Publicitate

Cristina G

imagine profil
Membru din: 04.01.2009
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 131 prezentari
Prezentari proprii: 131 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 646 comentarii
Stelute acordate: 154 voturi

Cristina G - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Cristina G

FOREVER MY HEART - Miriam Stockley

FOREVER MY HEART - Miriam Stockley

  • Currently 9.40/10

9.4 steluţe (5 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 24.02.2019
Vizualizari: 631 in total, 7 pe zi
Descarcari: 137 in total, 1 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Dragii mei, în ianuarie am împlinit 10 ani de colaborare cu acest minunat site. Dacă nu am mai postat, sau nu am reacționat în vreun fel, nu înseamnă că nu am fost cu voi. Am trăit aceleași anotimpuri, am admirat aceleași răsărituri și apusuri. Ne-am bucurat de fiecare floare, de fiecare strop de ploaie, de fiecare fulg de nea. Ne-am bucurat de viață. Și ne bucurăm de viață împreună. Sunteți în inima mea, și vă dedic acest clip, cu mare drag! Vă invit într-o expoziție de pictură a lui Alexander Averin. Considerați că în momentul când admirați aceste tablouri, ascultați o muzică suavă. Cu mult drag, Cristina G.
INNOCENTS - Miriam Stockley

INNOCENTS - Miriam Stockley

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 05.02.2019
Vizualizari: 482 in total, 4 pe zi
Descarcari: 119 in total, 1 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Bine v-am regăsit! Vă ofer un clip plin de liniște, de frumusețe, de talent. Vă fac cunoștință cu un pictor: Morgan Weisting. Lucrărilor lui le-am mai adus puțină dulceață, cu o muzică pe măsură. Morgan Weisting s-a născut în California în 1964. Timp de câțiva ani a fost ilustrator de filme la Hollywood. Multe dintre picturile lui se vând chiar în ziua când își deschide o expoziție. Este un om foarte credincios, și-a lansat o carte despre viața lui Iisus, cu picturile proprii. Miriam Stockley s-a născut în Johanesburg, Africa de Sud, în 1963. Stilul ei muzical: clasică, new age, pop.
SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

  • Currently 9.60/10

9.6 steluţe (5 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 1160 in total, 2 pe zi
Descarcari: 122 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Scarborough, oraș istoric, stațiune-port la Marea Nordului, este situat în Regatul Unit, în comitatul North Yorkshire, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia. Se află la 300 km N față de Londra și la aprox.70 de km față de York. Port de pescuit; Izvoare cu ape minerale, descoperite în 1620; Stațiune balneoclimaterică (din 1626); Castelul (sec. 12); biserica St. Mary, în stil romanic cu adăugiri gotice; Vestigii romane; Menționat documentar în 1181. Mi-am dorit de mult timp să fac această călătorie. Am mai vorbit despre această locație în “Impresii de călătorie...(1)”, prin ochii fiului meu. De această dată, vă invit la un “reportaj” puțin mai romantic, realizat prin ochii mei. Am fost fascinată de tot ce am întâlnit aici. O să vedeți fotografiile mele. Iar la ultimul slide am atașat linkuri ce trimit la tot ce este interesant de văzut acolo. Avem și noi istoria noastră. Avem atâtea locuri de valoare de văzut, de admirat, de apreciat. Personal, nu îmi scapă nicio ocazie de a-mi vizita țara, de a o respecta. Dar este important să știm și istoria altor țări, și poate, văzând cum alții își respectă poporul, istoria, să învățăm și noi din experiența altora. Despre Târgul din Scarborough: În Evul Mediu, orașul-port, Scarborough, găzduia un târg de 45 de zile la care veneau negustori din întreaga Anglie, din țările nordice, țările baltice și din Imperiul Bizantin. Muzica din pps face parte din coloana sonoră a filmului "Lord of the rings".
IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 19.03.2018
Vizualizari: 1267 in total, 2 pe zi
Descarcari: 158 in total, 0 pe zi
Comentarii: 5
Descriere: Vă invit, împeună cu fiul meu, Cristian, într-o călătorie pe două roți, însoțiți de muzica antrenantă a lui Clint Mansell, cel care a compus și interpretat muzica din filmul “Lord of the rings”(Stăpânul Inelelor) De această dată, călătoria este între România și Norvegia, mai precis, la Nordkapp și retur. Și-a dorit de mult timp să facă acest traseu, iar acum i-a venit rândul. Dar au nimerit o perioadă în care nu au putut observa nici Soarele de la miezul nopții, care este vizibil la Nordkapp între jumătatea lunii mai și jumătatea lunii iulie, și nici Aurora boreală, care este vizibilă între lunile noiembrie și februarie. Dar și-a împlinit un mare vis. Cred că nu are rost să vă spun emoțiile unei mame, când copilul ei, dornic de aventură, pleacă pe un traseu atât de lung și complicat. Dar mândria mea nu are margini, când văd cât este de sigur pe el, când știe ce vrea de la viață. Sper să admirați, prin ochii fiului meu, aceste minunății ale planetei. Pe care nu oricine le poate vedea.
YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă)

YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă)

  • Currently 9.67/10

9.7 steluţe (3 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 07.03.2018
Vizualizari: 1664 in total, 3 pe zi
Descarcari: 202 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Astăzi este despre noi, femeile. De ce despre noi? Pentru că noi suntem conștiente de puterea pe care o avem. Și nu vorbesc despre cea fizică, deși uneori dovedim că o avem și pe aceea. Vorbesc despre puterea de a lua decizii. Puterea de a da naștere unei alte vieți. Puterea de a face lucrurile să meargă pe un drum firesc pentru familia ei. Are puterea de a face tot ce este necesar vieții. Să aibă o familie, să aibă serviciu, să aibă un hobby, să petreacă, să treacă peste necazuri. Să educe. Să dea sfaturi înțelepte. Este capabilă să iubească și să se facă iubită. Dar cel mai important, să ierte și să meargă mai departe. Suntem frumoase, tandre, înțelegătoare, iubitoare, iertătoare. Doamnelor și domnișoarelor. Vă doresc ca în această zi, și din această zi să fiți mult mai iubite, mult mai respectate. Să fiți sănătoase și să primiți flori. Multe flori.
MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?)

MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?)

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 947 in total, 1 pe zi
Descarcari: 106 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: “Maria, știai că Băiețelul tău e Creatorul lumii?/Maria, știai că într-o zi Băiețelul tău va fi Ȋmpăratul lumii?/Știai că Băiețelul tău e mielul perfect al Raiului?” Versuri pline de înțelesuri, de sensibilitate, de credință. Melodia aparține unui grup muzical american a capella-Pentatonix. Combinație fericită, ce te face să simți Sărbătoarea Crăciunului, ca fiind începutul vieții. Vă doresc Sărbători pline de lumină, de sănătate și înțelegere. PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.
O, HOLY NIGHT(Oh, noapte sfântă!)

O, HOLY NIGHT(Oh, noapte sfântă!)

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 1282 in total, 2 pe zi
Descarcari: 134 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: “Oh, noapte sfântă, stelele strălucesc puternic;/E noaptea naşterii Mântuitorului nostru drag!/Hristos e Domnul pe care-L preaslăvim mereu./Crăciun! Crăciun! Oh, noapte, oh, noapte dumnezeiască!” PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.

Ultimele comentarii scrise de Cristina G

Domnul Helmut,

mă bucur din toată inima că sunteți în țară.
Brașovul, pentru mine, este unic. Și cred că nu doar pentru mine. L-am luat la pas, mergând km pe jos, să-i ,,gustăm" unicitatea. Apoi, de sus, de pe Tâmpa, să-l vedem în toată splendoarea lui.
Am realizat fotografii pentru câteva pps-uri. Dar nu mai am timp de lucrat!

Avem o țară superbă! Am fost, uneori la pas, în multe locuri. Normal că nu este totul perfect, nici nu are cum.
Nicio țară nu este perfectă. Dar pe România noastră trebuie s-o iubim și să o respectăm.
De acest respect cred că se bucură mai mult din partea oamenilor obișnuiți, simpli. Căci cei care sunt în măsură să o gestioneze, au alte gânduri...
Nu vreau să spun mai multe, căci aici nu se face politică, aici suntem să ne relaxăm, să învățăm lucruri noi.

Cu același respect,
Cristina G.

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Mythos Pasul St.Gotthard., data: 07.05.2019, 01:40

Bună ziua tuturor și Hristos A Înviat!

Cu multă plăcere am acordat aceste note, pentru că au meritat aceste prezentări.
Acest mesaj este valabil și pentru domnul Christian, care a avut delicatețea să îmi mulțumească pentru notele de 10.
Atunci când notez un pps, notez munca acelui autor, nu numele.
Știm cu toții ce implică realizarea unui pps. Nu ,,ridicăm pietre de moară". Dar dacă nu ar fi munca, implicarea, căutările, alegerea subiectelor și câte și mai câte, nu ar rezulta aceste frumuseți.

Mi-am făcut puțin timp să mai vizionez câte ceva. Timpul nu-mi prea permite nici să mai lucrez. Intru destul de rar pe site.
Iar pe data de 2 mai am avut puțin timp să mă mai delectez cu câte un pps. Și m-a luat groaza, cum ,,Marina M", cine o fi doar ea/el știe, a notat în jur de 120 de pps. Într-o singură zi.
Siiiigur că le-a vizionat. Și siiigur nu i-au fost pe plac. Dar cred că domnul Admin a făcut ceva, în așa fel să nu mai vedem acest nume. Mie nu mi l-a mai dat când am dat căutare. Desigur, nu îi va fi greu să își facă un alt cont, și să continuie ,,pasiunea" cu care s-a obișnuit, dând notele pe care le știm.
Vă rog să îmi permiteți un sfat. Puneți parole la pps-uri, căci într-o zi avem voie doar la 26 de download-uri. Bine, pentru cine joacă cinstit, și chiar vrea să se delecteze cu ce lucrăm noi. Nu să fim bătaia de joc a unor neaveniți.

Vă doresc multă inspirație și spor la lucru.
Să aveți liniște sufletească, sănătate, bucurii. Să ne reîntâlnim cu drag, să ne bucurăm de realizările fiecăruia dintre noi.

Cu mult respect,
Cristina G.

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Mythos Pasul St.Gotthard., data: 06.05.2019, 23:45

Scumpa mea, Teo, și eu îți mulțumesc mult!
Pentru atenție, pentru notă și comentariu. Daruri mereu minunate din partea ta.
Chiar acum, după acești 10 ani, m-am întrebat ce nu este în regulă cu ce am postat, nevăzând nicio reacție. Și mi-am răspuns că probabil aceasta este cifra la care trebuie să mă opresc, să nu fie prea târziu, pentru a nu plictisi oamenii.
Ei, un gând fugar...
Încă o dată îți mulțumesc, și îți doresc doar frumuseți în viața ta.
Te îmbrățișez cu mare drag!

O primăvară frumoasă, caldă și optimistă, tuturor!
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la FOREVER MY HEART - Miriam Stockley, data: 27.02.2019, 23:08

Domnul Helmut,
vă mulțumesc din toată inima că ați urmărit cu interes aceste pps-uri tematice. Mai am ceva în lucru cu propriile mele fotografii, dar cu greu îmi găsesc timp și pentru ele.
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la Idila la sfarsit de toamna., data: 17.02.2019, 10:19

Consider că atunci când ești dăruit cu o așa dragoste de natură, de tot ce este pur, te poți considera un om fericit!
M-am simțit ca și când aș fi fost pe acele meleaguri.
Foarte, foarte frumos clipul!
Cu multă considerație,
Cristina

Comentariu la Idila la sfarsit de toamna., data: 06.02.2019, 12:44

Mulțumesc, Cipri, pentru acest mesaj scris nu numai pentru mine.
Și spun și eu Hristos A Înviat! Și vă doresc tuturor un Paște Binecuvântat, să fim sănătoși, mereu optimiști, cu zâmbetul pe buze, fericiți alături de toți cei dragi nouă.
Să nu ne pierdem niciodată speranța că viața ne va dărui doar lucruri bune.

Revenind la prezentarea mea, din nou îți mulțumesc pentru notă și pentru această frumoasă caracterizare.

Cu mult respect pentru tot ce înseamnă Nicepps,
Cristina

Comentariu la SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough), data: 09.04.2018, 08:08

Domnule Helmut,
Vă mulțumim din tot sufletul și eu și fiul meu.
Nu aveam niciun dubiu că o să vă placă aceste impresii din expediție.
Nu este prima dată când se aventurează pe drumuri lungi. A fost de două ori cu motocicleta în Marea Britanie, în nordul ei. Regiunea North Yorkshire. Totalizând cam 7 000 de km. la un singur drum. Cu oprire, de fiecare dată, în München.
Muzica este aleasă de mine. Fiului meu îi place mult Clint Mansell, muzică folosită, de altfel, și în "Impresii..."1
Vă mulțumesc pentru vizită, notă și comentariu.
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia, data: 25.03.2018, 23:10

Ultimele voturi - Cristina G

DataStelutePrezentareaTrimisa de
15.05.201910Cu Nikonul la drum. Parcul National Passo dello Stelvio.Helmut Gürtler
15.05.201910Cu Nikonul la drum. Passo dello Stelvio 2758 m.O zi fara masina.Helmut Gürtler
03.05.201910Gari in Europachristian
03.05.201910Castele Europenechristian
03.05.201910Trenul Paris- Versailleschristian
03.05.201910Elizabeth Teylor.christian
03.05.201910Kitzbuehel Hanhnenkammrennen. StreifHelmut Gürtler

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 37 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion