MUTULESCU MINODORA _ VIORICA (Licurici, Gorj) / MUTULESCU MINODORA VIORICA / dory / DORA

Membru din 27.11.2008, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 5 comentarii

Ultimele comentarii scrise de MUTULESCU MINODORA _ VIORICA (Licurici, Gorj) / MUTULESCU MINODORA VIORICA / dory / DORA

De ce luati in ris realizarile din timpul socialismului?Erau locuri de munca,erau si bani,iti permiteai sa mergi in concediu cu familia,copii puteau sa mearga in tabere fara sa plateasca nici un ban,scoala era gratuita iar profesorii se ocupau cu adevarat de educarea elevilor!Nimeni nu a murit de foame atunci!!!Nu existau someri si asistati social!Daca te casatoreai,primeai locuinta gratuit! Eu am muncit in acea perioada si din munca mea si a generatiei mele s-a construit aceasta tara minunata pe care unii se straduiesc de 20 de ani sa o faca praf.Nu mai luati in ris realizarile de atunci,ginditi-va la ce lasati in urma voastra!!!Ai perfecta dreptate!!! Dar daca gandim la rece, fiecare etape istorica are si avantaje si dezavantaje, asa ca putem atat critica cat si aprecia. Sa auzim de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Comentariu la Epoca de aur!, data: 29.10.2009, 17:04

iNTR-ADEVAR, MINUNAT!!! FELICITARI AUTORULUI SI CELUI CE L-A POSTAT - MULTUMIRI!

Comentariu la SUPERBBBBBBBBB, data: 17.10.2009, 21:32

Trebuia sa-i puneti un fundal cu doina armatei - partidul sau republica mareata vatra. in rest e ok

Comentariu la Epoca de aur!, data: 29.06.2009, 13:34

Imi pare rau, "Eugen 23", dar materialul nu este postat de mine. Subsemnata a spart numai gheata i ceea ce priveste - comentariul- Nu stiu cine l-a postat. Daca credeti ca se poate verifica acest furt???!!!... va rog sa verificati.
Am raspuns comentariului dumneavoastra cu intarziere deoarece numai astazi, 3.01.2009, am sosit acasa. Sa aveti o seara cat mai placuta!!!!!!!!!

Comentariu la Despre Brancusi, data: 03.01.2009, 19:26

Marele sculptor, care datorita unicelor sculpturi a ramas printre noi, parca traieste, inca, in micuta si asezata casa de la Hobita.
Cred ca acele persoane care nu au vizitat inca locurile natale si operele - adevaratele opere de arta ale lui Constantin Brancusi - nu ar trebui sa le ignore sau sa mai stea pe ganduri ci sa porneasca cu inimosenie spre taramul de vis creat de hobiteanul gorjean.
Vor descoperi ca in urma vizitei vor avea sufletul deschis spre cea mai sensibila si mai delicata ramura a existentei - arta - porti deschise spre fumos, spre estetic si spre definirea deplina a personalitatii individului. As putea sa scriu foarte mult despre acest minunat subiect, dar pentru ca am "spart gheata" voi lasa si pe alti mici artisti si iubitori ai frumosului......
Inchei spunandu-ti, in scris, MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESTE CEVA INEDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI PENTRU PROMOVARE ACESTEI LEGENDE PE CARE COPII NOSTRI NU OCUNOSC! Inca o data MULTUMESC!

Comentariu la Despre Brancusi, data: 27.11.2008, 12:13

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.