Publicitate

Mihail Georgescu / Mihail Georgescu.

imagine profil
Membru din: 23.04.2011
Originalitate: -
Prezentari: 0 prezentari
Prezentari proprii: 0 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 3 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Ultimele comentarii scrise de Mihail Georgescu / Mihail Georgescu.

Katrinel, multumesc pentru acest dialog. Mult respect pentru punctul tau e vedere, ca de altfel si fata de oricare ar mai fi putut comenta subiectul. Sper sa mai purtam dialoguri si pe alte subiecte. Sa auzim numai de bine, despre fiecare in parte si despre toti in general. MULTA SANATATE !

Comentariu la Click pe lacrima, data: 30.05.2011, 07:05

"...este altceva..!? De acord. Dar ce anume ?! Lacrima din ochii Creatorului poate simboliza : bucuria creerii vietii..? durerea fata de pacatele omenirii ..? sau regretul ca nu suntem macar dupa chipul si asemanarea lui ..? sau orice altceva ?! De fapt, "altceva" a fost, este si va fi intotdeauna cand concretul nu exista, pentru ca suntem diferiti, privim diferit, gandim diferit, intelegem diferit, exprimam diferit si ...suntem "altceva" decat am vrut sau vrem sa fim. Un singur fapt este insa evident si concret : suntem oameni, si nu ...altceva. Cu intinarea si curatenia noastra, cu fericirea si durerea noastra, cu realizarile si insuccesele noastre, cu credinta si necredinta noastra, dar toti, fara exceptie cu SPERANTA noastra. Speranta inseamna VIITOR. Speranta nu ar trebui sa stoarca lacrimi. Sprijinita de incredere nu poate genera decat continuitate in a exista si a crea Lumina desi Universul este mereu reprezentat prin Intuneric. Intunericul necunoasterii si incertitudinii. Nu sunt ATEU insensul intunecat al credintei, Cred in ce cunosc si as fi bucuros sa cunosc Divinitatea, dar timpul este o unitate prea mica pentru un muritor ca mine, mai ales pentru a ma impaca cu ...altceva ! Cu mult respect pentru Katrinel.

Comentariu la Click pe lacrima, data: 27.05.2011, 14:21

Schimbati va rog titlul. Nu transmiteti mesaje subliminale. Click oriunde pe imagine si mesajul scris va apare. Cine l-a construit este la inceput de drum in Power Point, dar nu este vina lui .

Comentariu la Click pe lacrima, data: 23.04.2011, 16:33

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion