Cristina G

Membru din 04.01.2009, 1 abonati

Activitate
Originalitate:
100.00%
Prezentari: 139 prezentari
Prezentari proprii: 139 prezentari
Comentarii: 661 comentarii
Prezentari apreciate: 170 aprecieri
Prezentari - Categorii
Logheaza-te pentru a te putea abona.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Cristina G - 6 prezentari - Categoria Tari, Orase, Capitale

GRADINI OLIMPICE DE VIS

ODATA CU OLIMPIADA DIN 2008,CHINEZII AU CREAT SPECIAL GRADINI CU TEMATICA ACESTUI EVENIMENT,CARE AU RAMAS VII,SI DUPA TERMINAREA LUI.

Vizualizari: 7387 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 488 in total

GRECIA-METEORA

Acest an, pentru mine, a fost unul de vis. Ca niciodată, am călătorit. Foarte mult prin ţara noastră dragă şi frumoasă, dar şi în afara ei: Marea Britanie şi Grecia. În Grecia am vizitat Meteora, Pozar-Edessa, insula Skiathos. Dar cel mai impresionat, fascinant, emoţionant a fost complexul monahal Meteora. Descrierea pe larg am realizat-o în interiorul lucrării. Îmi cer scuze pentru calitatea fotografiilor, unele fiind realizate din mersul autocarului, cu un aparat foto nu tocmai performant, iar când am rămas fără baterie, am folosit telefonul mobil. Îmi cer scuze şi pentru mărimea acestui clip, ca timp, dar sper ca muzica ce îl însoţeşte să vă facă să treceţi cu vederea acest lucru. Nu promit, dar sper să revin şi cu alte imagini din frumuseţile pe care eu le-am văzut, mai ales la noi în ţară. Sper din tot sufletul să vă facă plăcere călătoria în care v-am antrenat.

Vizualizari: 2406 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 537 in total

IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROŢI

Vă invit, împeună cu fiul meu Cristian, într-o călătorie pe două roţi, însoţiţi de muzica antrenantă a lui Clint Mansell,cel care a compus şi interpretat muzica din filmul “Lord of the rings”(“Stăpânul Inelelor) Călătoria este în Anglia,pe traseul York-Scarborough.

Vizualizari: 5501 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 390 in total

IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

Vă invit, împeună cu fiul meu, Cristian, într-o călătorie pe două roți, însoțiți de muzica antrenantă a lui Clint Mansell, cel care a compus și interpretat muzica din filmul “Lord of the rings”(Stăpânul Inelelor) De această dată, călătoria este între România și Norvegia, mai precis, la Nordkapp și retur. Și-a dorit de mult timp să facă acest traseu, iar acum i-a venit rândul. Dar au nimerit o perioadă în care nu au putut observa nici Soarele de la miezul nopții, care este vizibil la Nordkapp între jumătatea lunii mai și jumătatea lunii iulie, și nici Aurora boreală, care este vizibilă între lunile noiembrie și februarie. Dar și-a împlinit un mare vis. Cred că nu are rost să vă spun emoțiile unei mame, când copilul ei, dornic de aventură, pleacă pe un traseu atât de lung și complicat. Dar mândria mea nu are margini, când văd cât este de sigur pe el, când știe ce vrea de la viață. Sper să admirați, prin ochii fiului meu, aceste minunății ale planetei. Pe care nu oricine le poate vedea.

Vizualizari: 1408 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 165 in total

PARIS,JE T'AIME,MON AMOUR!

Parisul,oraşul iubirii,al luminii,al artiştilor,este mirific,debordează de magie şi iubire. Cine vine în Paris,trăieşte clipe de feerie, în afara timpului.

Vizualizari: 7290 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 536 in total

SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

Scarborough, oraș istoric, stațiune-port la Marea Nordului, este situat în Regatul Unit, în comitatul North Yorkshire, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia. Se află la 300 km N față de Londra și la aprox.70 de km față de York. Port de pescuit; Izvoare cu ape minerale, descoperite în 1620; Stațiune balneoclimaterică (din 1626); Castelul (sec. 12); biserica St. Mary, în stil romanic cu adăugiri gotice; Vestigii romane; Menționat documentar în 1181. Mi-am dorit de mult timp să fac această călătorie. Am mai vorbit despre această locație în “Impresii de călătorie...(1)”, prin ochii fiului meu. De această dată, vă invit la un “reportaj” puțin mai romantic, realizat prin ochii mei. Am fost fascinată de tot ce am întâlnit aici. O să vedeți fotografiile mele. Iar la ultimul slide am atașat linkuri ce trimit la tot ce este interesant de văzut acolo. Avem și noi istoria noastră. Avem atâtea locuri de valoare de văzut, de admirat, de apreciat. Personal, nu îmi scapă nicio ocazie de a-mi vizita țara, de a o respecta. Dar este important să știm și istoria altor țări, și poate, văzând cum alții își respectă poporul, istoria, să învățăm și noi din experiența altora. Despre Târgul din Scarborough: În Evul Mediu, orașul-port, Scarborough, găzduia un târg de 45 de zile la care veneau negustori din întreaga Anglie, din țările nordice, țările baltice și din Imperiul Bizantin. Muzica din pps face parte din coloana sonoră a filmului "Lord of the rings".

Vizualizari: 1371 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 130 in total

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.