dana / Ana / samira / zzz

Membru din 22.02.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 48 comentarii

Ultimele comentarii scrise de dana / Ana / samira / zzz

Dupa ce l-am vazut pe cel de al 7-lea, le-am gasit si pe celelalte 6 tot pe fb. Daca aveti amabilitatea, mi-as dori sa le primesc pe cele pe care mi le puteti trimite. Adresa mea este: " cronicaparanormalului@gmail.com". Cu multumiri si tot respectul si aprecierea pentru efortul tuturor ce au contribuit.

Comentariu la ADEVĂRATA ISTORIE A ROMÂNILOR, partea 7-a, data: 15.03.2012, 05:35

Cum gasesc si celelalte 6 parti?

Comentariu la ADEVĂRATA ISTORIE A ROMÂNILOR, partea 7-a, data: 15.03.2012, 03:07

Daca s-ar si deschide...........

Comentariu la Les perles de l'eau, data: 31.08.2011, 06:19

eu dau 10 - am dat - macar pentru frumusetea locurilor si pentru starea de bine pe care mi-a creat-o vizionarea...

Comentariu la Salludos de Mexico, data: 13.07.2011, 04:39

Bagatul femeii in pat e o problema oricum: si ca sa se bage si ca de ce se baga de buna voie, in functie de varsta, nu? Pai, atunci, poate problema e VARSTA femeii?

Comentariu la Cum ?, data: 30.05.2011, 05:46

Si eu iti doresc o saptamana buna, adevarat:stelele se vad noaptea, intunericul ei le pune in valoare!

Comentariu la Envolons nous, data: 30.05.2011, 05:33

Va multumesc pentru gestul de a posta acest pps. Multumesc si felicit autorul. Ni s-a " furat " si ni s-a " mintit " atata istorie !!!!!!!!!!!!! Ni s-au prezentat doar falsuri istorice. E pacat, ne pierdem identitatea. Prostia asta care ni se serveste - cu mondializarea, cu globalizarea, un singur si mare popor, cade ca o presiune asupra unei natii care are un trecut cu care chiar se poate mandri. Cand Badea Cirtan s-a dus la Roma sa vada Columna, oamenii aflati acolo se intrebau daca nu cumva e un dac coborat de pe Columna ! Se mai spune ca populatia din nordul Italiei vorbeste o limba - hai sa zicem un dialect - foarte diferit de al lor si ca s-ar apropia, mai degraba, de dialectul vorbit la noi, in Mehedinti, in zona Sarmisegetusei, in Maramuresul istoric, pe unde au trait DACII LIBERI ! De altfel, se pare ( si au si argumentat, oarecum, persoane avizate ) ca traco-getii se cam intindeau mult mai mult spre.... hai sa zicem ceea ce cunoastem ca fiind Italia de astazi, chiar daca acum, in acele teritorii limba vorbita e de origine slavona si nu numai Si atunci, ar fi de mirare dialectul vorbit in nordul Italiei ? Ar fi de mirare atitudinea in care sunt prezentati dacii in toate acele statui ???? Oare, cat de INVINSI am fost de romani ? Sunt atat de multe de discutat despre istoria si patrimoniul REAL al Romaniei - si necunoscut de noi, oamenii de rand - dar sunt cu siguranta destui avizati care stiu despre asta. Si nimanui nu-i pasa. PACAT !!!!!!!!!

Comentariu la Un mister istoric, data: 25.03.2011, 02:50

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.