Publicitate

Mihai

imagine profil
Membru din: 07.09.2011
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 12 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de Mihai

Asa de repede s-a terminat spectacolul ? Era atat de frumos, ne distram atat de bine ! :)) Pe cine deranjez printeso ? Persoanele din juurl meu ma iubesc si ma gasesc extrem de sarmant ! :)
Show must go on ! Ii aduc pe aceasta cale un omagiu celui care a fost Freddy Mercury. Spectacolul va continua intotdeauna deorece nu a inceput si nici nu se va termina o data cu noi. Va iubesc pe toti! Pa pa Angela, Felicia, Helmut, Loredana, Mihai-Stelian Maxim si nu in ultimul rand no name

Comentariu la Transalpina, data: 10.09.2011, 14:11

Ana Maria dar toata lumea ii spunea Ioana Maria adica Maria Ioana.

Comentariu la Transalpina, data: 10.09.2011, 11:18

E ilogic sa fiu logic :)) Dar desi n-am eu logica macar am altceva ! Ce mai faci cu logica in ziua de azi ca de foame nu prea cred ca-ti tine ! Sau mannaci logica pe paine ? Zilele trecute an auzit de sufletliber.. si am vazut ceva interesant care iti raspunde exact intrebarii tale - link - http://www.youtube.com/watch?v=KEj2EdVRL3E.
Unde lucrezi ca nu stiu ce etichete iti alpica cine si de ce ?
Iar cu diavolul tau nu ma impac fiindca eu sunt un om credincios. Poti vorbi tu cu el 24/7. +++

Comentariu la Transalpina, data: 10.09.2011, 10:59

Cred ca ai citit prea multe povesti printeso ! Numai acolo aveau toti ceva impotriva lor. :) Aici pe pamantul nostru mult iubit toata lumea te apreciaza: tizul, Felicia, Angela, etc. De ce esti melodramatica ? De dantura lor se ocupa stomatologul la care merg nu-ti fa probleme. Sau lucrezi in domeniu ce esti stomato;oaga ?

Comentariu la Transalpina, data: 10.09.2011, 07:47

Nu trebuie sa fi nelinisitta deoarece dorintele ti se vor indeplini ! Crezi in tine ! Cineva acolo sus te iubeste mai mult decat crezi. Pa, pa zano :)

Comentariu la Transalpina, data: 10.09.2011, 05:49

Pentru no name punct si virgula :D Ceilalti sunt liberi sa citeasca acest comentariu pentru ca motivul este unul singur - distractia. :))

Tu crezi ca ai dreptate... toata lumea crede asta... numai ca prea putini stiu ca nu tot ce zboara se si mananca. :)) Si destul de putini poseda simtul umorului in situatia de fata...
Nu ma tem ca ai inteles gresit nici una dintre afirmatiile mele, cea cu FYM, dar nu mai insist acum pe aceasta tema, fiindac consider nu e cazul. :D
Biletul de avion t-il voi trimite pentru ca zana maseluta ma va aujta sa-mi indeplinesc dorinta, asa ca atunci cand imi va cadea primul dinte... :D

Comentariu la Transalpina, data: 10.09.2011, 03:08

Domnule Mihai-Stelian Maxim,

Nu ati suparat pe nimeni. Eu nu gandesc exact ca dvs. si ma pregateam sa postez un comentariu similar dar diferit de al dumneavoastra totalmente. Asa cum nu am afirmat vreodata, si eu am tendinta sa comentez totul cu o tenta umoristica, dar nu recunosc ca am tendinta sa exagerez desi o fac, mai ales atunci cand ma distrez de minune, asa cum a fost cazul si acum.
Discutiile au pornit totusi de la pps, insa pe parcurs s-au dezvoltat foarte nostim, haios, amuzant. Ride tizule nu mai sta incruntat ca rizi nu rizi, vremea tot trece. :)
Asa ca aveti toata dreptatea din lume si imi cer scuze. :))

Pentru No name M.Jane, raspuns final:
Printese, fetifrumosi, zane, balauri, etc exista si in povesti si in realitate... cine mai crede in ele? :D Eu bineinteles si oricine mai doreste acest lucru. :)
Daca intr-adevar vrei un bilet de avion spre Australia, poti sa-mi trimiti adresa si dorinta iti va fi indeplinita. :))
Nu cer nimanui sa fi mintita ci doar sa te distrezi. :D Credeam ca asta doresti.
Daca vrei sa continuam acest schimb de replici (recunosc ca eu nu mai am nici una :P), o putem face in ce fel doresti. Si pe aici si pe dincolo, de exemplu, cum bine zis-a Caragiale. :D

Cu respect,
Mihai

In sfarsit FRATILOR!

Asteptam sa vad pana unde se poate ajunge.
Mai in gluma, mai in serios, prea v-ati aprins calcaiele! De parca aveati blacheuri cu magneziu!

Mihai Stelian Maxim multumesc, inca o data tizule, pentru aceasta interventie, absolut necesara si de foarte bun simt!

No name - multumesc ca ai avut intelepciunea unei concluzii civilizate si ca te-ai distrat!

Felicia va multumesc pentru ca ma-ti indragit si mi-ati spus ca sunt un domn! Sa stiti ca sentimentul este reciproc! Fac o plecaciune in fata domniei voastre si va asigur de consideratia mea sincera!

Va iubesc pe toti pentru ca sunteti foarte simpatici!

Cu drag,
Mihai

Comentariu la Transalpina, data: 09.09.2011, 11:46

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion