Cipri

Membru din 10.09.2014, 2 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Originalitate:
100.00%
Prezentari: 194 prezentari
Prezentari proprii: 194 prezentari
Comentarii: 268 comentarii
Prezentari apreciate: 805 aprecieri

Comentarii scrise de Cipri

#StămAcasă
Asta facem acum, stăm acasă, citim, vizionăm un film, mai finalizam câte un pps început de mai mult timp, dar nu în ultimul rând reflectăm asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante și ne gândim ce ar trebui să schimbăm în modul nostru de viață.

Am găsit câteva gânduri care sunt atribuite lui Haruki Murakami
"După ce a trecut furtuna,
nu îţi vei aminti cum ai reuşit să treci prin ea,
cum ai izbutit să supravieţuieşti.
Nici măcar nu vei fi sigur că a luat într-adevăr sfârşit.
Doar un singur lucru e sigur,
după ce ai scăpat din furtună
nu vei mai fi persoana care ai fost când s-a pornit vântul.
Acesta este singurul adevăr pe care-l ştim despre furtuni."

Extrapolând la situaţia actuală putem afirma că :
Un lucru este cert, atunci când vei ieşi cu bine din acestă încercare, nu vei mai fi aceeaşi persoană care erai înainte ! Pentru că acesta a fost rostul ei ...

Comentariu la Sculpturi culinare amuzante, data: 25.03.2020, 14:05

Așa este, frumosul se află peste tot in jurul nostru, dacă-l avem și în suflet în mod sigur că îl vom percepe și ne vom bucura de el. Cu această prezentare PowerPoint, Cristina G ne îndeamnă sa fim optimiști și să ne bucurăm de ziecare zi, sper ca mesajul să fie bine-venit, să rămânem în case dar să admirăm tot ce este frumos și să reflectăm asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante în viață.

Comentariu la Cântec de primăvară - Nichita Stănescu; Muzica: Yiruma – Spring Time, data: 21.03.2020, 12:00

Ieri a fost echinocțiul de primăvara, natura a renăscut. Au înflorit cireșii, a înverzit pădurea, pasarele ciripesc cu veselie, mieii Zburdă voioși, natura își vede de mersul ei firesc, numai oamenii stau în casele lor opriți de la viața lor obișnuita. În copilărie pedeapsa cea mai cruntă atunci când făceam vreo sotie era aceea de a fi oprit in casă, mă uitam cu jind pe geam cum prietenii se jucau pe afară. Acum, probabil, avem o vină colectivă. Să avem grijă de noi și de cei care contează în viața noastră, să trecem cu toții cu bine de această încercare și să tragem învățămintele necesare pentru a fi mai buni, mai atenți față de mediul înconjurator și să facem o schimbare în modul de viața. Mulțumim Claudia Trifoi că ne-ai adus un zvon de primăvară.

Comentariu la Primavara este pictorul Pamantului, data: 21.03.2020, 01:07

Este o mare bucurie sa constat ca esti de acord ca trebuie sa cautam si sa gasim frumosul in orice act artistic. Eu imi spun mereu ca frumosul ne inconjoara si cei care-l au in sufletul lor sigur il vor descoperi.
Nu am avut ocazia sa vizitez asa de multe locuri ca tine si consider foarte frumos demersul tau de a imparti cu noi impresiile tale de calatorie.
Iti doresc numai bine si ai grija sa treci cu bine, atat tu cat si cei care conteaza in viata ta, peste incercarea din aceste zile.

Comentariu la Land art, data: 18.03.2020, 13:45

Minunat omagiu adus femeii.
La multi ani, tuturor doamnelor si domnisoarelor, va multumim ca existati !

Comentariu la De Ziua Femeii, data: 08.03.2020, 01:54

La multi ani ! Asa este, aratati minunat in fiecare zi, sunteti partea frumoasa a vietii.

Comentariu la Wonderful Tonight (Minunată în seara asta), data: 08.03.2020, 01:27

La mulți ani !
Îți mulțumesc pentru tot, pentru frumoasele urări, pentru că m-ai încurajat de-a lungul timpului, pentru contribuția pe care o aduci la îmbogațirea conţinutul acestui site.
La mulți ani și urări de bine tuturor celor care îndrăgesc nicipps.ro !

Comentariu la Lumea iesita din comun - XIX , data: 03.01.2020, 02:54

Chiar dacă vom avea un Crăciun fără zăpadă să ne fie zilele fericite şi luminoase cu speranța ca anul viitor vom avea şi un Crăciun cu zăpadă.
Sărbători fericite alături de cei dragi !

Comentariu la WHITE CHRISTMAS (Crăciun alb) - Bing Crosby (varianta originală din 1942), data: 23.12.2019, 12:38

Doresc ca această scrisoare să ajungă la timp la Moş Crăciun, toate dorințele să ni se împlinească, iar Sărbătoarea Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos să ne aducă în suflete credință, bucurie şi speranță, iar viața să ne fie binecuvântată de taina stelei care-a răsărit.

Sărbători fericite, sănătate, noroc, spor în toate, linişte şi pace sufletească tuturor !

Comentariu la Dragă Moș Crăciun, data: 23.12.2019, 02:45

Negăsind un echivalent direct pentru cuvântul proverb în toate limbile pământului, prietenii noştri de la site-ul Stiati.ca au adunat acest adevărat tezaur de înţelepciune populară în colecţia „Vorbe celebre”, eu am intitulat această serie de pps-uri „Vorbe de duh”, Pasărea Colibri le-a zis pe nume şi aşa cum ai afirmat şi tu sunt, de fapt, proverbele lumii.

Despre proverbul: „Învăţându-l pe altul, îl faci mai bogat, fără ca tu să devii mai sărac.”consider ca dacă ne dorim să trăim într-o lume mai bună este de datoria celor care ştiu ceva să împartă din înţelepciunea lor celor din jurul lor, iar noi niciodată să nu mai permitem să ni-i ridicăm în frunte pe cei care nu ştiu nimic.

Îţi multumesc pentru faptul că ai considerat oportună această serie de pps-uri.

Comentariu la Vorbe de duh - partea a III-a, data: 29.11.2019, 06:06

Foarte interesant.

Am o carte de identitate valabilă până în 2070, e posibil ca în 2030 când va fi construită prima bază umană de pe Marte eu să fiu deja acolo ! Îmi aduc aminte parțial două versuri dintr-o poezie pe care o auzisem acum câtevă decenii bune în urmă : „ ....şi vom merge mai departe/Să vedem dacă pe Marte pionerii învață carte. ”

Nu stăpânesc prea bine domeniul abordat de către Adrian TOIA, dar am convingerea că nepoții sau strănepoții noştri sigur vor ajunge să călătorească sau poate chiar să locuiască pe „planeta roșie”.

Comentariu la Colonizarea planetei MARTE (1) - Pregatiri, data: 23.11.2019, 09:56

Imi place sa constat ca pe undeva suntem pe aceiasi lungime de unda si alaturi de foarte multi alti vizitatori ai nicepps.ro cautam si gasim frumosul in tot ceea ce ne inconjoara. Este foarte interesant cum acea pietricica care a colidat mari si oceane si ne-ar putea povesti multe isi gaseste intr-un final locul intr-o opera de arta.

Comentariu la The Pebble Artist, data: 10.11.2019, 05:13

Multumesc, am adunat foarte multe informatii care mi-au parut a fi foarte interesante de pe @Stiaicaa si Incredibilia.ro si cu acceptul lor m-am hotarat sa le fac cunoscute prietenilor nicepps.ro, deci 'munca' este doar o pasiune, meritul este al celor pe care i-am mentionat.

Comentariu la Stiati ca... - III, data: 10.11.2019, 03:00

Multumesc pentru urari. Astept cu interes sa vad in ce calatorie ne vei mai invita.
Iti doresc numai bine si sa ai parte de bucurii in fiecare zi.

Comentariu la Lumea iesita din comun - VIII, data: 18.10.2019, 11:17

" S-a stins viața falnicei Veneții " a trecut vremea când Republica Sfântului Marcu a fost vreme de 800 de ani cea mai mare putere navală a Europei, se număra printre principalele forțe comerciale din Orientul apropiat și era principala putere militară în Mediterana orientală, dar a ramas farmecul Veneției și sonetul lui Mihai Eminescu, una dintre cele mai frumoase poezii ale literaturii universale.

Ca de obicei Adrian TOIA ne prezintă un pps foarte reușit și cu multe informații ceea ce a presupus o amplă documentare.

Comentariu la EMINESCU-VENETIA-Note de lectura, data: 18.10.2019, 11:11

18 Octombrie este ziua in care-mi număr toamnele și anii, mi-a făcut mare plăcere ca tocmai in această zi să pot viziona un pps care mi-a mers la suflet. De altfel toamna este anotimpul preferat și a fost plin de “ reușite, bucurii, lumină și iubire “. Mi-a plăcut foarte mult pps-ul și îl voi păstra la îndemâna. Îți doresc să ai parte de o toamnă frumoasă, așa cum îți este și sufletul.

Comentariu la Când toamna vine..., data: 18.10.2019, 06:06

Ma bucur ca ai luat contact direct cu „Lumea ieșită din comun”, sunt de aflat de acolo lucruri foarte interesante. Pentru aceasta serie de pps-uri trebuie sa multumesc membrilor echipei Incredibilia.ro, Monica Neamt si Vlad Andrei, care si-au dat acordul pentru ca eu sa pot face cunoscute prietenilor nicepps.ro aceste lucruri pe alocuri incredibile.
Iti multumesc Teodora Buiță pentru atentia pe care o acorzi diaporamelor pe care le prezint pe nicepps.ro.

Comentariu la Lumea ieşită din comun - IV, data: 12.10.2019, 04:33

Initial am adunat aceste lucruri si intamplari incredibile doar pentru mine, apoi, avand acordul celor doi membri ai Incredibilia.ro, am decis sa impart cu prietenii nicepps.ro toate aceste informatii pe care, in cea mai mare masura, le-am verificat de la sursele primare.
Ma bucur Adrian TOIA ca au fost si pe gustul tau, iti multumesc ca m-ai incurajat in foarte multe dintre proiectele mele.

Comentariu la Lumea ieşită din comun, data: 12.10.2019, 04:21

Mulțumesc Pop Ion pentru că acorzi atenție pps-urilor mele, am remarcat discreția ta și cred că am înteles care ar fi subiectele care te interesează, cât de curând va fi o prezentare PowerPoint care îți va fi dedicată în primul rând ție.

Comentariu la Asta sunt eu , data: 02.10.2019, 22:48

Cred că nu te supără că am alăturat acestui pps pe cel realizat de către Cristina G, dar s-a întamplat să le descopăr pe ambele în aceiași seară și mi s-a părut că ar fi complementare. Nu prea recunoaștem, dar și barbații au des momente în care sunt cuprinși de nostalgie și melancolie. Acum a fost rândul meu.
Minunată realizare.

Comentariu la Eminescu-De ce nu-mi vii-Note de lectura, data: 25.09.2019, 13:09

Într-adevăr, minunată seară de toamnă plină de mister, de nostalgie, de melancolie și de amintiri.
Seară întregită de două pps-uri de excepție realizate de către Cristina G şi Adrian Toia alăturandu-i lui Mihai Eminescu pe Nichita Stănescu. Cu alte cuvinte la „Înserare de toamnă” … „De ce nu-mi vii”, este tot ce-mi puteam dori pentru această seară de toamnă.
Felicitări Cristina G, mi-ai atins o coardă sensibilă a sufletului, îți multumesc.

Comentariu la ÎNSERARE DE TOAMNĂ-Nichita Stănescu, data: 25.09.2019, 12:50

Multumesc, Admin !

Comentariu la Lumea ieşită din comun - I, data: 20.09.2019, 01:40

Fără a mă îndepărta de clasici, a căror artă a fost confirmată în timp, am considerat mereu că este bine să pătrundem în lumea artei moderne, pentru că este foarte posibil ca ignorându-i pe artiștii contemporani să trecem pe lângă niște opere de artă care s-ar putea să primească cândva consacrarea dar, din păcate, atunci noi să nu mai fim pentru a ne bucura de ele.
Mulţumesc Adrian TOIA pentru că apreciezi demersul meu, mulţumesc, pentru încurajări, Teodora Buiţă, Cristina G, Pop Ion și tuturor celor care vizionează aceste prezentări PowerPoint și sunt pe aceiași lungime de undă cu mine.

Să căutam și să găsim frumosul peste tot și să simţim din plin bucuria vieţii, asta este tot ce-mi doresc mie și doresc din toată inima tuturor celor care au această preocupare.

PS.
Pentru Adrian TOIA.
Cât despre mesajul transmis de către Cinta Vidal Agulló, pictorul din acest pps, după cum bine ai subliniat, are câteva formulări remarcabile, consider că textul selectat de către tine este valabil chiar și aici pe nicepps, cu speranţa că:
„Îmi place să mă gândesc că este posibil ca noi să ne întâlnim în același loc cu aceeași stare de spirit. Se întâmplă uneori și când se întâmplă, nu mai rămânem singuri.’’


Comentariu la Anti-Gravity Art, data: 03.09.2019, 10:26

Nici nu ne-am intors bine din Portugalia, ca iata ca am primit invitatia de a vizita Elvetia, ghid va fi acelasi Pantazopol Emil Iachim.

Comentariu la Schaffhausen-Cascada Rinului., data: 03.09.2019, 08:57

Prin bunavointa lui Pantazopol Emil Iochim, am colindat Portugalia in lung si-n lat pana am ajuns la capatul pamantului, sper ca nu m-am pripit si nu mai urmeaza si alte episoade, oricum inca nu-mi desfac bagajele. Felicitari pentru aceasta serie de pps-uri !

Comentariu la Cabo da Roca, data: 01.09.2019, 10:00

Ce frumoasa e lumea ! Sunt locuri in care poate nu o sa ajungem niciodata, dar este bine ca macar sa stim ca exista. Apreciez munca ta si am downloadat o mare parte dintre pps-urile semnate Adrian TOIA, deocamdata le-am vizionat cam pe toate cele care le-ai facut, dupa cum spui chiar tu, 'pentru relaxare' , dar le vine randul si la cele 'cu teme care sa te puna la munca (documentare) si pe ganduri...'
Iti doresc numai bine si astept sa apari cu lucrari noi.
Din pacate, din diverse motive, au cam disparut de pe nicepps foarte multi dintre realizatorii de prezentari PowerPoint, mie imi este dor de unii dintre ei si sper ca vor mai trece macar din cand in cand pe aici.

Comentariu la PE GLOB cu WINDOWS 10 HOME (7), data: 01.09.2019, 09:42

Mă bucur că ți-a plăcut Iașul, este unul dintre cele cinci orașe care sunt foarte dragi sufletului meu. Prezentarea PowerPoint este o contribuție la promovarea acestor minunate locuri. Felicitări, Teodora Buiță !

Comentariu la La Iași - 2019, data: 13.08.2019, 08:20

Minunată realizare marca Cristina G.
Minunat îndemn : ” Să nu renunți niciodată la visurile tale!”
Mi-a plăcut foarte mult, felicitări, Cristina G !

Comentariu la Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell, data: 22.06.2019, 12:44

Mi-am dorit foarte mult să duc până la capăt acest proiect pe care l-am început încă din timpul verii. Colindând prin tară am constatat ca acest adevărat tezaur național nu este suficient cunoscut nemaivorbind că la multe dintre aceste situri se poate ajunge foarte greu. De aceea acum, când comemorăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918; desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România am considerat că este bine să aduc în atenție contribuția românească la Patrimonial Mondial.
Pe lângă aceste obiective, Lista Tentativă a României include alte obiectivele care au potențial de a fi înscrise în Lista Patrimoniului Mondial: Ansamblul rupestru de la Basarabi-Murfatlar, Bisericile bizantine şi post-bizantine din Curtea de Argeş, Biserica „Sfântul Nicolae” din Densuş, Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Iaşi, Ansamblul monumental „Constantin Brâncuşi - Calea Sufletelor Eroilor” din Târgu-Jiu, Mănăstirea Neamţ, Centrul istoric al oraşului Alba Iulia, Centrul istoric al oraşului Sibiu, Culele din Valahia Mică, Vechile sate Hollókő şi Rîmetea şi împrejurimile lor, înscriere transnaţională Ungaria şi județul Alba, Peisajul cultural minier Roşia Montană, Masivul Retezat (doar unele suprafețe din Parcul Național Retezat), Vârful Pietrosul Rodnei, Situl paleontologic de la Sânpetru inclus în Geoparcul Dinozaurilor „Țara Hațegului”. Pe Lista reprezentativă a Patrimoniului Imaterial al Umanităţii au fost iniţiate procedurile pentru introducerea iei româneşti.

Iţi multumesc Adrian TOIA pentru aprecierea pe care ai dat-o încă de la început acestui proiect şi te asigur că nu am uitat de sugestia ta şi anul viitor o voi pune în practică.

La ceas aniversar pentru naţiune să ne mândrim cu mostenirea pe care ne-au lasat-o stramoşii, să o preţuim şi s-o sporim prin valorificarea specificului naţional.

La mulţi ani, România !
Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe toţi românii !

Comentariu la Patrimoniul UNESCO-Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității, data: 30.11.2018, 06:47

Da Adrian TOIA aceasta este intenția mea, înainte de a pleca în vacanță am început să lucrez la acest proiect cu dorința de a continua după aceea, astfel încât până la Marea Sărbătoare a Centenarului să reuşesc să-l finalizez. Numai că la întoarcerea din vacanță unele probleme de sănătate m-au făcut să fiu în întârziere cu aproape o lună de zile, în funcție de evoluția stării de sănătate voi continua acest proiect, dar nu mai sunt atât de sigur că-l voi termina la timp. În final va fi o prezentare PowerPoint în care voi relua toate cele șase situri culturale și cele două situri naturale cu mic text de prezentare pentru a scoate în evidență în câte doua-trei imagini ce este caracteristic pentru fiecare dintre ele, acolo voi încerca să țin cont si de sugestia ta, pe care o găsesc bine-venită. Cele șapte elemente pe Lista Patrimoniului Imaterial vor fi subiectul ultimei prezentări.

Iți multumesc pentru interesul pe care l-ai arătat pentru demersul meu.

Comentariu la Patrimoniul UNESCO-Bisericile pictate din nordul Moldovei-IV, data: 21.08.2018, 09:33

Salutari Adrian TOIA, iti multumesc pentru aprecieri, Michael Grab se jura ca constructiile sale, ce par a fi de pe alta planeta, sunt reale si a inceput o campanie de demonstratii prin parcuri si prin locuri publice. Tehnica sa a fost preluta si de catre altii si acum sunt organizate adevarate campionate la care participa cei care sunt pasionati de aceasta arta.

Comentariu la Arta rocilor în balans, data: 02.07.2018, 14:36

Iti multumesc Claudia pentru aprecierea cu stelute si pentru comentariu.
Sa cautam si sa gasim frumosul peste tot si sa simtim din plin bucuria vietii, asta este tot ce-mi doresc mie si doresc din toata inima tuturor celor care au aceasta preocupare.

Comentariu la Picturi miniaturale , data: 02.07.2018, 14:03

Dacă ajungi la târgul din Scarborough ce-ți poți dori mai mult decât pătrunjel, salvie, rozmarin și cimbrișor, amintindu-ți de o dragoste pierdută. Dacă nu ajungi la târgul din Scarborough ai la dispoziție o minunată prezentare PowerPoint relizată de către Cristina G, mie mi-a plăcut și o voi include la favorite.

Fiind prima zi de Paşti, dacă nu-i cu supărare, las aici un mesaj pentru cei care iubesc nicepps.ro.

Sfinte sărbători de Paște binecuvântate, cu liniște şi iubire în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și speranţe împlinite.Hristos a inviat !

Comentariu la SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough), data: 08.04.2018, 03:27

La mulţi ani, doamnă, Teodora Buiţă !
La mulţi ani, tuturor doamnelor din comunitatea nicepps.ro !

Comentariu la LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!, data: 10.03.2018, 11:37

Mulţumesc pentru acest sfat înţelept dat de Charles Dickens, sper ca strădaniile să fie molipsitoare şi să fie de folos.

Comentariu la Picături de alb, data: 18.02.2018, 04:49

Minunate indemnuri, sa folosim cu incredere acea ''forţă extrem de puternică''.
La mulţi ani !

Comentariu la Picături de alb, data: 13.02.2018, 00:01

Se dovedeste ca atat la ''Pluta meduzei'' cat si la ''Tipatul'' important este cine priveste tablourile, pentru ca, in ciuda faptului ca ma repet, frumusetea se afla in sufletul si in ochii celui care priveste.

Comentariu la Privind tablouri cu Octavian Paler-TIPATUL, data: 11.02.2018, 03:00

Fascinant periplu prin cele șapte sectiuni ale Muzeul Național de Artă Asiatică Guimet. Foarte interesant, foarte instructiv.

Comentariu la Paris Musee Guimet (Afganistan), data: 03.01.2018, 05:53

Iti multumesc Adrian TOIA ca apreciezi demersul meu. Dupa umila mea parere ar trebui sa descoperim frumosul oriunde s-ar afla, nu este suficient sa ne rezumam la a admira numai operele de arta care au fost confirmate in timp pentru ca in acest caz ar trece pe langa noi frumuseti care s-ar putea sa primeasca candva consacrarea, dar din pacate atunci noi nu vom mai fi pentru a ne bucura de ele.

Comentariu la Picturi fotorealiste, data: 07.12.2017, 22:12

Va multumesc domnule Pop Ioan pentru aprecierea pe care o dati prezentarilor mele. Ma voi stradui sa nu va insel asteptarile atat dvs. cat si tuturor celor care intra pe nicepps.ro.

Comentariu la O lume în miniatură, data: 07.11.2017, 04:28

NU ''cum vi le doreste...'' ci ''cum vi le doresc...'' - se mai intampla si asemenea scapari si va rog sa ma scuzati.

Comentariu la Opriți-vă si priviți în jur , data: 10.10.2017, 09:00

Multumim doamna Teodora Buiţă, multumim Adrian TOIA, pentru aprecierea pe care ati dat-o acestei prezentari. Sa aveti puterea de descoperi frumosul in tot ceea ce va inconjoara cum va indeamna Tineke Meirink si sa aveti parte numai de zile insorite cum vi le doreste Armin van Buuren impreuna cu Josh Cumbee si eu alaturi de ei.

Comentariu la Opriți-vă si priviți în jur , data: 10.10.2017, 05:51

Frumoasa calatorie in 10 episoade, nu mai avem vreme ca sa ajungem acolo, asa ca ne multumim cu oportunitatea oferita de catre sanda michaela.

Comentariu la Bali45 Legong Dancers, data: 10.10.2017, 05:41

''Tangoul n-are rival pe lume
Tangoul ne farmeca pe rand... ''

La fel cum ne farmeca si prezentarile semnate de Teodora Buiţă.
Sunteti o persoana deosebita pentru ca nu raspundeti la rautati in ciuda faptului ca le cunoasteti sursa.

Comentariu la Tangoul, data: 15.09.2017, 23:35

Mulțumesc Adrian TOIA pentru aprecierea pe care ai dat-o acestei prezentări. Mie îmi place foarte mult ideea de a lega trecutul de prezent prin imagini. De fiecare data când vizitez vreo locație ma gândesc la cei care au trecut pe acolo înaintea mea și la evenimentele care au avut loc cândva acolo și chiar îmi imaginez ca as fi participat cumva la acele evenimente. Am încercat in câteva prezentări sa fac aceste apropieri pentru ca toate locurile poarta cu ele amintiri și acesta este de fapt și farmecul lor.

Comentariu la Locuri încărcate de istorie , data: 26.07.2017, 08:49

Doamnă Teodora Buiţă, ca de obicei, puneţi punctele pe i_uri. Am deja fotografiată o combinaţie de pietricele, şi vă îndemn să nu uitaţi că v-aţi propus să faceţi o colecţie de pietricele deosebite.

Comentariu la Urme de piatră, data: 01.07.2017, 03:13

2 x Minunat.
Minunate locuri.
Minunată tehnica de realizare a prezentării.

Comentariu la Călător prin Singapore, data: 25.06.2017, 23:20

Mi-aţi adresat nişte cuvinte foarte măgulitoare doamnă Teodora Buiţă, pe care probabil că nu le merit pe deplin. Mă străduiesc ca în fiecare pps să pun câte ceva din sufletul meu, dacă reuşesc sau nu depinde în mare măsură şi de cel care priveşte.

Comentariu la Botoşaniul începutului de secol XX, data: 10.06.2017, 10:44

Iti multumesc atics pentru aprecieri. Imaginle de altadata sunt din locurile care mi-au marcat intr-un anumit fel existenta, asezari care la un anumit moment rivalizau cu orasele europene, acum, din pacate, si-au pierdut stralucirea de pe vremuri la fel cum si tara noastra nu mai este ce era odata, mai ales in vremurile in care leul romanesc era liber convertibil pe piata externa, consider ca trebuie sa ne amintim mereu de acele vremuri si sa-i comparam pe cei care conduceau atunci tara cu guvernantii de astazi. Iti multumesc Angelica 1 pentru urari, te consider o persoana deosebita pentru bunatatea si intelegerea de care dai dovada de fiecare data.

Comentariu la Botoşaniul începutului de secol XX, data: 06.06.2017, 01:07

Ai pierdut pariul.

Comentariu la Peisage germane., data: 18.05.2017, 05:17

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.