat îi scoate bețivanului cealaltă cizmă şi o trânteşte cu mare zgomot pe parchet, se suie în pat şi adoarme imediat.
De aceea dacă în perioada urmatoare criticii fară operă nu-mi notează şi cele cinci pps-uri pe care le-au scăpat din vedere îmi ard eu singur cate o steluță la fiecare ca să mă liniştesc.
Ce am scris mai sus ar putea fi un pampflet, dar este de fapt un trist adevăr. Sunt indivizi care pentru că nu au frumusețea în suflet
sunt mereu trişti şi nimic nu le face plăcere. Este de neimaginat de ce există cineva care vizioneaza pps_uri care aparțin unor autori despre care şi-a format deja părerea că nu se ridică la nivelul pretențiilor sale doar aşa pentru a fi indispus toată ziua, probabil că este vorba despre o boală, altă explicație nu găsesc.
Cu părere de rău îmi aduc aminte şi de un alt evaluator foarte sever care acum doi ani, în cam 50 de zile a notat aproximativ de 4000 de ori, nu-mi venea să cred aşa ceva dar era adevărat, omul îşi nota în special propriile pps-uri, de câteva zeci de ori aceiaşi prezentare cu câte 10 steluțe iar pe celelalte le cam facea praf.
Am trecut cu vederea această întâmplare, dar nu am cum să o uit, pentru că atunci, cu sfială, am hotărât să public şi eu nişte pps-uri pe care la făcusem cu mai mulți ani în urmă, în amintirea unor locuri care mi-au marcat existența, şi m-am trezit că fiecare prezentare primea mai multe notări de una, doua sau cel mult trei steluțe. Într-un comentariu la vremea respectivă, cum se spune, am bătut şaua să priceapă iapa, cu speranța ca cel în cauză va da cumva un semn că regretă ce a făcut atunci.
P.S Îmi cer scuze de la doamna Teodora că în loc să fi comentat ceva în legatura cu pps-ul său am scris aceste rânduri. Sunt sigur că doamna Teodora ştie care-mi este părerea despre lucrările sale chiar dacă nu mi-o exprim şi prin cuvinte.

Comentariu la În doi, data: 31.03.2017, 00:51

Minunate prezentarile pe care le-ai creeat cu ocazia sarbatorilor de iarna. Se vede maia/angi ca esti un suflet cald si fii mandra de asta. Iti doresc un An Nou fericit, multa sanatate, noroc si sperante implinite alaturi de cei dragi. Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2017 !
La multi ani !

Comentariu la Artificii de Anul Nou, data: 30.12.2016, 04:28

Doamnă Teodora Buiţă va multumesc pentru urari si pentru frumoasele cuvinte pe care mi le-ati adresat. Pentru ca frumosul este in sufletul celui care priveste, ma bucur ca v-au placut pps-urile pe care am reusit sa le fac in acest an. Oricum, dupa parerea mea, incercarile mele nu pot concura cu minunatele prezentari pe care le creeati dvs. si cred ca aceasta nu este doar opinia mea.
Va urez un An Nou cu sanatate, noroc, sperante implinite si numai bucurii.
La multi ani !

Comentariu la Inspirație și creativitate, data: 30.12.2016, 03:43

Multumesc atics pentru urari si pentru minunatul bradut, anul care vine sa-ti aduca numai bine, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.

Sperantele ce au ramas sperante
Sa le preia Anul cel Nou
Decis sa nu ramana cu restante

Acesta este al sarbatorii rost
De-aceea sa petrecem se cuvine
Sa inchinam in cinstea celui care-a fost
Si-n sanatatea celui care vine.

I-am spus anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si ii mai spun sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"

Comentariu la Grădina Maicii Domnului_02, data: 28.12.2016, 02:20

Multumesc pentru urari Angelica1, iti doresc si eu tie si tuturor celor ce-ti sunt apropiati multa sanatate, noroc si spor in toate.
Aceleasi ganduri bune pentru toti cei care aduc aici prezentari minunate, pentru vizitatori si nu in ultimul rand pentru Admin. Sa privim trecerea dintre ani ca pe o poarta. Sa trecem prin aceasta poarta in noul an luand cu noi numai lucrurile bune si apoi sa inchidem poarta in urma noastra, astfel incat grijile si supararile sa nu ne poata urma.
La multi ani !

Comentariu la Sculpturi fascinante din oțel , data: 27.12.2016, 11:54

Asa cum in sah pentru a putea ataca uneori e nevoie mai intai sa faci un sacrificiu, probabil ca o strategie similara se aplica si in politica.Noi avem mai aproape de noi misterele noastre, cum sunt evenimentele de acum 27 de ani, despre care cu greu vom afla ceva candva.

Comentariu la 11 SEPTEMBRIE 2001, data: 03.04.2016, 09:43

Foarte frumos, mi-a placut foarte mult.
De fiecare data cand am in fata o opera de arta incerc sa-mi imaginez cum a reusit autorul sa vada arta intr-un lucru care pentru profan e ceva banal de aceea vorbele lui Michelangelo au o valoare deosebita in a explica aceasta deosebire.Si Vincent Van Gogh sounea ceva in acest sens - Eu îmi visez picturile, iar apoi îmi pictez visele. - cat adevar.

Comentariu la De veghe, data: 03.04.2016, 09:36

Lapis lazuli(Lazurit), piatra albastra, mi-a placut foarte mult prezentarea de cum am vazut-o, dar astazi imi exprim asta si prin cuvinte.Daca-mi este permis, as vrea sa amintesc de o alta -piatra albastra- avand o compozitie chimica similara cu Lazuritul, este vorba de Azurit, o roca albastra care sta la baza inconfundabilului si unicului -Albastru de Voronet- culoare predominanta pe frescele exterioare ale manastirii, este o culoare care a rezistat de mai bine de cinci secole tuturor intemperiilor si care poate fi admirata si astazi.
Multumim si felicitari !

Comentariu la Lapis lazuli-un albastru infinit, data: 03.04.2016, 09:20

Ca de obicei, poetul are tot timpul verbul la el. Mulţumesc Teodora Buiţă pentru comentariile pe care le faci şi mă simt onorat că ai trecut şi pe aici, pe ,,la moşu' cu proverbe''. Bineînteles că este şi proverbul meu preferat, sunt de fapt două, dar au acelaşi tâlc.

Comentariu la Hai la moşul cu proverbe..., data: 27.03.2016, 03:16

Indila,as asculta-o ore intregi,18 milioane de oameni au vizionat videoclipul in cateva luni,asa ca nu cred ca am facut o afirmatie hazardata.
Alaturand si imaginile montate de care maia/angi a iesit o prezentare care mi-a placut foarte mult.Felicitari !

Comentariu la Ultimul dans, data: 20.03.2016, 13:30

Mare lucru sa reusesti sa cunosti istoria si cultura unui popor pentru a-l putea intelege,diferentele sunt mari,unele lucruri sunt chiar de neinteles,dar in aceasta diversitate fara toleranta nu va exista un viitor.
L-as fi evocat si eu pe Buddha, pentru ca sunt intru totul de acord ca in mintea noastra ne creăm propria noastră realitate si cu mare greu renuntam la ea.
Multumim Adrian TOIA pentru ca ne-ai facut sa reflectam la aceasta situatie.

Comentariu la Patterns East-West, data: 20.03.2016, 13:22

multumesc maia/angi, multumesc Angelica1 pentru comentarii si pentru modul in care ati apreciat aceasta prezentare, multumesc tuturor celor care au avut placerea de a veni ,,la moşu' cu proverbe".
va doresc numai bine si sa aveti o saptamana reusita !

Comentariu la Hai la moşul cu proverbe..., data: 20.03.2016, 13:03

multumesc maia/angi,multumesc Angelica1 pentru comentarii, multumesc tuturor celor care au vizionat si au apreciat aceasta prezentare.
Ceva imi scapa la unele pps-uri pentru ca previzualizarea este mai slaba si nu se aude muzica,vizionarea la calitatea originala putand fi facuta doar dupa downloadare cu toate ca nicuna dintre prezentari nu este parolata,asa cei care nu au destul timp la dispozitie nu pot viziona unele prezentari.
maia/angi imi pare rau ca ai tras o concluzie gresita,numai lipsa de timp ma face ca sa nu fiu pe faza zi de zi,te asigur ca sub nicio forma nu-i vorba de vreo dezamagire,cu atat mai mult cu cat in ultima vreme au aparut niste prezentari deosebite pe nicepps.Angelica1 stiu ca nu iubesti ploaia si de aceea ne urezi zile senine,dar vezi,are si ploaia farmecul ei.

Comentariu la Rainy Day Photos, data: 16.03.2016, 11:42

“J’aime qui m’aime“.
In copilarie am fost fermecat de romanele istorice de aventuri, de capa si spada,aventurile muschetarilor, ale reginei Margot sau ale Contelui de Monte-Cristo ma purtau in lume care ma fascina.M-a impresionat nedreptatea care i s-a facut lui Edmond Dantes,dar intre timp, viata mi-a oferit posibilitatea de a cunoaste lucruri si fapte mult mai nedrepte, dar sufletul meu inca vibreaza la lumea descrisa de Alexandre Dumas.
Mi-a placut mult prezentarea ta,felicitari !

Comentariu la Castelul lui Monte-Cristo, data: 12.03.2016, 02:20

Rose Alphonsine Plessis si Alexandre Dumas fiul,Marguerite Gautier si Armand Duval,Violetta Valery-La traviata- si Alfredo,aceiasi poveste de dragoste cu final nefericit.Multumim pentru invitatia la opera,mai ales ca tinuta nu era obligatorie.Foarte frumos,felicitari !

Comentariu la MARI ARTISTI ROMANI in TRAVIATA de Verdi, data: 12.03.2016, 02:06

MINuNAT ! Parca am fost acolo alaturi de voi,unde mai pui ca nu am dat nici macar cei 15 lei. Multumim,ne-a placut foarte mult.

Comentariu la Alba Carolina.Traseu celor trei fortificatii.(Averio pps), data: 11.03.2016, 10:36

Multumesc maia/angi,multumesc atics,multumesc Angelica1 pentru comentarii,multumesc tuturor celor care au vizionat aceasta prezentare.
Asa este -a fost iarna pe la noi- de mai multe ori,de fiecare data ne-a mai imbogatit cu cate un an,dar este foarte bine daca mai putem pastra intr-un colt al sufletului pe copilul din noi.
Va doresc sa aveti parte de cat mai multe ierni,sa fiti sanatosi si fericiti !

Comentariu la A fost iarna pe la noi, data: 25.02.2016, 08:22

Fascinant,o costructie din secolulul al XIV_lea care mai exista si acum,va dati seama cate ar avea de povestit acele ziduri daca ar putea vorbi.
maia/angi ni l-a adus in atentie pe Hugo Grotius cel care a promovat eliberarea dreptului de sub tutela teologiei,dar cate alte evenimente nu s-or fi intamplat indaratul acestor ziduri....
Multumim pentru aceasta prezentare care mie mi-a placut foarte mult.

Comentariu la Castelul Loevestein, data: 24.02.2016, 05:52

Prezentari minunate,marca Adriana(Adita),acum Adriana(Adita) 5,am vizionat foarte multe pps-uri create de dvs. si toate mi-au placut.
Felicitari si multumiri !

Comentariu la WINTER STORY, data: 24.02.2016, 05:37

Minunat,mi-a placut foarte mult.Fiecare zi este o binecuvantare si trebuie traita la maximum pentru ca este irepetabila.As mai adauga cateva vorbe pe care mi-as fi dorit sa le gandesc eu:
„Vei realiza cand vei privi inapoi asupa vietii tale ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai facut lucruri in spiritul dragostei.” (Henry Drummond)
Multumim pentru indemnul pe care e bine sa-l mai primim din cand in cand.

Comentariu la O viaţă avem, data: 14.02.2016, 08:44

Stiam ca exista Monumentul copilului care nu s-a mai nascut niciodata si am fost impresionat chiar atunci cand am auzit de el,modul in care ai realizat prezentarea si fondul sonor au maximizat emotia,felicitari ai reusit un pps de exceptie.Iar intrebarea din final referitor la tata ar putea fi si reformulata-unde era ATUNCI cand copilul nu s-a mai nascut-.
Mi-a placut foarte mult,numai cineva cu sensibilitatea ta putea realiza asa ceva.

Comentariu la Copilul care nu s-a nascut niciodata, data: 13.02.2016, 02:27

Pagina: 1 2 3 4 5

Publicitate

Statistici

Avem peste 23230 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 8 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion