Publicitate

Teodora Buiţă

imagine profil
Membru din: 10.02.2010
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 96 prezentari
Prezentari proprii: 96 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 549 comentarii
Stelute acordate: 417 voturi

Teodora Buiţă - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Teodora Buiţă

E iarăşi toamnă...

E iarăşi toamnă...

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.11.2018
Vizualizari: 1824 in total, 44 pe zi
Descarcari: 154 in total, 3 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Azi cu emoţie încerc să bat la uşa sufletului dvs., fiindcă aş vrea să-l încânt cu un strop din frumuseţea toamnei din Banatul Montan..., mai exact din Reşiţa şi împrejurimi! Aşezată la poale de munte, înconjurată de lacuri şi păduri, Reşiţa, cândva „Cetatea de Foc” a României, a fost dăruită de Dumnezeu cu împrejurimi superbe, desprinse parcă dintr-un basm! Fiindcă am avut norocul să mă bucur de o toamnă minunată, am imortalizat în fotografii câteva locuri pe unde am colindat, pe care le-am cuprins, împreună cu poezia mea, „E iarăşi toamnă...”, în această prezentare. Sper să vă aducă măcar un pic de bucurie...! Cu respect şi aleasă preţuire, Teodora Buiţă
DE SFÂNTA MARIA, LA MULŢI ANI!

DE SFÂNTA MARIA, LA MULŢI ANI!

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Crestine
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 22.08.2018
Vizualizari: 510 in total, 4 pe zi
Descarcari: 97 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: De Sfânta Maria Mare, zi de mare sărbătoare religioasă, vă felicit pe toţi cei care vă sărbătoriţi onomastica! Totodată, vă dedic cu drag această prezentare, care sper să vă bucure! Este darul meu virtual, în semn de mulţumire şi preţuire pentru vizualizarea şi notarea prezentărilor mele, pentru tot ce mi-aţi scris şi transmis, de-a lungul a 8 ani, de când am început să postez aici, cu ajutorul şi amabilitatea d-lui administrator. Doresc sărbătoriţilor şi la toată lumea, o zi binecuvântată, cu pace, lumină, iubire, împliniri şi ajutor de la Maica Domnului! Sfânta Maria să vă ocrotească, să vă binecuvânteze, să vă lumineze drumul în viaţă, să vă dea putere în tot ce faceţi, să vă umple sufletul cu bunătate şi multă iubire şi să vă aducă tot ce înseamnă frumos şi bun...! Din toată inima, un sincer şi plin de încărcătură emoţională, LA MULŢI ANI! Iar pe cei care nu îşi aniversează ziua numelui, pe 15 august, ci pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, îi rog să considere urările şi prezentarea mea ca pe un dar făcut în avans! Cu prietenie, preţuire şi cele mai alese gânduri, Teodora Buiţă
La Paris

La Paris

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 29.05.2018
Vizualizari: 1317 in total, 6 pe zi
Descarcari: 212 in total, 1 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: De-amintiri îmbătată, Ce-am trăit la Paris, Azi mă-ntreb tulburată: A fost aievea sau vis? Teodora Buiţă
Amintiri...

Amintiri...

  • Currently 9.43/10

9.4 steluţe (7 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 1127 in total, 4 pe zi
Descarcari: 138 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Amintiri, dulci amintiri... Vin tiptil şi se aştern Peste suflet, cu trăiri Ce în valuri se tot cern. Teodora Buiţă
LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!

LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 09.03.2018
Vizualizari: 1462 in total, 5 pe zi
Descarcari: 179 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Frumoasa mea, cu suflet mare, Cea mai iubită dintre toate, Eu îţi urez în sărbătoare „La mulţi ani!” cu sănătate! Cu aleasă preţuire, Teodora Buiţă
Un mărţişor pentru tine!

Un mărţişor pentru tine!

  • Currently 9.60/10

9.6 steluţe (5 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.03.2018
Vizualizari: 1453 in total, 5 pe zi
Descarcari: 166 in total, 0 pe zi
Comentarii: 8
Descriere: Se-ntoarce martie la noi, În loc de flori, cu fulgii moi. Până primăvara vine, Un mărţişor de la mine. Vi-l ofer ca talisman De noroc, întregul an, „La mulţi ani!”, cu fericire, Sănătate şi iubire! Cu drag şi preţuire, Teodora Buiţă
My Heart Would Know. Inima mea ar şti

My Heart Would Know. Inima mea ar şti

  • Currently 9.33/10

9.3 steluţe (3 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.03.2018
Vizualizari: 710 in total, 2 pe zi
Descarcari: 122 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: „Cea mai mare bucurie a vieţii este să fii convins că eşti iubit.” - Victor Hugo

Ultimele comentarii scrise de Teodora Buiţă

Mulţumesc mult, Helmut, pentru cuvintele plăcute lăsate aici! Mă bucur că am reuşit să transmit măcar un pic din tot frumosul toamnei de pe meleagurile bănăţene. De altfel, toamna este frumoasă peste tot, e minunată cu bogăţia ei răvăşitoare de culori. Este şi anotimpul meu preferat, poate şi pentru că, într-un fel, mă aseamăn cu ea. Este veselă, mai ales în perioada ei de început, când vine să ne încânte, încărcată de parfum şi culoare, dar şi romantică, melancolică, cu adieri de vânt şi picături de ploaie uneori, iar spre sfârşit, când se pregăteşte de plecare, devine dureros de tristă..., când totul pare să primească nuanţe de gri, cu ceaţă şi burniţă, cu pomii goi şi părăsiţi..., transmiţând şi ei o sfâşietoare tristeţe...
Mulţumesc pentru complimentele făcute fotografiilor mele, mă simt onorată, ştiind că vin de la un profesionist! Să ştii că tot un Nikon am şi eu, însă nu unul profesional, ca al tău, ci unul micuţ, pe care îl port în poşetă.
Nu, Helmut, nu am fost plecată, doar că am fost ocupată cu altele...! Am vizionat însă cu drag toate frumoasele tale lucrări şi ale colegilor noştri, aşa cum fac mereu.
Mulţumind încă o dată, din suflet, pentru bunăvoinţă, pentru amabilitatea notării, pentru tot..., închei cu aceleaşi gânduri bune pentru tine, doamna Edda şi întreaga familie şi cu dorinţa să vă bucuraţi în continuare de o toamnă cât mai frumoasă, bogată în împliniri, cu iubire şi bucurii, cu tot ce vă doriţi!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Comentariu la E iarăşi toamnă..., data: 04.11.2018, 18:30

Foarte frumoase fotografiile surprinzând măreţia naturii, cu toată bogăţia de culori ale toamnei aurii, care la munte se poate cel mai bine admira în toată splendoarea ei.
Mulţumiri şi felicitări, Helmut, pentru tot frumosul transmis cu ultimele pps-uri cu imagini din Dolomiţi, munţii atât de dragi nu doar ţie, ci, după cum am constatat, întregii familii!
Un proverb chinezesc spune că „O noapte petrecută pe munte echivalează cu ani de meditaţii şi rugăciuni”. Ai simţit şi tu aceasta?
Mă bucur că împreună cu doamna Edda, aţi reuşit să le sădiţi în suflet şi copiilor dragostea pentru natură, pentru munte, pentru că, mai presus de tulburătoarele imagini pitoreşti, muntele te face să te simţi atât de aproape de cer şi atât de departe de tumultul vieţii, trăind sentimente unice, sublime, acolo, în măreţia catedralei naturii!
Doresc întregii familii să aveţi parte numai de cărări cu soare, cu bucurie şi frumos!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Via Ferrata Tridentina, data: 02.11.2018, 18:35

Trăieşte zâmbind!

E toamnă, e ceaţă şi afară
Mor în grădini, trandafirii,
Nu plânge, fiindcă în primăvară,
Iar vor renaşte, e legea firii!

Şi visele mor câteodată,
În univers dispar uneori,
Dar altele noi, de îndată,
Vor apărea curate în zori.

O toamnă pleacă, o iarnă vine,
Trec anotimpuri pe rând,
Dar cât lumina speranţei rămâne,
Viaţa trăieşte-o zâmbind!

Un pps frumos, cu un cântec romantic, în simfonia unei toamne plină de culori tulburătoare, dar şi de melancolie. Felicitări şi mulţumiri, dragă Angi! După cum vezi, mi-a plăcut aşa de mult, că ţi-am dedicat şi câteva versuri, în stilul meu, optimist!
Eu îţi doresc o toamnă cât mai frumoasă, bogată în împliniri, cu iubire şi bucurii!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Comentariu la Trandafirii mor, data: 02.11.2018, 18:24

Bine aţi revenit, dl. administrator!
Nu e nicio problemă că n-aţi reuşit să postaţi prezentarea pe 15 august, bănuiesc că aţi fost în concediu! Mai este încă o aniversare a Sfintei Maria, pe 8 septembrie, când Biserica Ortodoxă prăznuieşte naşterea Fecioarei Maria, deci un nou prilej de bucurie şi sărbătoare!
Aşadar, calde mulţumiri pentru postare, pentru amabilitate, pentru frumoasa surpriză..., pentru tot!
Aceleaşi calde mulţumiri şi domnilor Cipri şi Christian, pentru vizualizare şi dărnicia notării!
Sincere mulţumiri tuturor celor care au trecut pe aici şi mi-au vizionat prezentarea!
Iar pentru 8 septembrie, vă urez de pe acum, petrecere frumoasă, alături de cele mai alese gânduri şi urări de bine şi sănătate! Încă o dată, din toată inima, „LA MULŢI ANI!” sărbătoriţilor!

Cu preţuire şi deosebită stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la DE SFÂNTA MARIA, LA MULŢI ANI!, data: 26.08.2018, 16:45

Am urmărit cu drag şi încântare, fiecare lucrare cu excursia în America, una mai frumoasă ca alta, cu imagini deosebite ale locurilor văzute!
Să ştii, Helmut, că de când am văzut primul pps din seria „Am fost în U.S.A.”, eram sigură că nu veţi rata cel mai fierbinte, luxos şi extravagant oraş, Las Vegas. Aţi fost într-o perioadă cu temperatura foarte ridicată, destul de greu de suportat... dar, încântaţi de toate minunăţiile oraşului, cred că aţi trecut mai uşor peste...
Pe faimoasa stradă Strip, gazda celor mai luxoase cazinouri din lume, doar v-aţi plimbat sau, din curiozitate, aţi intrat în vreunul din acele tentante ispite?
E bine că aţi ales să vă deplasaţi cu o maşină închiriată, aşa aţi avut cea mai mare libertate de mişcare, fără să depindeţi de alţii!
Mulţumesc, Helmut şi Dieter, încă o dată, pentru tot frumosul transmis! Imaginile de la Grand Canyon mi-au tăiat respiraţia, iar cele cu apusul de soare mi-au încântat inima!
Sincere felicitări şi mult succes în continuare!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Am fost in U.S.A, Las Vegas, data: 26.08.2018, 16:38

Dragostea lui Orfeu, cel mai talentat cântăreţ al Eladei, pentru nimfa Euridice, semnifică limita până la care poate ajunge devotamentul unei iubiri adevărate, mai presus chiar de moarte.
Iar Constelaţia Lirei, pe care o putem admira în nopţile cu cer senin, ne va reaminti mereu de una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste eternă, petrecută în cer şi pe pământ.
Felicitări, dragă Angi, pentru frumoasa ta lucrare, cu un subiect şi imagini care emoţionează şi tulbură orice suflet sensibil!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Comentariu la Orpheus and Eurydice, data: 26.08.2018, 16:31

Ce surpriză frumoasă, o adevărată încântare să-ţi vizionez lucrarea, cu fotografii pe care nu te mai saturi să le priveşti! Felicitări, Helmut! Când mi-ai lăsat un comentariu la pps-ul meu cu excursia la Paris, printre altele ai amintit că ţi-ai propus în viitor să mergi şi în SUA, dar nu mă aşteptam să o faci aşa de repede! Ai fost în locuri cu adevărat deosebite, ai strâns amintiri de neuitat, aşa că, excursia, chiar dacă a fost destul de obositoare şi costisitoare, îşi merită fiecare bănuţ! Când viaţa ne oferă anumite oportunităţi, ar fi păcat să nu ne bucurăm de ele!
Mulţumiri şi felicitări, încă o dată, pentru tot frumosul împărtăşit cu noi! Mă bucur pentru tine şi familia ta, pentru prietenii tăi, că aţi avut posibilitatea să trăiţi momente atât de speciale, vizitând locuri unde mulţi probabil nu vor ajunge vreodată!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Am fost in U.S.A. San Francisco, data: 05.08.2018, 15:35

Ultimele voturi - Teodora Buiţă

DataStelutePrezentareaTrimisa de
03.12.201810MON AMORAngelica1
03.12.201810Patrimoniul UNESCO-Delta DunăriiCipri
03.12.201810Patrimoniul UNESCO-Pădurile seculare și virgine de fag din Carpați și alte regiuni ale EuropeiCipri
03.12.201810Patrimoniul UNESCO-Patrimoniului Cultural Imaterial al UmanitățiiCipri
13.11.201810Cu Nikonul la drum.NaturparkHelmut Gürtler
11.11.201810Romania vazuta din dronaCornel O. P.
11.11.201810Fotografii realizate din droneCornel O. P.

Publicitate

Statistici

Avem peste 22200 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 46 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.