M.

Membru din 31.07.2011, 0 abonati

Activitate
Comentarii: 1 comentarii
Logheaza-te pentru a te putea abona.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Ultimele comentarii scrise de M.

Vai, bietilor! Ce greu va mai e si voua si tot v-a fost de-a lungul istoriei.. Ntz ntz ntz! Bine macar ca nu va victimizati pana la exagerare, nu va plangeti si nu pozati in eterne victime ca poate poate va iese ceva. Si cea mai buna parte a "gogonatei"voastre e ca nimeni nu poate comenta sau combate anumite aspecte fara a fi catalogat nazist/antisemit etc. .

Totusi cred ca inteleg pentru ca si eu daca as controla media in foarte mare parte probabil ca as alege o poveste de pe urma careia sa am profit (si nu doar material) si pe care as vrea ca lumea sa o creada. Sunt sigura ca prin excluderea anumitor detalii care nu imi sustin ideea as face asta foarte usor si prin hiperbolizarea altora care sa faca pe toti sa se simta vinovati as face asta si mai usor. Daca erau si africanii sau tiganii ceva intreprinzatori probabil ca nu doar de fata cu evreii nu ai avea voie sa zici cuvinte mai sus mentionate ca Dachau si Auschwitz si sa n-ai impresia ca ti-a aparut brusc o svastica pe frunte.

O fi fost Hitler monstrul potrivit la locul potrivit... dar omenirea are probleme mult mai mari acum cum ar fi coreeni ucisi in lagare in propria lor tara nu pentru ca se lupta cu alte popoare din diverse motive care nu au legatura absolut deloc cu istoria si mostenirea neamului sfant (?!) si ce alte texte mai sunt folosite ca si motive, sunt africani care mor de foame, care mor in mine de diamante sau in grupari extremiste inainte sa apuce macar 15 ani... asa ca nu ar trebui sa se termine cu atrasul atentiei si tratamentul deosebit imediat ce incepeti sa va plangeti de mila atat la nivel mic cat si la nivel mare doar din cauza sentimentului de vina nefondat pe care aparent trebuie sa il purtam toti?

monica cu M mic, mai cauta pe google sau wiki inca o data ce presupune acel principiu "invocat" ca am impresia ca nu ai inteles... dar nu ma mira daca ai fost atat de usor convinsa de o idee sau alta dintr-un pps (spune drept: n-ai stat sa citesti tot ca observai si tu discrepantele si vedeai ce unilateral este realizat, asa-i?).

M.

Comentariu la Aşa am înghiţit găluşca!, data: 31.07.2011, 09:33

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.