Publicitate

Diegis

imagine profil
Membru din: 01.03.2010
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 854 prezentari
Prezentari proprii: 854 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 440 comentarii
Stelute acordate: 46 voturi

Comentarii scrise de Diegis

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Mulţumesc Helmut!
Mă bucur dacă pot să-mi aduc şi eu aportul la popularizarea istoriei "acestui colţ de lume", în rândul iubitorilor de adevăr şi cultură umanitară. La următoarea vizită pe meleagurile natale, acum, ai un motiv în plus să urci pe şaua Tâmpei. Păcat că nu ai fost în Braşov pe perioada desfăşurării întâlnirii anuale a membrilor "Club PPS România" pentru a ne cunoaşte şi personal. Poate altă dată.
Multă sănătate şi la mai multe excursii, împărtăşite şi nouă prin intermediul unor noi pps-uri realizate de tine.

Cu respect şi prietenie "Diegis".

Comentariu la Cetatea Brassovia, Jud. BV., data: 06.04.2018, 10:53

Mulţumiri pentru comentariu. Cît despre castel... ar fi binevenit să fie real conservat şi să fie mult mai accesibil şi românilor de condiţie mai joasă, din punct de vedere material. Altfel riscă să devină un loc de "bon ton"al spolietorilor naţionali.

Comentariu la Castelul Bran In Fotografii Si Grafica., data: 23.03.2018, 02:43

Mulţumesc "Averio". Sper să pot realiza şi partea a doua a materialului.

Comentariu la Case Si Destine Brasovene., data: 23.03.2018, 02:38

Multumesc Angelica!
Un an nou mai bun, cu mai multe realizari si satisfactii. Sanatate, Pace si Iubire!

Comentariu la Dimineti Incetosate., data: 09.01.2017, 11:06

Multumesc draga Adrian si scuze pentru aceasta intarziere a mesajului meu!
Dat fiind data imi permit sa iti urez un an nou fericit.

Comentariu la Dimineti Incetosate., data: 31.12.2016, 07:49

Multumesc, Angelica!

Iti urez si eu ca farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!
Degis.

Comentariu la Muzeul Energetic Sadu - I, Jud. Sibiu., data: 25.12.2016, 11:19

Domnule Gorunescu
mulţumiri pentru consideraţiile dumneavoastră, pe marginea materialului postat de mine, şi mii de scuze pentru întârzierea acestui mesaj.
Numai bine!

Comentariu la Manastirea Sihastria Tarcau, Jud. Neamt., data: 06.12.2016, 16:24

Averio

mulţumesc pentru comentariul tău, cu parfum de poezie meditativă, şi scuze pentru întârzierea acestui mesaj. Greu de crezut dar numai acum am fost în posibilitatea de a răspunde.
Multă sănătate şi bucurii pe toate planurile!

Comentariu la Dimineti Aburinde., data: 06.12.2016, 16:22

Atics!
mulţumiri pentru aprecierile făcute şi scuze pentru întârzierea mea cu acest mesaj de mulţumire. Motive mai presus de dorinţa mea m-au făcut să nu pot răspunde.
Multă sănătate şi numai bine!

Comentariu la Animale Oglindite., data: 06.12.2016, 16:15

Teo` dragă, noi ne ştim de prea mult timp pentru a iniţia, pe această cale, un dialog. Aşa că mă limitez la a spune că mă raliez şi eu la invitaţia adresată, de tine, domnului Helmut.
Multe bucurii în viitor!

Comentariu la Turnul Lemnarului, Cetatea Braşovului. Jud. Braşov., data: 05.08.2016, 03:12

Doamnă Balas Adriana, vă mulţumesc pentru cuvintele elogioase exprimate vis-a-vis de lucrarea postată. Nu am făcut nimic altceva decât că am încercat să prezint, cât mai aproape de adevăr, un obiectiv istoric şi turistic al Braşovului. Aceaşi dorinţă mă animă în toate materialele, postate de mine, în care prezint frumuseţile şi istoria acestui pământ locuit neîntrerupt de la începuturile actualei civilizaţii euro-asiatice.
Urările mele de bine şi sper să găsiţi alte motive de satisfacţie urmărind alte şi alte pps-uri!

Comentariu la Turnul Lemnarului, Cetatea Braşovului. Jud. Braşov., data: 05.08.2016, 03:08

Helmut, mulţumesc pentru aprecierea exprimată de tine. Pentru cineva care a lipsit din Braşov, de o lungă perioadă de timp, cred că ai dreptate. Totuşi... du-te să vezi traficul din alte localităţi (spre exemplu Bucureşti, Ploieşti...) şi ai să apreciezi "lejeritatea" traficului braşovean. Cît priveşte partea cu frumuseţea.... ai dreptate dacă nu treci dincolo de zona turistică a centrului orasului. Fă greşeala să ieşi în periferiile "consacrate" şi ai să ai ce să vezi. Despre pădurile masacrate în toată zona limitrofă orăşenească... ce să mai zic.
Una peste alta Braşovul rămâne un pol de interes istoric şi cultural al ţării, un oraş ce mai are multe de oferit turiştilor iubitori de istorie şi peisaj.
O zi bună şi revenire grabnică în zona natală!

Comentariu la Turnul Lemnarului, Cetatea Braşovului. Jud. Braşov., data: 05.08.2016, 03:01

Mulţumesc pentru urări şi comentarii, Helmut!
Diegis.

Comentariu la Dimineti Aburinde., data: 05.08.2016, 02:49

Domnule Adrian Toia,
răspunsul meu, anterior, a fost sincer atunci când vă mulţumea pentru atenţionările făcute. Orice scăpare sau greşeală trebuie recunoscută onest de cel care "a comis-o", aşa si eu.
Sunt unul dintre locuitorii planetei care respectă dreptul la opinie a tuturor coplanetarilor, atâta timp cât nu se recurge la violenţă de nici un fel. Desigur că idea hegeliană, a tezei şi sintezei care dă sinteza, este general valabilă în acest moment de evoluţie a societăţii umane. Ca atare orice comentariu, pro sau contra, nu poate fi decât folositor; aşa că vă aştept şi pe mai departe cu comentariile dumneavostră de bun simţ.
În privinţa Calendarului Mayaş şi a atenţionărilor sale.... trebuie să vă contrazic.
Aveţi dreptate când afirmaţi că nu s-au adevrit cele scrise de diverşi "specialişti" din presă, care doreau doar să facă tiraj de masă. Adevărul este că realul mesaj al Calendarului este unul de factură spirituală (evolutivă;) şi nu unul adresat planului fizic. Privind în această cheie "sfârşitul lumii" a avut loc. Nu este aici locul unei astfel de discuţii aşa că am să mă opresc, nu înainte de a vă sugera să meditaţi asupra propoziţiei următoare. La un moment dat, în evoluţia rasei umane, a luat sfârşit epoca pietrei, la un alt moment a luat sfârşit epoca fierului, apoi a sfârşit epoca sclavagismului (cel puţin formal), ulterior epoca feudală, etc... Tot la fel trebuie privit şi "sfârşitul" anunţat de Calendarul Mayaş! A luat sfârşit epoca unei umanităţi axate pe violenţă şi fals valoare materialistă (etc) Actualmente trăim momentele ultimelor spasme ale unei societăţi umane pe cale de dispariţie şi care luptă din răsputeri să se menţină şi "durerile facerii" unei societăţi noi ce încearcă să se implementeze plenar. Cât priveşte acea dată calanderistică de 12.12.12., face referire la momentul de maximum când balanţa energetică a făcut "bascularea" de la o eră la alta!.
Vă urez sănătate şi o viaţă plină de bucurii.

Comentariu la Extraterestrii Si OZN-uri In Opere De Arta., data: 08.04.2016, 03:59

Domnule Adrian Toia, vă mulţumesc pentru această recenzie critică a pps-ului postat mai sus. Recunsc că nu am cunoscut datele referitoare la "cosmonautul de la Salamanca" şi vă mulţumesc pentru comentariul dumneavoastră. Din informaţiile mele sculptura se află pe catedrala veche şi nu pe cea nouă, aşa că ar fi avut cca 1000 de ani. Oricum nu mai contează, în lumina informaţiilor furnizate de dumneavoastră!.
În privinţa statuetelor Dogu sau a exemplelor din mitologia sumeriană.... permiteţi-mi să am rezerve. Studiile (găsite de mine în timpul documentarii) sunt mai solide în direcţia prezentată în materialul postat. De altfel mitologia sumeriană abundă de texte, imagini şi sculpturi în care o multitudine de personaje au capul ţuguiat sau zoomorf, sunt mai înalte decăt oamenii de rând, folosesc deplasarea în zbor, etc...
Evident că subiectul tratat de pps-ul postat, de mine, mai sus, permite o amplă discuţie "pro" sau "contra" dar în ceea ce mă priveşte am încercat să atrag atenţia asupra fenomenologiei şi nu să dau un verdict.
Ştiu că şi acest subiect este controversat în lumea specialiştilor istorici de artă ca şi, spre exemplu, controversa dintre istoricii români ce sunt împărţiţi în "latinişti" şi "dacişti". Sunt convins că adevărurile vor fi relevate şi argumentate în anii ce vor veni şi omenirea va constata că a fost minţită şi ocultată de un grup de interese ce se autoconsideră "elitist" cu drept de viaţă şi moarte asupra "plebei" ignorante şi bună doar pentru a fi manipulată pentru a fi exploatată la "munca de jos".
Până atunci nu-mi rămâne decât să vă mulţumesc pentru atenţionarea asupra erorii ce s-a strecurat în material şi să vă urez numai bine în viitor.
Vă aştept cu alte consideraţii, la fel de pertinente, la viitoare posibile postări ale mele!
Cu respect !

Comentariu la Extraterestrii Si OZN-uri In Opere De Arta., data: 31.03.2016, 00:14

Doamnă Viorica, nu vă supăraţi pe mine. Nu sunt misogin, aveţi dreptate sunt şi mulţi bărbaţi penibili, în traficul rutier. Nu aş zice că "mai rău decât femeile" ci, mai repede, mai periculoşi decât femeile.
Faptul că am prezentat numai fotografii cu personaje centrale feminine se datorează "gingăşiei naive" a situaţiilor surprinse. Un material cu fiare contorsionate şi victime umane (specifice "bizonilor" masculini) nu cred că ar fi plăcut cuiva. Pe când situaţiile din material, cred eu, poate descreţii frunţile.
O zi bună vă doresc!

Comentariu la Femei In Traficul Rutier. 04, data: 15.03.2016, 05:04

Mulţumesc pentru comentariile dumneavoastră vis-a-vis de această postare. "Eu nu distrug corola de minuni a lumii", spunea poetul; eu, nefiind poet, încerc să desluşesc adevărul de dincolo de voalul iluziei. Dacă reuşesc sau..., este altă poveste. Cel puţin perseverez.
Multă sănătate!

Comentariu la Extraterestrii Si OZN-uri In Opere De Arta., data: 15.03.2016, 04:57

Vă mulţumesc pentru aprecieri amândorura! Cât priveşte castelul, dincolo de polemica asupra dreptului de propietate, sunt vesti noi, "şi mai bune". Se va închide vizitării turistice!
Altfel... numai bine vă doresc!

Comentariu la Regina Maria Si Castelul Bran., data: 15.03.2016, 04:51

Helmut te astept cu detalii (vis-a-vis de intrebarea ta) pe adresa mea de mail!

Comentariu la Cu Nikonul la drum. Zermatt Matterhorn Gornergratbahn, data: 12.02.2016, 14:33

Un nou moment de delectare, pentru mine. Nota bene; deşi am văzut zeci şi zeci de fotografii ale Matterhorn-ului, şi nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, în materialul postat de tine, Helmut, am găsit fotografii ce prezintă măreţul vârf din perspective necunoscute mie. Mi-am permis să le copiez şi să le pun în colecţia mea de fotografii de profil.
Felicitări pentru realizare şi aştept, cu nerăbdare, noul traseu pe care ai să-l propui.

Comentariu la Cu Nikonul la drum. Zermatt Matterhorn Gornergratbahn, data: 11.01.2016, 20:00

O temă inedită printre pps-urile cunoscute de mine, sincere felicitări pentru idee şi realizare. Fiind oarecum informat despre aceste manifestări tectonice (graţie unor posturi de televiziune specializate în turism şi istorie) aprecierea mea merge, mai ales, spre alegerea coloanei sonore. Numai bine îţi doresc!

Comentariu la Frumusetea cenotelor, data: 11.01.2016, 19:37

Amabilă, ca întotdeauna, maia/angi. Mulţumesc!

Comentariu la Pescar Nativ., data: 11.01.2016, 19:22

Mulţumesc maia/angi! Ideea este mai veche iar din anul 2010, la începutul fiecărui an, postez un material dedicat comemorării slujitorilor scenei artistice româneşti care au trecut în nefinţă, în anul anterior. Întradevăr este trist dar, zic eu, necesar.

Comentariu la Scena Romanească Mai Goala, 2015., data: 11.01.2016, 19:20

Helmut, sunt şi veşti "bune". Scările au fost refăcute de salvamont Săcele, în urmă cu trei ani. Acum sunt integral din aluminiu şi zinc, protejate de o peliculă polimerică. În locul podeţelor de lemn a fost instalată o reţea de grătare ce permite curgerea apei pluviale sau a zăpezii. Au fost desprinse pietrele ce păreau instabile pe pereţii superiori ai canionului, au fost tăiaţi copacii dar... a dispărut mult din farmecul naturii. Este o stare de artificial în totul, cel puţin pentru mine şi cunoscuţii mei iubitori de natură. Ceea ce deranjează este taxa foarte mare pentru accesul în chei (raportat la puterea financială, reală, a românului de rând) mai ales că investiţia a fost amortizată din primul an de zile.
Apoi mai este şi programul de vizitare ce nu ţine cont de adevăraţii oameni ai muntelui care intră şi ies din traseele montane la ore foarte matinale sau târzii, în noapte. Toate astea au făcut ca zona să devină una populată de "pantofari" care vin aici să-şi etaleze hainele de fiţe şi telefoanele mult mai inteligente decât ei. A devenit de "bon ton" să postezi o fotografie făcută în zonă, pe reţelele de socializare. A dispărut salutul firesc pe munte, liniştea pădurii, potecile curate sau băncile ori coşurile de gunoi.
Acum au în plan să amenajeze, şi evident să taxeze, şi cheile Taminei.
Om vedea ce va fi....
În privinţa postaărilor....mulţumesc pentru apreciere, dar am perioade de lehamite când mă uit la cei care votează. Mă întreb dacă are rost să munceşti atâtea ore pentru ca un ... , care nu înţelege nimic dar votează, să te... O să-mi treacă şi o să reapar!
Multă sănătate şi la mai multe excursii adevărate.

Comentariu la Cu Nikonul la drum...din nou Brenta., data: 08.01.2016, 07:25

Nu vreau să mă repet cu noi şi noi laude. Am sufletul plin de bucurie, măcar că am fost doar părtaş la vizionarea fotografiilor. Cât de viu trebuie să te simţi fiind prezent fizic pe astfel de "coclauri" cum spun românii noştri.
Cât despre cei care notează cu mai puţin de zece stele o astfel de prezentare... ce pot să spun... poate doar că mă duc cu gândul la salvamontul românesc şi la administraţiile locale care-l păstoresc. Mai explicit; pentru câteva scări de metal montate în canionul Şapte Scări, din munţii Piatra Mare, continuă să se laude şi acum la câţiva ani de la finalizarea lucrării. mai grav au pus şi taxe de acces prohibitive pentru familiile nevoiaşe (majoritare) din ţară, asta pentru a nu mai aminti de faptul că dacă vi în afara "programului de acces" dai de porţi şi lacăte care-ţi limitează accesul! Halal să le fie factorilor decidenţi! Prin comparaţie, dragă Helmuth, poate ne spui câte zeci de mii de euro atrebuie să dea un turist pentru a beneficia de astfel de amenajări turistice de calitate??? Evident întrebarea este retorică şi cred că-mi înţelegi gustul amar ce mă invadează...
O să vină şi ziua în care vom scăpa (noi,cetăţenii români) de astfel de lichele "conducătoare şi decizionale" şi ne vom lua ţara înapoi spre bucuria şi libertatea tuturor iubitorilor de frumos şi sport de masă.
Multe mulţumiri!

Comentariu la Cu Nikonul la drum...din nou Brenta., data: 04.01.2016, 14:42

maia/angi mulţumesc pentru urările transmise cu ocazia sărbătorilor de iarnă a.c.
Si din partea mea mulţumiri pentru tot ce a însemnat "colaborarea" noastră mutuală pe acest site, dar şi pentru bucuria oferită cu fiecare nouă postare a ta.
Sărbători fericite iar noul an să aducă sănătate, împliniri şi foarte multă Lumină interioară!

Comentariu la Insotire Necuvantatoare. 07, data: 27.12.2015, 13:26

maia/angi, Angelica, va multumesc fiindca ati rupt cateva clipe, din activitatea voastra cotidiana, pentru a da curs invitatiei mele la o excursie virtuala prin Romania contemporana. Desigur va veni si ziua in care o sa pasiti pragul acestei manastiri pentru a petrece cateva clipe de reculegere si impacare cu sinele propiu.
Multe bucurii va doresc!

Comentariu la Manastirea Sf. Dumitru-Sighisoara, Jud. Mures., data: 04.12.2015, 18:35

Fiecare zi poate fi la fel de frumoasa daca in suflet pastram seninul si iubirea de dreptate si armonie. Ma bucur daca micile mele montaje fotografice pot aduce clipe de bucurie compatriotilor.
Multa fericire, Angelica!

Comentariu la Aburul Diminetii, data: 04.12.2015, 18:29

Karel, thanks for the appreciation expressed. Only good for you!

Comentariu la Mutări De Locuinţe., data: 04.12.2015, 18:07

Angelica multumesc si eu pentru comenariu!

Comentariu la Destinul Unui Patriot Roman - Emil Rebreanu., data: 04.12.2015, 17:04

Karel thanks for your feedback.

Comentariu la Oglindiri Montane., data: 25.11.2015, 14:51

Maia/Angi mulţumesc pentru momentul de reverie oferit de montajul tău. Chiar dacă o undă de melancolie m-a străbătut parcurgând expunerea ta, eu mă simt mai fortificat. Orice final presupune un nou început. Deja primele pete de puritate (iarna a cernut primii fulgi) au început să se aştearnă, apoi... bucuria renaşterii sub un cer senin. Trebuie să ne bucurăm de veşnicia creaţiei şi să nu ne abandonăm falsei impresii de "sfârşit". Spiritul rămâne veşnic tânăr doar "hainele" devin, uneori, mai greu de purtat. Bucuria contelării vieţii, sub toate aspectele ei, este de neegalat.
Încă odată mulţumesc!
Numai bine!

Comentariu la Sa vorbim despre toamna, data: 25.11.2015, 11:29

Aprecierile si comentariile au fost, deja, facute. Eu iti transmit doar multumiri pentru ca ai postat acest pps. Restul e ... contemplare.
Sanatate si bucurii!

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Pe carari de munte, data: 25.11.2015, 11:11

Multumesc pentru posibilitatea de a face o plimbare, fie ea numai virtuala, la marile inaltimi ale aerului curat, in mijlocul naturii.
Niste peisaje superbe, o excursie minunata, motive pentru a fi invidios.
La mai multe si... numai bine!

Comentariu la A venit peste noapte Iarna !, data: 15.11.2015, 08:26

Mulţumesc tuturor pentru aprecierile exprimate! Cât priveşte dilema din titlu eu înclin să dau crezare fotografiilor-document, mai ales că există şi declaraţii ale factorilor decizionali; citez din pps -_ Dave Batchelor, arheolog senior English Heritage a declarat că va rescrie personal ghidul oficial. "Detaliul a fost abandonat în anii şaizeci", a recunoscut el. “Dar vremurile s-au schimbat şi ...adevărul poveştii Stonehenge trebuie să fie spus ". -_

Comentariu la Stonehenge, Monument Istoric Sau...Minciuna., data: 11.11.2015, 04:04

Eu adaug numai atat: Felicitari! (si stelutele, evident)

Comentariu la Centralia-orasul care arde, data: 01.10.2015, 10:13

Domnule Neacsu, va multumesc pentru bunavointa!

Comentariu la Unde Este Animalul., data: 28.09.2015, 15:58

maia/angi, Angelica, vă mulţumesc pentru aprecieri şi vă doresc să aveţi ocazia săvedeţi acest tezaur al umanităţii în situ. Sunt convins că nu o să regretaţi. Numai urări de bine!

Comentariu la Pestera Lascaux, Capela Sixtina A Preistoriei., data: 25.09.2015, 04:11

Domnule Neacşu consider că întrebările dumneavostră sunt retorice aşa că nu am să formulez niciun răspuns. Am să fac, totuşi, recomandarea de a nu vă grăbi cu judecăţi bazate pe informaţiile din media oficială (mai ales cea a ultimilor ani) fiindcă realitatea este uşor alta. Mai bine zis "păpuşarii" au fost alţii şi nu cei din faţa reflectoarelor. Aceiaşi care "fac cărţile" şi în contemporanitate. Şi cu asta ...tac.
Mulţumesc pentru aprecierile dumneavoastră.

Comentariu la Cine A Inceput Al Doilea Razboi Mondial., data: 23.09.2015, 17:26

Cipri, mulţumesc pentru aprecieri.

Comentariu la Cine A Inceput Al Doilea Razboi Mondial., data: 23.09.2015, 17:18

Cetăţile, la nivel naţional, sunt cu sutele. Eu nu am postat decât despre 48 dintre ele, dar am în plan să continui pe această direcţie. Consider că aceste obiective istorice sunt pe nedrept sortite pieirii, datorate de intemperii, numai din dorinţa de a şterge amintirea istoriei, reale, a unui neam ce deranjează pe mulţi fiindcă a refuzat să dispară.
Altfel... este multă muncă de documentare dar, din punctul meu de vedere, merită efortul. Mulţumesc pentru timpul acordat urmăriri montajului postat de mine, dar şi pentru aprecieri!
Numai bine

Comentariu la Cetatea Bologa, Jud. Cluj., data: 23.09.2015, 00:44

rcalin, mulţumiri pentru aprecierea elogioasă. In programa şcolară, sigur, nu vor fi incluse astfel de informaţii (ele nu duc spre "anihilarea intelectuală" dorită de sistem). Bine ar fi ca măcar cei, încă, conştienţi de necesitatea răspândirii adevărului să urmărească pps-ul acesta şi apoi să-i răspândească informaţiile. Sper că aşa va fi.... cel puţin sper. Multe bucurii vă doresc!

Comentariu la Cine A Inceput Al Doilea Razboi Mondial., data: 23.09.2015, 00:07

Mulţumesc Helmut!. Sper că aşa ceva nu se va mai întâmpla în viitorul omenirii, dar sunt sceptic că vor fi mulţi cei care vor citi astfel de materiale. După cum şti şi tu nu istoria este cea care atrage pe contemporanii noştri... Oricum eu am încercat să aduc o rază de lumină peste un subiect puternic mistificat!.

Comentariu la Cine A Inceput Al Doilea Razboi Mondial., data: 23.09.2015, 00:00

Doamna Claudia va multumesc pentru felicitari.
Numia bine va doresc!

Comentariu la Schitul Jgheaburi, Jud. Valcea., data: 16.09.2015, 01:48

Domnule Neacsu "ma prind" sa continui. Am postat deja despre situatia similara a planetei Marte. Va urma un pps despre extraterestrii reprezentati in arta pamanteana, etc....
Cat priveste "organele de control" si tribunalele galactice le las in seama "Expertilor" ce colcaie la "conducerea" umanitatii spre progres si bunastare.

Comentariu la Luna, Privita Altfel., data: 16.09.2015, 01:47

Domnule Neacsu, va raspund ...concis: Daca deschidem orice canal media avem raspunsul asigurat!
P.S. Dar va veni si finalul, cat de curand!

Comentariu la 11 Septembrie 2001 & Tatuajul., data: 16.09.2015, 01:43

Angelica multumesc pentru apreciere. Ma bucura daca ai considerat ca nu ai "pierdut timpul" citind acest material ceva mai... lungut!. Probabil ca ai parcurs si pe cel dedicat planetei Marte.
Sanatate, fericire si multe impliniri.

Comentariu la Luna, Privita Altfel., data: 11.09.2015, 10:45

Mulţumiri pentru informaţiile, vizuale dar şi istorice ori tehnice, primite prin intermediul acestui pps generos. Evident trebuie notat ca atare.
Se pare că la slide 41, din grabă, va scăpat o mică eroare (lipseşte o literă într-un cuvânt ce defineşte un nume propiu). Dacă greşesc îmi cer iertare.
Numai urări de bine!

Comentariu la Gondola-taxiul venetian, data: 05.09.2015, 03:13

Mulţumesc pentru felicitări. Evident că la "alte nivele" se ştiu mai multe; asta sugerează şi materialul postat. Cât priveşte pe "Fericiţi cei săraci cu Duhul"... un metafizician are să vă spună că traducerea pildei este aceea că sunt fericiţi cei care nu au multe ataşamente materialiste fiindcă ei se vor desprinde uşor de această lume materială, în care ne manifestăm. Cu alte cuvinte eşti cu atât mai fericit cu cât eşti mai puţin preocupat de averile materiale. De altfel acelaşi sfat este dat în Biblie de mai multe ori; "mai uşor intră o cămilă prin urechile acului decât bogatul în Rai", "nu vă făceţi averi pe pământ ci în suflet", "luaţi pe voi o haină că de restul va avea grijă Domnul", etc, etc, etc...
Cu stimă!

Comentariu la Planeta Marte, Privita Altfel., data: 05.09.2015, 03:02

Doamnă vă mulţumesc pentru selecţia de imagini oferită spre desfătarea ochiului şi sufletului. Păcat că nu se aude coloana sonoră, care desigur, ar fi amplificat starea de bine. Primiti, va rog, urările mele de sănătate şi fericire.

Comentariu la Natură, data: 05.09.2015, 02:53

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion