cristina3

Membru din 08.02.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 63 comentarii

Ultimele comentarii scrise de cristina3

domnau emil, tare mi-ar placea sa stiu cati ani aveti. sunt de acord ca traim intr-o lume prea infectata ca sa nu ne murdarim si noi, dar sa nu lasam sa ni se fure speranza, care moare ultima, cum zice proverbu.si cine a zis ca suntem ultimi? ajunge sa deschidem internetu si aflam in cate lucruri suntem primi sau printre primi in lume. in ceea ce priveste domnu basescu il respect ca este omul ce conduce tara unde m-am nascut, e cineva mai mare decat mine care are dreptul sa-l judece. va salut si sus cu moralul.

Comentariu la Geto-dacii, data: 26.09.2009, 14:18

doamna cristina, nu am cuvinte. imi pare bine, si ma bucur ca exista inca persoane bune, pozitive, educate, umane. va multumesc si va salut.

Comentariu la FERICE DE CEI CE..., data: 25.09.2009, 19:40

brava, doamna ioana, in sfarsit cineva care se gandeste si la originile si radacinile noastre. chiar daca nu sunteti autorul acestei prezentari sunt extrem de multumita de ceea ce am vizionat. va felicit si va multumesc ca ati avut curajul sa-l aratati si noua. numai bine

Comentariu la Geto-dacii, data: 25.09.2009, 17:19

ce surpriza placuta, nu ma asteptam sa-mi si raspundeti, si nu era sigura nici macar ca am trimis bine mesajul. numai bine va doresc din inima, ati reusit sa-mi furati un suras. din nou mii de multumiri!!!!!!!!!!!!!!

Comentariu la FERICE DE CEI CE..., data: 25.09.2009, 12:45

multumesc lui "cineva" oricine ar fi el sau ea, si ma scuzati ca atat de tarziu am gasit mesajul d-vstra.

Comentariu la FERICE DE CEI CE..., data: 25.09.2009, 12:20

favolos, minumat super. copii si pisicile sun slabiciunea mea. felicitari autorului

Comentariu la POZE, data: 17.03.2009, 15:34

imi face multa placere pentru cei 20 de ani de altfel banuiam ca este asa, iar despre sfinti, nici nu mi-a trecut prin minte sa gandesc asa ceva despre d-vstra. sunt o persoana foarte realista. va admir pentru ca sunteti original si tot ce expuneti este plin de adevar, comparand cu tot ceea ce se poate viziona in acest site. e poi imi sunteti simpatic pentru ca asemanati mult cu tatal meu ca si caracter. va salut si sa auzim numai de bine.

Comentariu la DEFINITIA CASATORIEI, data: 16.03.2009, 18:00

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.