Publicitate

dana / Ana / samira / zzz

imagine profil
Membru din: 22.02.2011
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 48 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de dana / Ana / samira / zzz

Dupa ce l-am vazut pe cel de al 7-lea, le-am gasit si pe celelalte 6 tot pe fb. Daca aveti amabilitatea, mi-as dori sa le primesc pe cele pe care mi le puteti trimite. Adresa mea este: " cronicaparanormalului@gmail.com". Cu multumiri si tot respectul si aprecierea pentru efortul tuturor ce au contribuit.

Comentariu la ADEVĂRATA ISTORIE A ROMĀNILOR, partea 7-a, data: 15.03.2012, 05:35

Cum gasesc si celelalte 6 parti?

Comentariu la ADEVĂRATA ISTORIE A ROMĀNILOR, partea 7-a, data: 15.03.2012, 03:07

Daca s-ar si deschide...........

Comentariu la Les perles de l'eau, data: 31.08.2011, 06:19

eu dau 10 - am dat - macar pentru frumusetea locurilor si pentru starea de bine pe care mi-a creat-o vizionarea...

Comentariu la Salludos de Mexico, data: 13.07.2011, 04:39

Bagatul femeii in pat e o problema oricum: si ca sa se bage si ca de ce se baga de buna voie, in functie de varsta, nu? Pai, atunci, poate problema e VARSTA femeii?

Comentariu la Cum ?, data: 30.05.2011, 05:46

Si eu iti doresc o saptamana buna, adevarat:stelele se vad noaptea, intunericul ei le pune in valoare!

Comentariu la Envolons nous, data: 30.05.2011, 05:33

Va multumesc pentru gestul de a posta acest pps. Multumesc si felicit autorul. Ni s-a " furat " si ni s-a " mintit " atata istorie !!!!!!!!!!!!! Ni s-au prezentat doar falsuri istorice. E pacat, ne pierdem identitatea. Prostia asta care ni se serveste - cu mondializarea, cu globalizarea, un singur si mare popor, cade ca o presiune asupra unei natii care are un trecut cu care chiar se poate mandri. Cand Badea Cirtan s-a dus la Roma sa vada Columna, oamenii aflati acolo se intrebau daca nu cumva e un dac coborat de pe Columna ! Se mai spune ca populatia din nordul Italiei vorbeste o limba - hai sa zicem un dialect - foarte diferit de al lor si ca s-ar apropia, mai degraba, de dialectul vorbit la noi, in Mehedinti, in zona Sarmisegetusei, in Maramuresul istoric, pe unde au trait DACII LIBERI ! De altfel, se pare ( si au si argumentat, oarecum, persoane avizate ) ca traco-getii se cam intindeau mult mai mult spre.... hai sa zicem ceea ce cunoastem ca fiind Italia de astazi, chiar daca acum, in acele teritorii limba vorbita e de origine slavona si nu numai Si atunci, ar fi de mirare dialectul vorbit in nordul Italiei ? Ar fi de mirare atitudinea in care sunt prezentati dacii in toate acele statui ???? Oare, cat de INVINSI am fost de romani ? Sunt atat de multe de discutat despre istoria si patrimoniul REAL al Romaniei - si necunoscut de noi, oamenii de rand - dar sunt cu siguranta destui avizati care stiu despre asta. Si nimanui nu-i pasa. PACAT !!!!!!!!!

Comentariu la Un mister istoric, data: 25.03.2011, 02:50

Publicitate

Statistici

Avem peste 22170 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 11 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.