Publicitate

Teodora Buiţă

imagine profil
Membru din: 10.02.2010
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 95 prezentari
Prezentari proprii: 95 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 546 comentarii
Stelute acordate: 395 voturi

Teodora Buiţă - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Teodora Buiţă

DE SFÂNTA MARIA, LA MULŢI ANI!

DE SFÂNTA MARIA, LA MULŢI ANI!

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Crestine
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 22.08.2018
Vizualizari: 373 in total, 5 pe zi
Descarcari: 95 in total, 1 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: De Sfânta Maria Mare, zi de mare sărbătoare religioasă, vă felicit pe toţi cei care vă sărbătoriţi onomastica! Totodată, vă dedic cu drag această prezentare, care sper să vă bucure! Este darul meu virtual, în semn de mulţumire şi preţuire pentru vizualizarea şi notarea prezentărilor mele, pentru tot ce mi-aţi scris şi transmis, de-a lungul a 8 ani, de când am început să postez aici, cu ajutorul şi amabilitatea d-lui administrator. Doresc sărbătoriţilor şi la toată lumea, o zi binecuvântată, cu pace, lumină, iubire, împliniri şi ajutor de la Maica Domnului! Sfânta Maria să vă ocrotească, să vă binecuvânteze, să vă lumineze drumul în viaţă, să vă dea putere în tot ce faceţi, să vă umple sufletul cu bunătate şi multă iubire şi să vă aducă tot ce înseamnă frumos şi bun...! Din toată inima, un sincer şi plin de încărcătură emoţională, LA MULŢI ANI! Iar pe cei care nu îşi aniversează ziua numelui, pe 15 august, ci pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, îi rog să considere urările şi prezentarea mea ca pe un dar făcut în avans! Cu prietenie, preţuire şi cele mai alese gânduri, Teodora Buiţă
La Paris

La Paris

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 29.05.2018
Vizualizari: 1239 in total, 8 pe zi
Descarcari: 209 in total, 1 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: De-amintiri îmbătată, Ce-am trăit la Paris, Azi mă-ntreb tulburată: A fost aievea sau vis? Teodora Buiţă
Amintiri...

Amintiri...

  • Currently 9.43/10

9.4 steluţe (7 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 994 in total, 4 pe zi
Descarcari: 136 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Amintiri, dulci amintiri... Vin tiptil şi se aştern Peste suflet, cu trăiri Ce în valuri se tot cern. Teodora Buiţă
LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!

LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 09.03.2018
Vizualizari: 1307 in total, 5 pe zi
Descarcari: 178 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Frumoasa mea, cu suflet mare, Cea mai iubită dintre toate, Eu îţi urez în sărbătoare „La mulţi ani!” cu sănătate! Cu aleasă preţuire, Teodora Buiţă
Un mărţişor pentru tine!

Un mărţişor pentru tine!

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.03.2018
Vizualizari: 1233 in total, 5 pe zi
Descarcari: 165 in total, 0 pe zi
Comentarii: 8
Descriere: Se-ntoarce martie la noi, În loc de flori, cu fulgii moi. Până primăvara vine, Un mărţişor de la mine. Vi-l ofer ca talisman De noroc, întregul an, „La mulţi ani!”, cu fericire, Sănătate şi iubire! Cu drag şi preţuire, Teodora Buiţă
My Heart Would Know. Inima mea ar şti

My Heart Would Know. Inima mea ar şti

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.03.2018
Vizualizari: 637 in total, 2 pe zi
Descarcari: 119 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: „Cea mai mare bucurie a vieţii este să fii convins că eşti iubit.” - Victor Hugo
Picături de alb

Picături de alb

  • Currently 9.38/10

9.4 steluţe (8 voturi)

Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 12.02.2018
Vizualizari: 1794 in total, 7 pe zi
Descarcari: 296 in total, 1 pe zi
Comentarii: 18
Descriere: „Există o forţă extrem de puternică pentru care, cel puţin până în prezent, ştiinţa nu a găsit o explicaţie formală. Această forţă universală este IUBIREA.” - Albert Einstein Dragostea se poate exprima oricând şi sub orice formă, nu doar la o sărbătoare anume, dar în aceste zile speciale, acum, în „Luna Iubirii”, când ne înconjoară cu emoţia, gingăşia şi mirajul ei, într-un mod tulburător, am dorit să transpun în versuri ceea ce simt, versuri pe care le-am cuprins în acest pps. Viaţa este atât de scurtă, de aceea trebuie să avem înţelepciunea să învăţăm să ne bucurăm de ce ne oferă azi! Urez tuturor îndrăgostiţilor, „La mulţi ani!”, în „Luna Iubirii”! Cu preţuire, Teodora Buiţă

Ultimele comentarii scrise de Teodora Buiţă

Bine aţi revenit, dl. administrator!
Nu e nicio problemă că n-aţi reuşit să postaţi prezentarea pe 15 august, bănuiesc că aţi fost în concediu! Mai este încă o aniversare a Sfintei Maria, pe 8 septembrie, când Biserica Ortodoxă prăznuieşte naşterea Fecioarei Maria, deci un nou prilej de bucurie şi sărbătoare!
Aşadar, calde mulţumiri pentru postare, pentru amabilitate, pentru frumoasa surpriză..., pentru tot!
Aceleaşi calde mulţumiri şi domnilor Cipri şi Christian, pentru vizualizare şi dărnicia notării!
Sincere mulţumiri tuturor celor care au trecut pe aici şi mi-au vizionat prezentarea!
Iar pentru 8 septembrie, vă urez de pe acum, petrecere frumoasă, alături de cele mai alese gânduri şi urări de bine şi sănătate! Încă o dată, din toată inima, „LA MULŢI ANI!” sărbătoriţilor!

Cu preţuire şi deosebită stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la DE SFÂNTA MARIA, LA MULŢI ANI!, data: 26.08.2018, 16:45

Am urmărit cu drag şi încântare, fiecare lucrare cu excursia în America, una mai frumoasă ca alta, cu imagini deosebite ale locurilor văzute!
Să ştii, Helmut, că de când am văzut primul pps din seria „Am fost în U.S.A.”, eram sigură că nu veţi rata cel mai fierbinte, luxos şi extravagant oraş, Las Vegas. Aţi fost într-o perioadă cu temperatura foarte ridicată, destul de greu de suportat... dar, încântaţi de toate minunăţiile oraşului, cred că aţi trecut mai uşor peste...
Pe faimoasa stradă Strip, gazda celor mai luxoase cazinouri din lume, doar v-aţi plimbat sau, din curiozitate, aţi intrat în vreunul din acele tentante ispite?
E bine că aţi ales să vă deplasaţi cu o maşină închiriată, aşa aţi avut cea mai mare libertate de mişcare, fără să depindeţi de alţii!
Mulţumesc, Helmut şi Dieter, încă o dată, pentru tot frumosul transmis! Imaginile de la Grand Canyon mi-au tăiat respiraţia, iar cele cu apusul de soare mi-au încântat inima!
Sincere felicitări şi mult succes în continuare!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Am fost in U.S.A, Las Vegas, data: 26.08.2018, 16:38

Dragostea lui Orfeu, cel mai talentat cântăreţ al Eladei, pentru nimfa Euridice, semnifică limita până la care poate ajunge devotamentul unei iubiri adevărate, mai presus chiar de moarte.
Iar Constelaţia Lirei, pe care o putem admira în nopţile cu cer senin, ne va reaminti mereu de una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste eternă, petrecută în cer şi pe pământ.
Felicitări, dragă Angi, pentru frumoasa ta lucrare, cu un subiect şi imagini care emoţionează şi tulbură orice suflet sensibil!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Comentariu la Orpheus and Eurydice, data: 26.08.2018, 16:31

Ce surpriză frumoasă, o adevărată încântare să-ţi vizionez lucrarea, cu fotografii pe care nu te mai saturi să le priveşti! Felicitări, Helmut! Când mi-ai lăsat un comentariu la pps-ul meu cu excursia la Paris, printre altele ai amintit că ţi-ai propus în viitor să mergi şi în SUA, dar nu mă aşteptam să o faci aşa de repede! Ai fost în locuri cu adevărat deosebite, ai strâns amintiri de neuitat, aşa că, excursia, chiar dacă a fost destul de obositoare şi costisitoare, îşi merită fiecare bănuţ! Când viaţa ne oferă anumite oportunităţi, ar fi păcat să nu ne bucurăm de ele!
Mulţumiri şi felicitări, încă o dată, pentru tot frumosul împărtăşit cu noi! Mă bucur pentru tine şi familia ta, pentru prietenii tăi, că aţi avut posibilitatea să trăiţi momente atât de speciale, vizitând locuri unde mulţi probabil nu vor ajunge vreodată!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Am fost in U.S.A. San Francisco, data: 05.08.2018, 15:35

Cunosc povestioara, a circulat pe internet, o lecţie de viaţă care ne învaţă cât de important este să ştii cum să comunici un mesaj, ca să obţii ceea ce îţi doreşti! Nu e suficient doar să transmiţi mesajul, ci contează foarte mult şi felul în care îl transmiţi, cum foloseşti cuvintele care contează, ca să ajungă la inima oamenilor! Modul în care prezinţi o idee şi mesajul pe care îl transmiţi pot reprezenta diferenţa dintre eşec şi succes. Aşadar, trebuie să învăţăm să comunicăm pe înţelesul cui vrem să ne înţeleagă, să alegem cuvintele care să atingă inima, fiindcă, aşa cum scrie şi în pps: „Cine alege cuvinte ce merg la inimă, poate realiza minuni”!
M-a emoţionat mult subiectul pps-ului, dar şi mai mult m-au emoţionat cele mărturisite de tine, o adevărată tragedie, ce a provocat mare durere nu doar ginerelui, ci întregii familii. Helmut, m-au întristat atât de mult cele aflate, că nu-mi găsesc nici cuvintele pentru a exprima cât de rău îmi pare...!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Comentariu la Cadou pentru un orb., data: 08.06.2018, 03:42

Parisul, oraşul luminii, artelor, culturii, îndrăgostiţilor..., poate cel mai boem oraş al Europei, cu multele lui locuri istorice, romantice sau misterioase, este un oraş drag sufletului meu, unde oricând aş reveni cu mare plăcere, fiindcă aici mereu găseşti ceva deosebit de văzut, de descoperit...!
Referitor la întrebarea ta privind „opera marelui artist român Constantin Brâncuşi”, să ştii că francezii, care l-au considerat „unul din cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor”, au construit, în Piaţa Georges Pompidou din Paris, un muzeu dedicat marelui sculptor român, o replică a camerelor sale de lucru, unde sunt adunate marile sale realizări artistice ce au revoluţionat sculptura mondială.
Din păcate, deşi mi-am dorit, timpul nu mi-a permis să vizitez Muzeul Naţional de Artă Modernă „Georges Pompidou” din Paris, pentru a admira operele genialului nostru artist, acesta fiind motivul pentru care nu am atins acest subiect, în prezentarea mea fiind incluse fotografii personale doar cu ce am vizitat la Paris şi în împrejurimi (castelele).
Mulţumesc, Helmut, pentru vizionare, notare şi comentariul lăsat! Mă bucur că ai venit şi de data aceasta să-mi fii alături, cu amabilitatea care te caracterizează!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la La Paris, data: 30.05.2018, 17:26

Portul Hamburg, cel mai mare port al Germaniei, numit şi „Poarta către lume”, face parte din marile atracţii ale oraşului, atât ca centru logistic, industrial şi rezidenţial, cât şi ca fundal pentru cultura modernă şi istoria Hamburgului.
Celebrarea anuală a zilei înfiinţării portului (Hafengeburtstag), în luna mai (de obicei în primul weekend), este unul dintre cele mai mari evenimente publice ale oraşului Hamburg. Vizitatori germani şi străini sosesc aici în număr mare, pentru a lua parte la festivităţi.
Toată acea atmosferă veselă de sărbătoare, cu remorchere plutind în ritm de „balet” sau „vals”, galioane vechi şi nave de croazieră noi ce permit efectuarea de tururi sau vizitarea lor de către turişti, inclusiv focurile de artificii explodând în zeci de culori pe timp de noapte, le-ai redat foarte bine, cu fotografii încântătoare în acest frumos pps! Excepţionale imaginile, mai ales cele cu apusul soarelui şi focurile de artificii! Felicitări, Helmut, pentru tot!
Probabil a fost un pic obositor pentru tine şi doamna Edda, fiind mare aglomeraţie, dar pe de altă parte, cred că tot acel frumos a meritat efortul!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Ziua de nastere a portului Hamburg, data: 30.05.2018, 17:21

Ultimele voturi - Teodora Buiţă

DataStelutePrezentareaTrimisa de
02.10.201810Patrimoniul UNESCO-Satele cu biserici fortificate din Transilvania - IICipri
27.09.201810Satele cu biserici fortificate din Transilvania-ICipri
15.09.201810Sculpturi mai putin obisnuite.Pantazopol Emil Ioachim
15.09.201810Cainele,credinciosul nostru prietenPantazopol Emil Ioachim
15.09.201810Patrimoniul UNESCO-Bisericile de lemn din Maramureș-IVCipri
08.09.201810Patrimoniul UNESCO-Bisericile de lemn din Maramures-ICipri
08.09.201810Patrimoniul UNESCO-Bisericile de lemn din Maramures-IICipri

Publicitate

Statistici

Avem peste 22050 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1070 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 18 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.