Publicitate

Cristina G

imagine profil
Membru din: 04.01.2009
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 131 prezentari
Prezentari proprii: 131 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 644 comentarii
Stelute acordate: 142 voturi

Cristina G - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Cristina G

FOREVER MY HEART - Miriam Stockley

FOREVER MY HEART - Miriam Stockley

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 24.02.2019
Vizualizari: 461 in total, 20 pe zi
Descarcari: 120 in total, 5 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Dragii mei, în ianuarie am împlinit 10 ani de colaborare cu acest minunat site. Dacă nu am mai postat, sau nu am reacționat în vreun fel, nu înseamnă că nu am fost cu voi. Am trăit aceleași anotimpuri, am admirat aceleași răsărituri și apusuri. Ne-am bucurat de fiecare floare, de fiecare strop de ploaie, de fiecare fulg de nea. Ne-am bucurat de viață. Și ne bucurăm de viață împreună. Sunteți în inima mea, și vă dedic acest clip, cu mare drag! Vă invit într-o expoziție de pictură a lui Alexander Averin. Considerați că în momentul când admirați aceste tablouri, ascultați o muzică suavă. Cu mult drag, Cristina G.
INNOCENTS - Miriam Stockley

INNOCENTS - Miriam Stockley

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 05.02.2019
Vizualizari: 377 in total, 8 pe zi
Descarcari: 112 in total, 2 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Bine v-am regăsit! Vă ofer un clip plin de liniște, de frumusețe, de talent. Vă fac cunoștință cu un pictor: Morgan Weisting. Lucrărilor lui le-am mai adus puțină dulceață, cu o muzică pe măsură. Morgan Weisting s-a născut în California în 1964. Timp de câțiva ani a fost ilustrator de filme la Hollywood. Multe dintre picturile lui se vând chiar în ziua când își deschide o expoziție. Este un om foarte credincios, și-a lansat o carte despre viața lui Iisus, cu picturile proprii. Miriam Stockley s-a născut în Johanesburg, Africa de Sud, în 1963. Stilul ei muzical: clasică, new age, pop.
SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough)

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 1073 in total, 3 pe zi
Descarcari: 117 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Scarborough, oraș istoric, stațiune-port la Marea Nordului, este situat în Regatul Unit, în comitatul North Yorkshire, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia. Se află la 300 km N față de Londra și la aprox.70 de km față de York. Port de pescuit; Izvoare cu ape minerale, descoperite în 1620; Stațiune balneoclimaterică (din 1626); Castelul (sec. 12); biserica St. Mary, în stil romanic cu adăugiri gotice; Vestigii romane; Menționat documentar în 1181. Mi-am dorit de mult timp să fac această călătorie. Am mai vorbit despre această locație în “Impresii de călătorie...(1)”, prin ochii fiului meu. De această dată, vă invit la un “reportaj” puțin mai romantic, realizat prin ochii mei. Am fost fascinată de tot ce am întâlnit aici. O să vedeți fotografiile mele. Iar la ultimul slide am atașat linkuri ce trimit la tot ce este interesant de văzut acolo. Avem și noi istoria noastră. Avem atâtea locuri de valoare de văzut, de admirat, de apreciat. Personal, nu îmi scapă nicio ocazie de a-mi vizita țara, de a o respecta. Dar este important să știm și istoria altor țări, și poate, văzând cum alții își respectă poporul, istoria, să învățăm și noi din experiența altora. Despre Târgul din Scarborough: În Evul Mediu, orașul-port, Scarborough, găzduia un târg de 45 de zile la care veneau negustori din întreaga Anglie, din țările nordice, țările baltice și din Imperiul Bizantin. Muzica din pps face parte din coloana sonoră a filmului "Lord of the rings".
IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 19.03.2018
Vizualizari: 1148 in total, 3 pe zi
Descarcari: 141 in total, 0 pe zi
Comentarii: 5
Descriere: Vă invit, împeună cu fiul meu, Cristian, într-o călătorie pe două roți, însoțiți de muzica antrenantă a lui Clint Mansell, cel care a compus și interpretat muzica din filmul “Lord of the rings”(Stăpânul Inelelor) De această dată, călătoria este între România și Norvegia, mai precis, la Nordkapp și retur. Și-a dorit de mult timp să facă acest traseu, iar acum i-a venit rândul. Dar au nimerit o perioadă în care nu au putut observa nici Soarele de la miezul nopții, care este vizibil la Nordkapp între jumătatea lunii mai și jumătatea lunii iulie, și nici Aurora boreală, care este vizibilă între lunile noiembrie și februarie. Dar și-a împlinit un mare vis. Cred că nu are rost să vă spun emoțiile unei mame, când copilul ei, dornic de aventură, pleacă pe un traseu atât de lung și complicat. Dar mândria mea nu are margini, când văd cât este de sigur pe el, când știe ce vrea de la viață. Sper să admirați, prin ochii fiului meu, aceste minunății ale planetei. Pe care nu oricine le poate vedea.
YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă)

YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă)

  • Currently 9.67/10

9.7 steluţe (3 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 07.03.2018
Vizualizari: 1529 in total, 4 pe zi
Descarcari: 183 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Astăzi este despre noi, femeile. De ce despre noi? Pentru că noi suntem conștiente de puterea pe care o avem. Și nu vorbesc despre cea fizică, deși uneori dovedim că o avem și pe aceea. Vorbesc despre puterea de a lua decizii. Puterea de a da naștere unei alte vieți. Puterea de a face lucrurile să meargă pe un drum firesc pentru familia ei. Are puterea de a face tot ce este necesar vieții. Să aibă o familie, să aibă serviciu, să aibă un hobby, să petreacă, să treacă peste necazuri. Să educe. Să dea sfaturi înțelepte. Este capabilă să iubească și să se facă iubită. Dar cel mai important, să ierte și să meargă mai departe. Suntem frumoase, tandre, înțelegătoare, iubitoare, iertătoare. Doamnelor și domnișoarelor. Vă doresc ca în această zi, și din această zi să fiți mult mai iubite, mult mai respectate. Să fiți sănătoase și să primiți flori. Multe flori.
MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?)

MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?)

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 907 in total, 2 pe zi
Descarcari: 106 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: “Maria, știai că Băiețelul tău e Creatorul lumii?/Maria, știai că într-o zi Băiețelul tău va fi Ȋmpăratul lumii?/Știai că Băiețelul tău e mielul perfect al Raiului?” Versuri pline de înțelesuri, de sensibilitate, de credință. Melodia aparține unui grup muzical american a capella-Pentatonix. Combinație fericită, ce te face să simți Sărbătoarea Crăciunului, ca fiind începutul vieții. Vă doresc Sărbători pline de lumină, de sănătate și înțelegere. PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.
O, HOLY NIGHT(Oh, noapte sfântă!)

O, HOLY NIGHT(Oh, noapte sfântă!)

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 1227 in total, 2 pe zi
Descarcari: 133 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: “Oh, noapte sfântă, stelele strălucesc puternic;/E noaptea naşterii Mântuitorului nostru drag!/Hristos e Domnul pe care-L preaslăvim mereu./Crăciun! Crăciun! Oh, noapte, oh, noapte dumnezeiască!” PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.

Ultimele comentarii scrise de Cristina G

Scumpa mea, Teo, și eu îți mulțumesc mult!
Pentru atenție, pentru notă și comentariu. Daruri mereu minunate din partea ta.
Chiar acum, după acești 10 ani, m-am întrebat ce nu este în regulă cu ce am postat, nevăzând nicio reacție. Și mi-am răspuns că probabil aceasta este cifra la care trebuie să mă opresc, să nu fie prea târziu, pentru a nu plictisi oamenii.
Ei, un gând fugar...
Încă o dată îți mulțumesc, și îți doresc doar frumuseți în viața ta.
Te îmbrățișez cu mare drag!

O primăvară frumoasă, caldă și optimistă, tuturor!
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la FOREVER MY HEART - Miriam Stockley, data: 27.02.2019, 23:08

Domnul Helmut,
vă mulțumesc din toată inima că ați urmărit cu interes aceste pps-uri tematice. Mai am ceva în lucru cu propriile mele fotografii, dar cu greu îmi găsesc timp și pentru ele.
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la Idila la sfarsit de toamna., data: 17.02.2019, 10:19

Consider că atunci când ești dăruit cu o așa dragoste de natură, de tot ce este pur, te poți considera un om fericit!
M-am simțit ca și când aș fi fost pe acele meleaguri.
Foarte, foarte frumos clipul!
Cu multă considerație,
Cristina

Comentariu la Idila la sfarsit de toamna., data: 06.02.2019, 12:44

Mulțumesc, Cipri, pentru acest mesaj scris nu numai pentru mine.
Și spun și eu Hristos A Înviat! Și vă doresc tuturor un Paște Binecuvântat, să fim sănătoși, mereu optimiști, cu zâmbetul pe buze, fericiți alături de toți cei dragi nouă.
Să nu ne pierdem niciodată speranța că viața ne va dărui doar lucruri bune.

Revenind la prezentarea mea, din nou îți mulțumesc pentru notă și pentru această frumoasă caracterizare.

Cu mult respect pentru tot ce înseamnă Nicepps,
Cristina

Comentariu la SCARBOROUGH FAIR(Târgul din Scarborough), data: 09.04.2018, 08:08

Domnule Helmut,
Vă mulțumim din tot sufletul și eu și fiul meu.
Nu aveam niciun dubiu că o să vă placă aceste impresii din expediție.
Nu este prima dată când se aventurează pe drumuri lungi. A fost de două ori cu motocicleta în Marea Britanie, în nordul ei. Regiunea North Yorkshire. Totalizând cam 7 000 de km. la un singur drum. Cu oprire, de fiecare dată, în München.
Muzica este aleasă de mine. Fiului meu îi place mult Clint Mansell, muzică folosită, de altfel, și în "Impresii..."1
Vă mulțumesc pentru vizită, notă și comentariu.
Cu mult respect,
Cristina

Comentariu la IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia, data: 25.03.2018, 23:10

Îți mulțumesc, Teo, pentru aprecierea acestui pps., prin notă și comentariu.
Da, avem emoții, suntem cu sufletul la gură ori de câte ori pleacă la drum. Dar avem încredere în el că este atent la condus.
Ei s-au întâlnit pe feribot cu un clujean, care făcuse traseul cu bicicleta.
Trebuie să fii motivat să pleci la drum fie cu motocicleta, fie cu bicicleta. Să ai adrenalina în sânge.

Te îmbrățișez cu drag,
Cristina

Comentariu la IMPRESII DE CĂLĂTORIE PE DOUĂ ROȚI(2) România-Nordkapp, Norvegia, data: 22.03.2018, 03:46

La mulți ani, dragă Teo!

O urare de la prieteni este oricând binevenită.
Îți mulțumesc pentru urări, pentru notă dar mai ales pentru prietenie!

Mă bucur mult că ți-a plăcut acest montaj. Cu siguranță s-a bucurat și doamna Anca Bulgaru. Căci picturile îi aparțin. Acest om deosebit, acest artist fără pereche, în viziunea mea și a multor iubitori de pictură.

Cu mult drag și respect,
Cristina

Comentariu la YOU ARE SO BEAUTIFUL (Ești atât de frumoasă), data: 12.03.2018, 02:18

Ultimele voturi - Cristina G

DataStelutePrezentareaTrimisa de
10.03.201910Cu iubire, de ziua ta!Teodora Buiţă
21.12.201810CANTEC DE CRǍCIUN - Ştefan IordacheCristina G
28.03.201810Amintiri...Teodora Buiţă
15.03.201810Un mărţişor pentru tine!Teodora Buiţă
15.03.201810Lectii de ViataAdrian TOIA
01.03.201810My Heart Would Know. Inima mea ar şti Teodora Buiţă
26.02.201810Momente nostalgiceMolnar Claudia

Publicitate

Statistici

Avem peste 22610 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion