Publicitate

Hestia1

imagine profil
Membru din: 01.08.2011
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 1 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de Hestia1

Am o intrebare la care nu gasesc raspuns: De ce evreii au fost tot timpul persecutati, mai putin acum??? Cunosc raspunsul ultimei parti a intrebarii "de ce mai putin acum". Stiu ca evenimentele au fost comentate intr-un mod mult prea subiectiv iar nr victimelor persecutiei evreilor dat de catre "mari istorici" se apropiau, ca numar la jumatate din populatia globului din acele vremuri.
Cateva, doar cateva,exemple: Egiptenii (cu toate ca inca sunt mari dubii daca evreii au fost sau nu sclavi in Egipt, nu au atins nici macar o pietricica in constructia piramidelor(este cert!) iar exodul, din pct de vedere istoric...... nu a existat), Imperiul Roman in care atat de multe popoare au suferit pierderi mult mai mici decat Istrael cu toate ca aveau alta cultura si alta religie, Spania in perioada inchizitiei, aproape toate tarile europene dupa sec XIX, si evident Germania condusa de catre Hitler si Rusia sovietica (statistic, mult mai multi evrei au murit in Rusia sovietica decat in Germania condusa de Hitler, dar.... de la rusi nu prea se pot scoate bani asa cum se scot din Germania ca si "compensatii") CE AU AUVUT CU ACESTI OAMENI, "SIMPLI, CINSTITI SI CU O CONDUITA IMPECABILA" NUMITI EVREI, toate aceste tari in mai toata istoria?????????

Comentariu la Aşa am înghiţit găluşca!, data: 01.08.2011, 00:57

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion