Helmut Gürtler

Membru din 27.03.2011, 2 abonati

,, Marea o privesti ca un visator , asezat pe mal sau plutind ; ea alearga spre tine , te inconjoara , te sfatuieste sa stai linistit. Muntele dimpotriva . Ca sa iubesti muntele , trebue sa-ti placa a umbla . El nu se lasa invins decat celor care au puterea sa-l cucereasca ." Albert Dauzant : alpinist Francez

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Originalitate:
79.25%
Prezentari: 429 prezentari
Prezentari proprii: 340 prezentari
Alte prezentari: 89 prezentari
Comentarii: 1129 comentarii
Prezentari apreciate: 4545 aprecieri

Helmut Gürtler - 7 prezentari - Categoria Diverse

100 de oameni

100 de oameni,ginduri

Vizualizari: 7236 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 546 in total

Cadou pentru un orb.

Nu cunosc autorul acestui pps (originalul in Germana) dar m-a impresionat tare mult incat am indraznit sa-l traduc si sa vi-l prezint si dumneavoastra. Ce poate fi mai dureros decat faptul ca nu mai poti vedea : sa fi orb ? Sunt mereu confruntat cu acest fapt. Eu ,cel rasfatat de soarta, fotograful naturii, am un ginere care la numai 50 de ani, a orbit complect. Urmati sfatul acestui pps si veti daruii fercire.

Vizualizari: 3582 in total, 5 pe zi (in medie)

Descarcari: 174 in total

Divertisment Kitzbuehl

Intre 24-26 Ianuarie a avut loc ,ca in fiecare an, in Kitzbuehl,una din cele mai renumite statiuni de iarna din Austria, renumitul "Event" : Hannenkamm-rennen. Peste 80.000 de spectatori au fost prezenti la desfasurarea competitiilor sportive, dar mai ales la renumita coborare pe skiuri pe Streif. Printre vizitatori au fost multi fosti schiori de performanta,castigatori ai Sreifului dar si alte persoane din lumea politicii, a culturii sau pur si simplu persoane cu multi bani pe conto. Motto-ul : "Sa vezi, dar mai ales sa fii vazut". Printre persoanele mai de vaza s-au numarat: Austriacul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California din USA, fost "mister universum", actor de cinema (terminator). Dietrich Mateschitz, propietar al "Red Bull-ului", cel mai bogat om al Austriei. Mario Ador, actor. Klitschko, fost camp.mond.box, primar al orasului Kiev. Ralf Moeller, fost "mister universum", actor de cinema : Hagen in "Gladiator" a lui Russel Krowe. Berni Ecclestone seful miliarder al Formei 1 in automobilism.Au mai fost vazuti Scuhbeck, bucatar 5 sterne. Gabalier, cantaret si nu la urma Hansi Hinterseer, copil al orasului Kitzbuehl, skior, fost castigator al Sreif-ului acum cantaret deosebit de iubit in Austria.Toate aceste persoane si-au dat intalnire, dupa "streif" in cel mai exclusiv local din Kitzbuehl si Austria ; Wellnes-Hotel "Stanglwirt". Coborarea pe "Streif" a fost castigata anul acesta, dupa 6 ani , de un Austriac : Matthias Mayer care detine si titlul de campion Olympic. El a coborat distanta de 3,3 km in timpul de 1:55:59 minute cu o viteza medie de 108 km/ora. A primit un premiu de 100.000 euro.

Vizualizari: 2406 in total, 42 pe zi (in medie)

Descarcari: 211 in total

Locuinta de azilant

Integrarea azilantilor in Germania.Asa arata o locuinta de azilant in Germania in Ianuarie 2014 si apoi in Octombrie 2014 Cum arata in Dez.2015 ??????????

Vizualizari: 1972 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 429 in total

Prietenilor necunoscuti din internet

Tuturor prietenilor necunoscuti din internet Da fiecarei zi Chansa , de a fi cea mai frumoasa din viata ta. Mark Twain

Vizualizari: 1408 in total, 0 pe zi (in medie)

Descarcari: 237 in total

Simfonia in alb

Simfonie in alb

Vizualizari: 2288 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 366 in total

Suflet de Roman

....fara cuvinte ! ...pps exceptional !!!

Vizualizari: 7092 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 479 in total

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.