Publicitate

Cristina G

imagine profil
Membru din: 04.01.2009
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 135 prezentari
Prezentari proprii: 135 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 657 comentarii
Stelute acordate: 168 voturi

Cristina G - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Cristina G

NOIEMBRIE

NOIEMBRIE

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 04.11.2019
Vizualizari: 385 in total, 24 pe zi
Descarcari: 101 in total, 6 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Noiembrie Toamnă târzie, sau iarnă timpurie, oricum ar fi, să fim fericiți că trăim. Acum suntem mai romantici, acum ne revin în minte amintiri poate uitate prin vreun colțisor al inimii. Acum avem timp să ascultăm foșnetul frunzelor sub pașii noștri. Acum avem timp să simțim acea aromă nostalgică a frunzelor căzute și udate de ploaie. Și chiar dacă nu avem timp, trebuie să ni-l găsim, pentru că această perioadă frumoasă din an, durează atât de puțin. Și poate chiar să lăsăm puțin grijile deoparte. Deja, din noiembrie, culorile încet-încet vor dispărea, să ne bucurăm de ele, cât mai sunt. Vor veni zile cu mai mult alb, ceea ce nu este rău deloc. Vă doresc să fiți sănătoși, să vă bucurați de fiecare clipă a vieții, de fiecare culoare, de fiecare anotimp!
LEGENDELE TOAMNEI

LEGENDELE TOAMNEI

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 09.10.2019
Vizualizari: 366 in total, 8 pe zi
Descarcari: 122 in total, 2 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Vă ofer un clip cu o melodie plină de sensibilitate, de emoție. Eu nu mă satur ascultând-o, de mulți ani. Cu siguranță o veți recunoaște dintr-un film extrem de cunoscut. Legends of the fall/Soundtrack movie Legends Of The Fall/James Horner&The London Studio Symphony Orchestra; Melodiei i-am atașat câteva versuri pline de delicatețe ale lui George Șovu. Numele tău (din vol. Declarație de dragoste) Mi-am imaginat această compozotie de muzică și versuri, într-o superbă toamnă.
ÎNSERARE DE TOAMNĂ-Nichita Stănescu

ÎNSERARE DE TOAMNĂ-Nichita Stănescu

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 25.09.2019
Vizualizari: 709 in total, 12 pe zi
Descarcari: 143 in total, 2 pe zi
Comentarii: 5
Descriere: Serile de toamnă sunt pline de mister, de nostalgii, de melancolii. Și ca totul să fie perfect, să asculți și o muzică romantică la saxofon. Vă doresc o seară de toamnă liniștită.
Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell

Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 20.06.2019
Vizualizari: 468 in total, 3 pe zi
Descarcari: 111 in total, 0 pe zi
Comentarii: 6
Descriere: Am lucrat acest clip cu o melodie puțin altfel. Veți vedea. Two Steps From Hell este o companie americană de producție muzicală pentru Music Soundtracks Movies. Fondator, Thomas Bergersen. Genul de muzică se numește epic music/ trailer music. A compus muzică din filme ca: Harry Potter, Star Trek, Pirates of the Caribbean, Anna Karenina, Prince of Persia, X-Men... Melodia de față este o combinație de muzică simfonică, epică, bazată pe o melodie populară din Bulgaria, din localitatea Kalino. Face parte din albumul Unleashed. Ce veți auzi în clip, este limba bulgară. Traducerea este realizată din engleză, de prietena mea, Antonia. Pe scurt, este o poveste de dragoste interzisă, dintre o fată și un bărbat căsătorit. Ea vrea să îl urmeze, dar el o îndeamnă să se întoarcă din drum. De regulă, când lucrez cu o melodie tradusă (și nu numai), o ascult la infinit. Fără nicio exagerare, acest cântec îl ascult de multe zile, de nenumărate ori pe zi. Non stop. Mai întâi să îl înțeleg, apoi să îl simt, apoi să îi dau valoarea pe care eu mi-am imaginat-o, cu mijloacele modeste de care dispun. Dar eu sunt mulțumită că am reușit ce mi-am propus. Sper să vă placă. Recomand astfel de muzică. E.S. Posthumus, Hans Zimmer (Gladiator), Clint Mansell (The Lord of the Rings, The Two Towers). Sunt câțiva cărora le apreciem muzica din filme.
FOREVER MY HEART - Miriam Stockley

FOREVER MY HEART - Miriam Stockley

  • Currently 9.40/10

9.4 steluţe (5 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 24.02.2019
Vizualizari: 990 in total, 3 pe zi
Descarcari: 167 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Dragii mei, în ianuarie am împlinit 10 ani de colaborare cu acest minunat site. Dacă nu am mai postat, sau nu am reacționat în vreun fel, nu înseamnă că nu am fost cu voi. Am trăit aceleași anotimpuri, am admirat aceleași răsărituri și apusuri. Ne-am bucurat de fiecare floare, de fiecare strop de ploaie, de fiecare fulg de nea. Ne-am bucurat de viață. Și ne bucurăm de viață împreună. Sunteți în inima mea, și vă dedic acest clip, cu mare drag! Vă invit într-o expoziție de pictură a lui Alexander Averin. Considerați că în momentul când admirați aceste tablouri, ascultați o muzică suavă. Cu mult drag, Cristina G.
INNOCENTS - Miriam Stockley

INNOCENTS - Miriam Stockley

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 05.02.2019
Vizualizari: 784 in total, 2 pe zi
Descarcari: 147 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Bine v-am regăsit! Vă ofer un clip plin de liniște, de frumusețe, de talent. Vă fac cunoștință cu un pictor: Morgan Weisting. Lucrărilor lui le-am mai adus puțină dulceață, cu o muzică pe măsură. Morgan Weisting s-a născut în California în 1964. Timp de câțiva ani a fost ilustrator de filme la Hollywood. Multe dintre picturile lui se vând chiar în ziua când își deschide o expoziție. Este un om foarte credincios, și-a lansat o carte despre viața lui Iisus, cu picturile proprii. Miriam Stockley s-a născut în Johanesburg, Africa de Sud, în 1963. Stilul ei muzical: clasică, new age, pop.
SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

  • Currently 9.60/10

9.6 steluţe (5 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 1298 in total, 2 pe zi
Descarcari: 128 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Scarborough, oraș istoric, stațiune-port la Marea Nordului, este situat în Regatul Unit, în comitatul North Yorkshire, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia. Se află la 300 km N față de Londra și la aprox.70 de km față de York. Port de pescuit; Izvoare cu ape minerale, descoperite în 1620; Stațiune balneoclimaterică (din 1626); Castelul (sec. 12); biserica St. Mary, în stil romanic cu adăugiri gotice; Vestigii romane; Menționat documentar în 1181. Mi-am dorit de mult timp să fac această călătorie. Am mai vorbit despre această locație în “Impresii de călătorie...(1)”, prin ochii fiului meu. De această dată, vă invit la un “reportaj” puțin mai romantic, realizat prin ochii mei. Am fost fascinată de tot ce am întâlnit aici. O să vedeți fotografiile mele. Iar la ultimul slide am atașat linkuri ce trimit la tot ce este interesant de văzut acolo. Avem și noi istoria noastră. Avem atâtea locuri de valoare de văzut, de admirat, de apreciat. Personal, nu îmi scapă nicio ocazie de a-mi vizita țara, de a o respecta. Dar este important să știm și istoria altor țări, și poate, văzând cum alții își respectă poporul, istoria, să învățăm și noi din experiența altora. Despre Târgul din Scarborough: În Evul Mediu, orașul-port, Scarborough, găzduia un târg de 45 de zile la care veneau negustori din întreaga Anglie, din țările nordice, țările baltice și din Imperiul Bizantin. Muzica din pps face parte din coloana sonoră a filmului "Lord of the rings".

Ultimele comentarii scrise de Cristina G

Teo, draga mea, îți mulțumesc pentru prezența ta în viața mea!
Regretul meu este că am timpul atât de limitat, și nu pot fi mai activă, referindu-mă aici și la faptul că nu prea am timp să îți scriu sau să îți răspund pe email. Dar tu trebuie să știi că ești în sufletul și gândul meu.
Te îmbrățișez cu drag,
Cristina

Comentariu la NOIEMBRIE, data: 06.11.2019, 01:15

*inspirație* :)

Comentariu la ÎNSERARE DE TOAMNĂ-Nichita Stănescu, data: 05.10.2019, 01:56

Iubesc toamna ca pe o ființă dragă! Mă regăsesc în ea, prin tot ce îmi oferă.
Mulțumesc, dragă Teo, pentru tot ce îmi oferi și tu.
Și eu îți doresc o toamnă frumoasă, bogată în culori, căldură în suflet, insipratie.
Cu mare drag,
Cristina

Comentariu la ÎNSERARE DE TOAMNĂ-Nichita Stănescu, data: 01.10.2019, 02:04

Mulțumesc și eu, Cipri!
Cu respect,
Cristina G.

Comentariu la ÎNSERARE DE TOAMNĂ-Nichita Stănescu, data: 26.09.2019, 09:53

Domnul Toia, vă mulțumesc pentru vizită și comentariu. Nu am cum să ignor un lucru atât de frumos, când cineva îmi urmărește și apreciază munca!
Nu am plecat niciodată de aici, și nici nu voi pleca.
Cu respect,
Cristina G.

Comentariu la Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell, data: 25.08.2019, 09:18

Cu mult drag și respect pentru dumneavoastră și pentru toți cei care expun aici.
Cristina G.

Comentariu la Am indragit muntii. Brenta-lacul Molveno, data: 02.07.2019, 02:38

Domnul Helmut,
V-am apreciat munca, mai ales că am admirat propriile dumneavoastră fotografii din locuri pe unde nu cred că mă vor purta pașii, vreodată.
Așa este, vom rămâne fideli acestui site, unde eu am depășit 10 ani de activitate.

Cu mult respect pentru tot ce înseamnă Nicepps,
Cristina G.

Comentariu la Este timpul sa-mi iau ramas bun ... Goodbey..., data: 02.07.2019, 02:36

Ultimele voturi - Cristina G

DataStelutePrezentareaTrimisa de
15.11.201910VeronaPantazopol Emil Ioachim
01.11.201910E toamnă...Teodora Buiţă
19.10.201910Când toamna vine...Teodora Buiţă
23.09.201910AI FRUNZǍ GALBENǍCristina G
16.09.201910Din perlele Dolomitilor.Laghi di PianiHelmut Gürtler
09.09.201910Cian Lorenzo BerniniChristian HG
15.08.201910Fashion Illustrator Cipri

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion