Publicitate

manuela

imagine profil
Membru din: 08.04.2009
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 3 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de manuela

Salut..."Anonim"! ;)) Esti tare dragutz/dragutza... si sincer/a!...:) Apreciez asta! ... Intr-un fel iti dau dreptate, dar ceea ce se intampla in jurul nostru nu are loc doar in Romania, ci peste tot in lume. Faptul ca oamenii sunt mai atrasi si preocupati de partea materiala a lucrurilor, decat de cea spirituala, nu e o noutate...doar k in ultima vreme stresul (faptul ca trebuie sa faci si lucrul ala si pe celalalt si pe cealalta) , prostia, indecentza etc s-au accentuat . Unii observa asta si sunt dezgustati de intorsatura pe care au luat-o lucrurile, altii trec prin viatza ca o funza-n vant, fara sa dea prea mare importantza zilei de azi si persoanelor intalnite... Pana la urma, nu ai cum sa schimbi lumea! Poti doar sa zambesti si sa-ti vezi de drumul tau! Exista si lucruri frumoase in viatza!
App! Si mie imi place sa fac pps-uri si ppt-uri! Sunt minunate! Le ador...De fiecare data cant prind ceva ganduri frumoase le scriu, iar avand in fond o melodie ies si mai bn! In ultima vreme am inceput sa lucrez in Movie Maker! Acum folosesc varianta nr 2.00...mi se pare destul de buna. Ce imi place la MM e ca poti prelucra atat diferite fotografi, cat si secventze video!
Sper sa nu fiu prea indiscreta, dar curiozitatea nu-mi da pace...;)):D Ce predai? (Ai spus ca lucrezi in domeniul didactic...)

Comentariu la Trenul vietii, data: 30.11.2009, 22:37

Hmmm...:-? nu e rea deloc ideea ta...:D Ar merge, sa sti , pana la urma! Mai bn sa vedem ceva de genul prezentarilor ppt decat tot felul de ... "chestii".. Dar ... vezi u...banii sunt mai importanti in televiziune...Se vrea rating...asa k ideea ta nu cred ca-ar prinde prea mult...dar mie, personal, mi se pare o idee excelenta! ...Anomin, ai scris mai devreme : "am avut posibilitatea sa le expun unor locuitori ai tarii si a avut un MARE efect.".... Cum ai facut asta? nu inteleg prea bn situatia...:-?? :-/
:D S-auzim numa` de bn!

Comentariu la Trenul vietii, data: 28.11.2009, 21:35

FOARTE FRUMOS! Il stiam...de-asta-l si cautai......

Comentariu la Trenul vietii, data: 08.04.2009, 13:42

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion