Cristy / Cristian

Membru din 07.05.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Originalitate:
75.00%
Prezentari: 40 prezentari
Prezentari proprii: 30 prezentari
Alte prezentari: 10 prezentari
Comentarii: 109 comentarii
Prezentari apreciate: 1 aprecieri
Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Cristy / Cristian

Imagini in ploaie

Frumusetea si fascinatia ploii, imagini superbe si un inegalabil Gene Kelly cantand in ploaie. Cu dedicatie pentru zana mea si pentru toti iubitorii de frumos.

Vizualizari: 5162 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 403 in total

Vatican

Vaticanul, leaganul culturii si cultului catolic, centrul politico-religios al crestinatatii, punctul controverselor dogmatice. Oricum si orice ar fi, e un simbol al omenirii. Scuze pentru calitatea defectuoasa a imaginilor, multumiri ante-prezentatorilor acestei teme, imaginile lor sunt superioare calitativ dar, am incercat sa prezint si cateva informatii necunoscute, poate, publicului larg. Multumesc tuturor prietenilor .pps si in special zanei mele bune si sufletului ei iubitor de frumos!

Vizualizari: 7859 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 676 in total

Gazdele din gradina bunicii

Daca va place natura puteti asculta triluri de pasarele cu un simplu click! Va doresc relaxare maxima!

Vizualizari: 5348 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 397 in total

Care este...?

Ganduri si sfaturi ce au ca finalitate cel mai frumos sentiment: dragostea. Dedicatie pentru zana mea iubita.

Vizualizari: 5289 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 338 in total

Lumea de sub apa

O lume mirifica, tacuta si plina de culoare, lumea subacvatica. Imagini minunate transpuse pe coloana sonora a serialului "Linia maritima Onedin" (si-l mai aminteste cineva? :) ). Dedicatie zanei mele iubitoare de frumos si voua, prieteni ai .pps-ului.

Vizualizari: 7162 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 544 in total

Arta fotografica

Bucati mici de lume focalizate in lentila fotografului. O minunatie! Dedicatie pentru voi, cu drag, Cristy.

Vizualizari: 5328 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 393 in total

Martie, 8...

Dedicatie pentru toate femeile din lume, de ziua lor, si in special zanei mele bune. Toate florile din lume si toate urarile pe care am incercat sa le adun in aceasta prezentare, le daruiesc cu drag.

Vizualizari: 6601 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 413 in total

Ultimele comentarii scrise de Cristy / Cristian

Thanks for the feedback, Karel! I know you're a fan of pps sites and I noticed your love for beauty. With friendship, Cristy.

Comentariu la Natura si muzica, data: 05.09.2014, 07:30

Multumesc, Radule, pentru apreciere. Asa este, e vorba de "biblioteca" si nu "librarie", din viteza am confundat termenii care au intelesuri diferite. Scuze. Multumesc inca o data pentru apreciere si corectura. Cu prietenie, Cristian.

Comentariu la Vatican, data: 01.07.2014, 22:49

Prăbuşirea Turnurilor gemene
Conform raportului comisiei de anchetă, etajele s-au prăbuşit unele peste celelalte. Această teorie nu stă în picioare ! Căderea ar fi trebuit să fie încetinită pe măsură ce etajele se prăbuşeau, dacă aceasta ar fi fost situaţia. Turnurile s-au prăbuşit cu o viteză de cădere liberă. Acest fel de prăbuşire ar fi fost imposibilă fără ajutorul explozibililor. În timp ce turnurile se prăbuşeau, au existat proiectări spre exterior la etajele inferioare, semn clar că au existat explozii. Înregistrările sonore au confirmat !!!
Stâlpii metalici nu sunt deformaţi de căldura focului, ci secţionaţi cu precizie la 45° de cordoanele de explozibili, unghi ideal pentru o distrugere controlată. Examinarea acestor stâlpi cu cele mai bune instrumente de analiză cristalografică a demonstrat că temperatura nu a atins niciodată 700°. Aceşti stâlpi nu seamănă deloc cu cei ai turnului spaniol care a luat foc în 2005 şi care, după doua zile de incendiu groaznic, nu s-a prăbuşit !
Porţiunea superioară a turnului a cazut într-o parte (a căzut pe acoperişul hotelului din complexul World Trade Center).
Aşadar nu mai exista nicio presiune pe etajele inferioare…
Deci cum s-a putut prăbuşi încă sub greutatea proprie ?

Clădirea World Trade Center Turnul nr. 7
Orele 17:20; la destul timp după ce turnurile gemene se prăbuşiseră, turnul nr. 7 a făcut implozie pe verticală, exact ca în cazul demolărilor controlate.
Acest turn care se găseşte la 100 m distanţă de turnurile gemene nu a fost atins de niciun avion.
Acest fapt extrem de important lipseşte din raportul anchetei.
În acest turn se găsea CIA-ul şi arhivele lui Marvin Bush, fratele cel mic, care a interzis inspectarea turnurilor gemene cu câini ce depistează explozibilul, de-a lungul a trei săptămâni care au precedat ziua de 11 septembrie…
Din ce motiv aceste elemente importante au fost sub-mediatizate şi ignorate făţiş în raportul oficial?

Pentagonul
Fără resturi de avion? Fără fuzelaj? Fără motor ? Fără scaune ? Fără bagaje? Şi fără corpuri umane! Explicaţia din raportul oficial: Arderea cherosenului a cauzat dispariţia lor… Deloc puşi în încurcătură, incompetenţii !

NORAD-ul este organismul care controlează spaţiul aerian al SUA. Procedura stipulează că, în caz de deturnare a unui avion sau eroare de traiectorie, NORAD-ul solicită direct Armata Aeriană care va trimite avioane F16, fără să fie nevoie de acordul Ministerului de Apărare.
Din ianuarie până în septembrie 2001, aceştia au interceptat 67 avioane, fiecare în mai puţin de 15 minute.
La 11 septembrie 2001 au eşuat în misiunea lor de 4 ori?

Ştiaţi că statul american a cheltuit 40 milioane de dolari pentru a investiga viaţa sexuală a lui Bill Clinton, spre deosebire de numai 600.000 pentru evenimentele de la 11 septembrie 2001?

Pacat pentru mortii nevinovati...

Comentariu la 11.09.2001, data: 31.03.2014, 19:48

De 2 bani... :( Jignitor si discriminator... Bleah!

Comentariu la barbati, data: 23.03.2014, 02:25

Interesanta prezentare, chiar frumoasa. Ne plac detaliile (tuturor), ne place frumosul, ne plac expresiile frumoase dar nu suntem deloc atenti cand folosim literele, cuvintele, insasi limba romana! "DUMN(M)EZEU"... Cum poti sa scrii asa? Mai ales numele Domnului! Nu comentam acest fapt dar m-am revoltat pentru ca acest titlu scris gresit se adauga la cele peste 50% gresite (din cele vizionate de mine) pe acest site. Oare suntem atat de grabiti incat nu putem verifica ce scriem? Sau nu mai stim (daca am stiut vreodata) sa scriem si sa vorbim corect?
Antecomentatorii mei iti lauda prezentarea dar daca ii pui sa caute pe site aceasta prezentare probabil n-o vor gasi pentru ca nici n-au observat greseala din titlu.
Nu te critic Dorule - iti urmaresc prezentarile de multa vreme -, stiu ce potential ai dar, repet, ma revolta folosirea gresita, de multe ori in bataie de joc, a limbii romane.
In rest, toate cele bune!

Comentariu la Dumnmezeu, creatorul acestor minuni, data: 22.03.2014, 23:51

Felicitari, Diegis!
O prezentare care ne face sa zambim... amar..., asa, dintr-un singur colt al gurii. Nu poti sa zici nimic chiar daca esti frustrat cand vezi ce hahalere te conduc. Da' nu e vina lui, saracul; sunt altii mult mai prosti decat el, de pilda cei care l-au ales...
Dar sa privim prezentarea doar din punctul de vedere al autorului asa ca, felicitari inca o data!
O zi frumoasa!

Comentariu la Marian Vanghelie, Din Gândirea Socio-politică. 02, data: 17.02.2014, 03:34

Ma si lansasem cu impetuozitate pe un "tras de urechi" referitor la prima pagina a slide-ului dar trebuie sa pun frana. Sunt suficiente comentariile lui Gaboss si Corneliu. Au cuprins tot! :)

Comentariu la MADE IN ROMANIA, data: 13.02.2014, 01:06

Ultimele prezentari apreciate de Cristy / Cristian

DataPrezentareaTrimisa de
08.12.20168 MARTIEatics

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.