mama-soacra / o femeie / nana / otilia / ottillia

Membru din 03.02.2012, 0 abonati

Activitate
Comentarii: 7 comentarii
Logheaza-te pentru a te putea abona.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Ultimele comentarii scrise de mama-soacra / o femeie / nana / otilia / ottillia

Cu parere de rau trebuie sa dezamagesc "publicul" ce a fost incantat/ce a comentat, dar pentru o melodie de dragoste ca aceasta, - si este doar parerea mea deocamdata - nu era necesa a se incarca pps cu portrete de cabaret, prea provocatoare si cu acele urme de buze in centrul imaginii. Strica mesajul. Astfel, in astfel de prezentare mesajul devine putin prea senzual, chiar daca dragostea are si aceste trairi se senzualitate. Melodia si prezentarea de fundal - poate cu un gif discret (fluturas, petala etc) micut, crea mai mult mister (dragostea are un mister anume), mai multa traire, visare etc.
Cu ganduri bune,

Comentariu la I LOVE YOU, data: 27.04.2012, 01:21

Draga mea, nu te mai ocupa asa mult de mine. Concentreaza-te pe altceva - mai eficient, mai frumos etc. Aceste dialoguri sunt nesemnificative. Multumesc pentru gandurile bune si pentru urare. Iti doresc asemenea.

Comentariu la Parfumul florilor, data: 05.02.2012, 14:16

Compilatie? Frauda? Oricum daca nu stii unde sa cauti si nici ursitoarele nu ti-au spus, cauta in CARTEA DE GRAMATICA! Pentru ca, "a fi iubit/a" se scrie "fii iubita" "Happy Valentine's Day!" - asa e corect! si multe altele. Persevereaza dar ... fii mai selectiva, mai documentata, mai informata si, fara copiute, si mai ales fara asa multi trandafiri! Cred ca ai lasat floraresele fara trandafiri! Doar daca aceste prezentari sunt pentru colegii tai de gimnaziu! Iar in cazul acesta, fa o mentiune, o dedicatie...sa nu ne pierdem si noi ceilalti timpul!

Comentariu la SFANTUL VALENTIN, data: 03.02.2012, 04:56

Cam stangace, da! Incercarea buna, scrisul greu vizibil, vorbele cam de elev de liceu sau studenta de anul I. In rest imaginile si muzica merg bine impreuna, pacat ca in aceasta destainuire de iubire este amestecat si Cel de Sus! Succes in continuare!

Comentariu la te-am cautat, data: 03.02.2012, 04:33

Iubire, vis trandafiriu - definitia femeii!

Comentariu la iUBIRE,VIS TRANDAFIRIU, data: 03.02.2012, 04:26

Octavian Paler a fost un cerebral, dar in acelas timp si un barbat care a stiut sa iubeasca, sa pretuiasca sentimentele, fiecare traire avand o anume semnificatie deloc neglijabila.
Prezentarea aceasta sufera de putin cam multa platitudine. Trandafirii asociati unor cuvinte cu rol didactic nu impresioneaza, nici nu rezoneaza cu parfumul florilor...Iar muzica, acelas, mereu acelas autor (Cortazar) parca e prea mult!
In scrierile lui Octavian Paler se gasesc mult mai multe cuvinte ce pot fi luate ca citate, indemnuri intr-o atmosfera romantica plina de trandafiri si nu numai. A iubit marea, nemarginirea, a visat impreuna cu multe personaje din mitologie, a cautat frumosul absolut, iubirea pentru viata si nu numai...
Succes in continuare si cu incercari mult mai bune

Comentariu la Parfumul florilor, data: 03.02.2012, 04:20

Bancul vechi, fara o poanta buna iar prezentarea ... slaba!

Comentariu la Soacra, data: 03.02.2012, 03:58

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.