Publicitate

Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad

imagine profil
Membru din: 13.05.2009
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 133 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad

FELICIA, esti un adevarat creator de frumos, stii atat de bine sa imbini imaginile cu muzica si cu textul astfel incat sa iasa ceva minunat si placut ochiului! Se vede ca in tot ceeace faci depui mult suflet si datorita acestui lucru PPS-urile tale sunt superbe si parca vorbesc singure "spunand" ceeace vrei sa transmiti celor care iti privesc adevaratele tale opere de arta!

FELICITARI!!!

Comentariu la Un prieten este..., data: 27.03.2011, 12:21

Ce inseamna un PPS minunat! A trecut mai mult de un an si acest PPS este apreciat de multa lume, ceace denota ca autoarea lui lucreaza cu perspectiva, cu profesionalismul femeii care iubeste frumosul, dar si cu maiestria care sa atinga exact inima celui care se uita la el si il "savureaza". De asemenea oameni avem noi nevoie, care sa ne "citeasca" sufletele si sa adauge in ale exact ceeace lipseste sau trebuie!

]NCA O DATA, FELICITARI TATIANEI STRYCZEK, "doctorul"sufletelor noastre!

Comentariu la Mos Craciun, data: 26.12.2010, 02:30

Foarte frumos acest PPS. Vă mulţumim doamnă Elena că ne delectaţi ochii cu asemenea minunăţii! Vă aşteptăm de sărbători şi cu altele noi!

Vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE!!!

Comentariu la Colinde,colinde, data: 20.11.2010, 13:45

Minunat Chris, multumim!

Comentariu la Sharazan, data: 12.09.2010, 04:22

Acest ingeraş de fetiţă este un "geniu", un talent īnnăscut cu o voce minunată care la vārsta de doar 10 ani a cāştigat deja 3 premii internaţionale şi foarte multe premii şi trofee naţionale. Cred că cei din MINISTERUL CULTURII ar trebui să se ocupe de toate condiţiile pentru ca MARIA CRISTINA CRĂCIUN să ajungă cāt mai sus pe scara valorilor muzicii uşoare romāneşti, nu să o lase singură atunci cānd ea reprezintă Romānia īn afara graniţelor ei (Sanremo). Cred că părinţii au cea mai mare bucurie īn casă şi cred că mulţi bunici şi-ar dori o asemenea nepoţică minunată.

Felicitări doamnei ADRIANA (Adita) pentru acest minunat PPS!!!

Comentariu la TALENT ROMANESC MARIA CRISTINA CARCIUN, data: 27.06.2010, 03:30

Foarte frumos doamnă ELENA!!! SINCERE FELICITĂRI pentru tot! Pe zi ce trece sunteţi tot mai bună, tot mai mare cuceritoare prin PPS-uri a inimilor noastre rănite de viaţa de zi cu zi. Nu vă lăsaţi şi mergeţi pe calea pe care a-ţi pornit!

Comentariu la Din abisul sentimentului ranit, data: 15.06.2010, 12:18

Frumoasă realizare!!! FELICITĂRI pentru idee şi realizarea PPS-ului, Raoul este un cāntăreţ īn vogă, unul dintre cei mai buni interpreţi din ţară la ora actuală. RAUOU şi cu MIRABELA sunt un "cuplu artistic" nemaipomenit al zilelor noastre. FELICITĂRI TUTUROR!!!

Comentariu la MI-E DOR DE TINE, data: 15.06.2010, 12:04

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 16 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion