Publicitate

Cristina G

imagine profil
Membru din: 04.01.2009
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 129 prezentari
Prezentari proprii: 129 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 641 comentarii
Stelute acordate: 140 voturi

Cristina G - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Cristina G

SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 851 in total, 3 pe zi
Descarcari: 106 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Scarborough, oraș istoric, stațiune-port la Marea Nordului, este situat în Regatul Unit, în comitatul North Yorkshire, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia. Se află la 300 km N față de Londra și la aprox.70 de km față de York. Port de pescuit; Izvoare cu ape minerale, descoperite în 1620; Stațiune balneoclimaterică (din 1626); Castelul (sec. 12); biserica St. Mary, în stil romanic cu adăugiri gotice; Vestigii romane; Menționat documentar în 1181. Mi-am dorit de mult timp să fac această călătorie. Am mai vorbit despre această locație în “Impresii de călătorie...(1)”, prin ochii fiului meu. De această dată, vă invit la un “reportaj” puțin mai romantic, realizat prin ochii mei. Am fost fascinată de tot ce am întâlnit aici. O să vedeți fotografiile mele. Iar la ultimul slide am atașat linkuri ce trimit la tot ce este interesant de văzut acolo. Avem și noi istoria noastră. Avem atâtea locuri de valoare de văzut, de admirat, de apreciat. Personal, nu îmi scapă nicio ocazie de a-mi vizita țara, de a o respecta. Dar este important să știm și istoria altor țări, și poate, văzând cum alții își respectă poporul, istoria, să învățăm și noi din experiența altora. Despre Târgul din Scarborough: În Evul Mediu, orașul-port, Scarborough, găzduia un târg de 45 de zile la care veneau negustori din întreaga Anglie, din țările nordice, țările baltice și din Imperiul Bizantin. Muzica din pps face parte din coloana sonoră a filmului "Lord of the rings".
IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 19.03.2018
Vizualizari: 907 in total, 3 pe zi
Descarcari: 136 in total, 0 pe zi
Comentarii: 5
Descriere: Vă invit, împeună cu fiul meu, Cristian, într-o călătorie pe două roți, însoțiți de muzica antrenantă a lui Clint Mansell, cel care a compus și interpretat muzica din filmul “Lord of the rings”(Stăpânul Inelelor) De această dată, călătoria este între România și Norvegia, mai precis, la Nordkapp și retur. Și-a dorit de mult timp să facă acest traseu, iar acum i-a venit rândul. Dar au nimerit o perioadă în care nu au putut observa nici Soarele de la miezul nopții, care este vizibil la Nordkapp între jumătatea lunii mai și jumătatea lunii iulie, și nici Aurora boreală, care este vizibilă între lunile noiembrie și februarie. Dar și-a împlinit un mare vis. Cred că nu are rost să vă spun emoțiile unei mame, când copilul ei, dornic de aventură, pleacă pe un traseu atât de lung și complicat. Dar mândria mea nu are margini, când văd cât este de sigur pe el, când știe ce vrea de la viață. Sper să admirați, prin ochii fiului meu, aceste minunății ale planetei. Pe care nu oricine le poate vedea.
YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă)

YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă)

  • Currently 9.67/10

9.7 steluţe (3 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 07.03.2018
Vizualizari: 1147 in total, 4 pe zi
Descarcari: 148 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Astăzi este despre noi, femeile. De ce despre noi? Pentru că noi suntem conștiente de puterea pe care o avem. Și nu vorbesc despre cea fizică, deși uneori dovedim că o avem și pe aceea. Vorbesc despre puterea de a lua decizii. Puterea de a da naștere unei alte vieți. Puterea de a face lucrurile să meargă pe un drum firesc pentru familia ei. Are puterea de a face tot ce este necesar vieții. Să aibă o familie, să aibă serviciu, să aibă un hobby, să petreacă, să treacă peste necazuri. Să educe. Să dea sfaturi înțelepte. Este capabilă să iubească și să se facă iubită. Dar cel mai important, să ierte și să meargă mai departe. Suntem frumoase, tandre, înțelegătoare, iubitoare, iertătoare. Doamnelor și domnișoarelor. Vă doresc ca în această zi, și din această zi să fiți mult mai iubite, mult mai respectate. Să fiți sănătoase și să primiți flori. Multe flori.
MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?)

MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?)

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 746 in total, 2 pe zi
Descarcari: 99 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: “Maria, știai că Băiețelul tău e Creatorul lumii?/Maria, știai că într-o zi Băiețelul tău va fi Ȋmpăratul lumii?/Știai că Băiețelul tău e mielul perfect al Raiului?” Versuri pline de înțelesuri, de sensibilitate, de credință. Melodia aparține unui grup muzical american a capella-Pentatonix. Combinație fericită, ce te face să simți Sărbătoarea Crăciunului, ca fiind începutul vieții. Vă doresc Sărbători pline de lumină, de sănătate și înțelegere. PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.
O, HOLY NIGHT(Oh, noapte sfântă!)

O, HOLY NIGHT(Oh, noapte sfântă!)

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 1016 in total, 3 pe zi
Descarcari: 121 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: “Oh, noapte sfântă, stelele strălucesc puternic;/E noaptea naşterii Mântuitorului nostru drag!/Hristos e Domnul pe care-L preaslăvim mereu./Crăciun! Crăciun! Oh, noapte, oh, noapte dumnezeiască!” PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.
PE-NTÂIA ZĂPADĂ PĂȘESC ÎN NEȘTIRE-Serghei Esenin

PE-NTÂIA ZĂPADĂ PĂȘESC ÎN NEȘTIRE-Serghei Esenin

  • Currently 8.80/10

8.8 steluţe (5 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 11.12.2017
Vizualizari: 1505 in total, 4 pe zi
Descarcari: 264 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Am încercat, prin imagini și muzică, să aduc un umil omagiu lui Esenin. Acest romantic legendar al literaturii ruse, a cărei viață s-a sfârșit mult prea devreme(3 octombrie 1895-27 decembrie 1925). Și chiar iarna. Poate că de aceea s-a dus s-o îmbrățișeze puțin, iubind-o atât de mult. Se pot spune multe despre el. Eu doar am folosit versurile lui, pentru a întregi un tablou de iarnă, în felul meu. Traducerea: George Lesnea; Muzica-Alain Dauzidou-Sentiments. Vă doresc o iarnă frumoasă, liniștită, în care să-i aveți aproape pe toți cei dragi.
SUNT UN TOMNAGIU - Mircea Albulescu; Muzica: Mihaela Măcelaru

SUNT UN TOMNAGIU - Mircea Albulescu; Muzica: Mihaela Măcelaru

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 03.10.2017
Vizualizari: 1149 in total, 2 pe zi
Descarcari: 282 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Sunt un tomnagiu - Mircea Albulescu (4 oct. 1934 - 8 apr.2016) "Hai...hai... Daţi-vă sufletul la ploaie..." Sper să vă placă. Şi nu neapărat montajul meu. El este infinit mai puţin valoros decât acest glas. Cine nu-l iubeşte pe maestrul Mircea Albulescu, ce are un glas inconfundabil ! Este o poezie din albumul "Fluture în lesă de aur" . Domnia sa, pe lângă un mare actor şi regizor, este şi scriitor/poet.

Ultimele comentarii scrise de Cristina G

Mulțumesc, Cipri, pentru acest mesaj scris nu numai pentru mine.
Și spun și eu Hristos A Înviat! Și vă doresc tuturor un Paște Binecuvântat, să fim sănătoși, mereu optimiști, cu zâmbetul pe buze, fericiți alături de toți cei dragi nouă.
Să nu ne pierdem niciodată speranța că viața ne va dărui doar lucruri bune.

Revenind la prezentarea mea, din nou îți mulțumesc pentru notă și pentru această frumoasă caracterizare.

Cu mult respect pentru tot ce înseamnă Nicepps,
Cristina

Comentariu la SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough), data: 09.04.2018, 08:08

Domnule Helmut,
Vă mulțumim din tot sufletul și eu și fiul meu.
Nu aveam niciun dubiu că o să vă placă aceste impresii din expediție.
Nu este prima dată când se aventurează pe drumuri lungi. A fost de două ori cu motocicleta în Marea Britanie, în nordul ei. Regiunea North Yorkshire. Totalizând cam 7 000 de km. la un singur drum. Cu oprire, de fiecare dată, în München.
Muzica este aleasă de mine. Fiului meu îi place mult Clint Mansell, muzică folosită, de altfel, și în "Impresii..."1
Vă mulțumesc pentru vizită, notă și comentariu.
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia, data: 25.03.2018, 23:10

Îți mulțumesc, Teo, pentru aprecierea acestui pps., prin notă și comentariu.
Da, avem emoții, suntem cu sufletul la gură ori de câte ori pleacă la drum. Dar avem încredere în el că este atent la condus.
Ei s-au întâlnit pe feribot cu un clujean, care făcuse traseul cu bicicleta.
Trebuie să fii motivat să pleci la drum fie cu motocicleta, fie cu bicicleta. Să ai adrenalina în sânge.

Te îmbrățișez cu drag,
Cristina

Comentariu la IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia, data: 22.03.2018, 03:46

La mulți ani, dragă Teo!

O urare de la prieteni este oricând binevenită.
Îți mulțumesc pentru urări, pentru notă dar mai ales pentru prietenie!

Mă bucur mult că ți-a plăcut acest montaj. Cu siguranță s-a bucurat și doamna Anca Bulgaru. Căci picturile îi aparțin. Acest om deosebit, acest artist fără pereche, în viziunea mea și a multor iubitori de pictură.

Cu mult drag și respect,
Cristina

Comentariu la YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă), data: 12.03.2018, 02:18

Mulțumesc și eu, domnule Helmut!
Și îmi cer scuze că nu am fost atentă la acest pps postat de dumneavoastră. Încă de la prima pagină de derulare, știam că este al Adrianei, și nu am mai citit felicitarea din prezentare.
Am fost neatentă și îmi cer scuze.
Noroc cu dl. Admin care mi-a spus despre această felicitare de ziua noastră.
Încă o dată vă mulțumesc pentru gândurile frumoase.
Cu respect,
Cristina G.

Comentariu la Toate femeile sunt Frumoase., data: 09.03.2018, 07:34

Domnul Adrian Toia, îmi cer scuze. Eu sunt de vină.
Promit că va fi ultima intervenție.
Cu respect,
Cristina G.

Comentariu la PEINTRES ROUMAINS (VII)-Theodor Aman, data: 09.03.2018, 06:40

Dl. Admin.

Sigur că am înțeles că nu se pot da parolele noastre de la pps. Este firesc așa. Nu am spus altceva. Tocmai că v-am dat dreptate. Mă surprinde că nu m-ați înțeles!

Despre mine, am spus că pe Forum nu mă pot loga, deoarece am uitat parola. Pe FORUM...

Da, știu prezentarea domnului Helmut. Am vizualizat-o, mi-a plăcut, mulțumesc.
Altceva am vrut să spun în prima mea intervenție. Poate nu m-am exprimat eu pe înțeles.
În fine, nu mai contează...

O zi frumoasă,
Cristina G.

Comentariu la PEINTRES ROUMAINS (VII)-Theodor Aman, data: 09.03.2018, 06:13

Ultimele voturi - Cristina G

DataStelutePrezentareaTrimisa de
28.03.201810Amintiri...Teodora Buiţă
15.03.201810Un mărţişor pentru tine!Teodora Buiţă
15.03.201810Lectii de ViataAdrian TOIA
01.03.201810My Heart Would Know. Inima mea ar şti Teodora Buiţă
26.02.201810Momente nostalgiceMolnar Claudia
18.02.201810Picături de albTeodora Buiţă
27.06.201710Călător prin SingaporeTeodora Buiţă

Publicitate

Statistici

Avem peste 22140 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 16 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.