edy

Membru din 22.06.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Originalitate:
100.00%
Prezentari: 45 prezentari
Prezentari proprii: 45 prezentari
Comentarii: 72 comentarii

Ultimele prezentari primite de la edy

Noi si voi...

Nu vă amăgiţi cu prezentul... Salvaţi-vă în viitor. Noi am pierdut. Voi? Ce faceţi?

Vizualizari: 2354 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 239 in total

Jurnal...

Nu exist eu fără jumatatea mea. Nu pot să imi imaginez ziua de mâine fără tine. Nu pot să mă trezesc dacă nu te ştiu a mea. Nu pot sa visez. nu pot să traiesc fără tine!... Cu drag, Edy

Vizualizari: 3925 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 313 in total

Iubiti-va mult !

Pentru că am o singură viaţă, o singură viaţă de trăit… o singură viaţă de irosit. Încerc să mă bucur de ea, de oamenii care ma înconjoara, încerc să-i bucur pe cei care-mi sunt in jur şi pe alţii… încerc.Şi sunt convins că atunci când nimic din toate astea nu vor mai exista… timpul va fi trecut. Cu drag, Edy

Vizualizari: 4677 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 342 in total

Contemplare

Clipa de perfecţiune nu poate fi decât sclipirea ochilor când râzi cu tot sufletul, ţiuitul timpanelor pe notele melodiilor de suflet ce-ţi răsună şi acum în minte, tremuratul buzelor în murmurul mărunt al versurilor ce ne definesc. Cu drag, Edy

Vizualizari: 4740 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 329 in total

Am sa ma trezesc....

Despre atâta iubire spusă în tăcere!...

Vizualizari: 5381 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 423 in total

Castigatorul ia tot...

Castigatorul ia tot Pierzatorul trebuie sa cada E simplu si banal....

Vizualizari: 5388 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 431 in total

Terra II...

Terra II... Va prezentam un punct de vedere despre schimbarile care se vor intampla pe planeta noastra. Va dorim sa mentineti in suflete speranta care transpare din aceasta prezentare si sa puteti materializa scenarii luminoase pentru voi si pentru aceasta Planeta. Cu drag, Edy P.S. Aceasta este varianta originala a plagiatului de la adresa http://www.nicepps.ro/prezentare-powerpoint-profetii-2011-2012-7320.html si http://www.nicepps.ro/prezentare-powerpoint-profetiipentru2011-2012-8470.html Multumesc pentru intelegere.

Vizualizari: 6074 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 372 in total

Ultimele comentarii scrise de edy

Multumesc frumos Radu Neacsu. Eu ma inclin in fata domniei voastre pentru aprecieri. Cat despre varsta, cu siguranta nu conteaza. MULTUMESC.

Comentariu la Apus de soare, data: 27.06.2013, 11:58

Primesc cu inima deschisa si orice gand al domniei voastre si va multumesc in primul rand pentru ca sunteti privitor al prezentarilor mele.
Pentru Angela,
Cu drag, Edy

Comentariu la Înţeleptul din noi..., data: 15.04.2013, 22:46

Buna ziua. Stiu ca nu e frumos sa avem o discutie aici, pe site-ul acestor oameni care incearca sa faca ceva frumos pentru semeni lor.
Draga Teodora Buiţă.
1.Eu nu m-am adresat domniei tale. Nu inteleg de ce simti nevoia sa-mi raspunzi mie.
2.Daca domnia ta studiaza gramatica limbi romane si imi vorbesti despre asta, eu as putea sa va vorbesc despre una din competentele mele, psihologia?
Mai intai totul este relativ iar in discutiile de sus nimeni nu greseste, sunt doar pareri diferite
Ok...cred ca nu ar fi fair play sa imi vorbesti precum unui copil (sa folosesti probabil, in mod inconstient, una din regulile manipularii) intrucat nu spera sa-ti raspund, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, si sa obtii un raspuns sau o reactie tot atât de lipsita de simt critic ca al unui copil de 12 ani.
Acestea fiind lamurite, cu totii dispunem de o harta a mintii, formata in perioada educatiei noastre (contruita prin asocieri de idei si emotii), cu ajutorul careia ne raportam la situatiile aparute (teritoriul fiind viata si situatiile in sine).
Conditia de reusita in acest proces este dorinta de a face o transformare reala, constientizarea faptului ca fara implicare personala, nimic nu se va produce de la sine, sinceritatea, multa flexibilitate si vointa de a extrage maximum de efecte.
Toti oamenii sunt inzestrati de Creator cu o agresivitate naturala, necesara in primul rand pentru autoaparare atat fizica cat si psihica. Aceasta agresivitate la nivel energetic este de fapt o forta vitala necesara vietii, care in trecut folosea la vanatoare si autoaparare. In prezent folosita adecvat se transforma in asertivitate – puterea de a fi tu insuti in orice situatie si de a spune lucrurilor pe nume - iar sublimata in mod constient se poate transforma in forta spirituala, forta de determina mersul lucrurile – desigur, o arma cu doua taisuri...
Deseori oamenii buni isi tin agresivitatea in frau, o reprima din start considerand-o ceva rau, iar tot acest potential energetic natural este tinul astfel in rezerva, blocat. Ei aleg pacea si armonia, si acest fapt este un plus, insa uneori avem nevoie si de agresivitate fie pentru a ne apara, fie pentru a spune lucrurilor pe nume, fie pur si simplu pentru afirmare, adica pentru a fi asertiv.
Oamenii buni ar trebui sa stie ca agresivitatea nu trebuie folosita pentru distrugerea altor fiinte, dar uneori folosirea ei este ceva necesar pe acest pamant, atat pentru aparare, cat si pentru afirmare, altfel campul nostru energetic poate fi afectat. Raspunsul nerostit, vorbele nespuse, se deruleaza de cele mai multe ori autoamat in gand, ducand la blocaje energetice, boala sau intamplari neplacute.
Va propun tuturor ingropam securea razboiului si sa ramanem prieteni.
Cu drag, Edy

Comentariu la MAMA(BZN & Jantje Smit), data: 14.04.2013, 13:41

Buna ziua. Draga Cristina G. Imi cer scuze, ca intervin, insa prezentarea este foarte frumoasa, reusita, motiv pentru care va felicitit. Ma intrebam, cine este persoana, firma, societatea, care stabileste etalonul unei diaporame? Cand Pablo Picasso intre anii 1908 - 1914 a inceput sa lanseze in pictura sa "cubismul" nu l-a criticat nimeni, ba mai mult, operele sale care pentru unii dintre noi sunt greu de inteles, au o valoare foarte importanta atat in arta cat si ca valoare materiala.
Vezi de ex lucrarea Femeie pe fotoliu - 1913. Asadar, dupa parerea mea, fiecare autor isi poate creea opera cum doreste fara sa dea explicatii nimanui. Si eu am creeat cateva pps-uri, unele dintre ele chiar sunt prezente pe acest site. Unii m-au contestat, altii m-au laudat, atii chiar au copiat fara bun simt creeatiile mele.
Cu respect , Edy

Comentariu la MAMA(BZN & Jantje Smit), data: 29.03.2013, 02:25

Cu respect ma inclin in fata domniilor voastre, si va multumesc pentru timpul dvs petrecut in fata monitoarelor pentru a viziona aceste scurte realizari, (pps) care au o "viata" fosrte scurta, de cateva minute de vizionare....
Multumesc,
Cu drag,
Edy

Comentariu la Contemplare, data: 31.03.2012, 13:03

Frumoasa realizare. Felicitari.
Cu drag,
Edy

Comentariu la Dor de tata , data: 20.03.2012, 23:03

Multumesc frumos, Livia.
Cu drag,
Edy

Comentariu la Zbor..., data: 20.03.2012, 12:24

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.