Publicitate

Teodora Buiţă

imagine profil
Membru din: 10.02.2010
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 94 prezentari
Prezentari proprii: 94 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 543 comentarii
Stelute acordate: 387 voturi

Teodora Buiţă - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Teodora Buiţă

La Paris

La Paris

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 29.05.2018
Vizualizari: 1104 in total, 13 pe zi
Descarcari: 194 in total, 2 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: De-amintiri îmbătată, Ce-am trăit la Paris, Azi mă-ntreb tulburată: A fost aievea sau vis? Teodora Buiţă
Amintiri...

Amintiri...

  • Currently 9.43/10

9.4 steluţe (7 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 27.03.2018
Vizualizari: 813 in total, 5 pe zi
Descarcari: 130 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Amintiri, dulci amintiri... Vin tiptil şi se aştern Peste suflet, cu trăiri Ce în valuri se tot cern. Teodora Buiţă
LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!

LA MULŢI ANI, FEMEIE DRAGĂ!

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 09.03.2018
Vizualizari: 1061 in total, 6 pe zi
Descarcari: 174 in total, 1 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Frumoasa mea, cu suflet mare, Cea mai iubită dintre toate, Eu îţi urez în sărbătoare „La mulţi ani!” cu sănătate! Cu aleasă preţuire, Teodora Buiţă
Un mărţişor pentru tine!

Un mărţişor pentru tine!

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.03.2018
Vizualizari: 1058 in total, 6 pe zi
Descarcari: 163 in total, 0 pe zi
Comentarii: 8
Descriere: Se-ntoarce martie la noi, În loc de flori, cu fulgii moi. Până primăvara vine, Un mărţişor de la mine. Vi-l ofer ca talisman De noroc, întregul an, „La mulţi ani!”, cu fericire, Sănătate şi iubire! Cu drag şi preţuire, Teodora Buiţă
My Heart Would Know. Inima mea ar şti

My Heart Would Know. Inima mea ar şti

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.03.2018
Vizualizari: 526 in total, 3 pe zi
Descarcari: 112 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: „Cea mai mare bucurie a vieţii este să fii convins că eşti iubit.” - Victor Hugo
Picături de alb

Picături de alb

  • Currently 9.38/10

9.4 steluţe (8 voturi)

Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 12.02.2018
Vizualizari: 1558 in total, 8 pe zi
Descarcari: 284 in total, 1 pe zi
Comentarii: 18
Descriere: „Există o forţă extrem de puternică pentru care, cel puţin până în prezent, ştiinţa nu a găsit o explicaţie formală. Această forţă universală este IUBIREA.” - Albert Einstein Dragostea se poate exprima oricând şi sub orice formă, nu doar la o sărbătoare anume, dar în aceste zile speciale, acum, în „Luna Iubirii”, când ne înconjoară cu emoţia, gingăşia şi mirajul ei, într-un mod tulburător, am dorit să transpun în versuri ceea ce simt, versuri pe care le-am cuprins în acest pps. Viaţa este atât de scurtă, de aceea trebuie să avem înţelepciunea să învăţăm să ne bucurăm de ce ne oferă azi! Urez tuturor îndrăgostiţilor, „La mulţi ani!”, în „Luna Iubirii”! Cu preţuire, Teodora Buiţă
CRĂCIUN FERICIT!

CRĂCIUN FERICIT!

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (5 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 23.12.2017
Vizualizari: 1231 in total, 5 pe zi
Descarcari: 196 in total, 0 pe zi
Comentarii: 9
Descriere: E-n lume mare sărbătoare Pentru Sfântul Prunc venit S-aducă omenirii alinare, Crăciunul să ne fie fericit! Vă doresc CRĂCIUN BINECUVÂNTAT! AN NOU FERICIT! LA MULŢI ANI! Cu preţuire şi alese sentimente, Teodora Buiţă

Ultimele comentarii scrise de Teodora Buiţă

Ce surpriză frumoasă, o adevărată încântare să-ţi vizionez lucrarea, cu fotografii pe care nu te mai saturi să le priveşti! Felicitări, Helmut! Când mi-ai lăsat un comentariu la pps-ul meu cu excursia la Paris, printre altele ai amintit că ţi-ai propus în viitor să mergi şi în SUA, dar nu mă aşteptam să o faci aşa de repede! Ai fost în locuri cu adevărat deosebite, ai strâns amintiri de neuitat, aşa că, excursia, chiar dacă a fost destul de obositoare şi costisitoare, îşi merită fiecare bănuţ! Când viaţa ne oferă anumite oportunităţi, ar fi păcat să nu ne bucurăm de ele!
Mulţumiri şi felicitări, încă o dată, pentru tot frumosul împărtăşit cu noi! Mă bucur pentru tine şi familia ta, pentru prietenii tăi, că aţi avut posibilitatea să trăiţi momente atât de speciale, vizitând locuri unde mulţi probabil nu vor ajunge vreodată!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Am fost in U.S.A. San Francisco, data: 05.08.2018, 15:35

Cunosc povestioara, a circulat pe internet, o lecţie de viaţă care ne învaţă cât de important este să ştii cum să comunici un mesaj, ca să obţii ceea ce îţi doreşti! Nu e suficient doar să transmiţi mesajul, ci contează foarte mult şi felul în care îl transmiţi, cum foloseşti cuvintele care contează, ca să ajungă la inima oamenilor! Modul în care prezinţi o idee şi mesajul pe care îl transmiţi pot reprezenta diferenţa dintre eşec şi succes. Aşadar, trebuie să învăţăm să comunicăm pe înţelesul cui vrem să ne înţeleagă, să alegem cuvintele care să atingă inima, fiindcă, aşa cum scrie şi în pps: „Cine alege cuvinte ce merg la inimă, poate realiza minuni”!
M-a emoţionat mult subiectul pps-ului, dar şi mai mult m-au emoţionat cele mărturisite de tine, o adevărată tragedie, ce a provocat mare durere nu doar ginerelui, ci întregii familii. Helmut, m-au întristat atât de mult cele aflate, că nu-mi găsesc nici cuvintele pentru a exprima cât de rău îmi pare...!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Comentariu la Cadou pentru un orb., data: 08.06.2018, 03:42

Parisul, oraşul luminii, artelor, culturii, îndrăgostiţilor..., poate cel mai boem oraş al Europei, cu multele lui locuri istorice, romantice sau misterioase, este un oraş drag sufletului meu, unde oricând aş reveni cu mare plăcere, fiindcă aici mereu găseşti ceva deosebit de văzut, de descoperit...!
Referitor la întrebarea ta privind „opera marelui artist român Constantin Brâncuşi”, să ştii că francezii, care l-au considerat „unul din cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor”, au construit, în Piaţa Georges Pompidou din Paris, un muzeu dedicat marelui sculptor român, o replică a camerelor sale de lucru, unde sunt adunate marile sale realizări artistice ce au revoluţionat sculptura mondială.
Din păcate, deşi mi-am dorit, timpul nu mi-a permis să vizitez Muzeul Naţional de Artă Modernă „Georges Pompidou” din Paris, pentru a admira operele genialului nostru artist, acesta fiind motivul pentru care nu am atins acest subiect, în prezentarea mea fiind incluse fotografii personale doar cu ce am vizitat la Paris şi în împrejurimi (castelele).
Mulţumesc, Helmut, pentru vizionare, notare şi comentariul lăsat! Mă bucur că ai venit şi de data aceasta să-mi fii alături, cu amabilitatea care te caracterizează!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la La Paris, data: 30.05.2018, 17:26

Portul Hamburg, cel mai mare port al Germaniei, numit şi „Poarta către lume”, face parte din marile atracţii ale oraşului, atât ca centru logistic, industrial şi rezidenţial, cât şi ca fundal pentru cultura modernă şi istoria Hamburgului.
Celebrarea anuală a zilei înfiinţării portului (Hafengeburtstag), în luna mai (de obicei în primul weekend), este unul dintre cele mai mari evenimente publice ale oraşului Hamburg. Vizitatori germani şi străini sosesc aici în număr mare, pentru a lua parte la festivităţi.
Toată acea atmosferă veselă de sărbătoare, cu remorchere plutind în ritm de „balet” sau „vals”, galioane vechi şi nave de croazieră noi ce permit efectuarea de tururi sau vizitarea lor de către turişti, inclusiv focurile de artificii explodând în zeci de culori pe timp de noapte, le-ai redat foarte bine, cu fotografii încântătoare în acest frumos pps! Excepţionale imaginile, mai ales cele cu apusul soarelui şi focurile de artificii! Felicitări, Helmut, pentru tot!
Probabil a fost un pic obositor pentru tine şi doamna Edda, fiind mare aglomeraţie, dar pe de altă parte, cred că tot acel frumos a meritat efortul!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Ziua de nastere a portului Hamburg, data: 30.05.2018, 17:21

Minunat pps, cu imagini încântătoare din Hamburg, oraş ce îşi merită pe deplin locul în topul celor mai frumoase oraşe ale Germaniei, cunoscut pentru frumuseţea pitorească şi clădirile istorice, iar când plimbarea este făcută în doi, cum ai făcut-o tu, cu doamna Edda alături, desigur că plimbarea devine şi mai plăcută!
Felicitări şi mulţumiri, Helmut, pentru informaţiile date şi imaginile minunate!
Hamburg, „cel mai verde oraş” al ţării, dotat cu multe parcuri, rezervaţii naturale şi grădini (de exemplu, grădina japoneză de aici este cea mai mare grădină japoneză din lume), cu cel mai mare port din Germania, (al doilea în Europa şi al treilea în lume - după New York şi Londra), cu un mare număr de râuri şi canale, de unde şi denumirea de „oraşul râurilor”, cunoscut şi pentru faptul că are mai multe poduri decât Veneţia sau Amstersam şi cu cel mai mare spaţiu mediu de trai din lume, este un oraş care în fiecare an atrage mii de turişti, având atât de multe de oferit vizitatorilor...!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la Cu Nikonul la drum.Hamburg, data: 18.05.2018, 11:03

Felicitări, Adrian, pentru acest minunat pps cu lumini superbe care încântă şi vrăjesc, aurorele polare şi boreale fiind unele dintre cele mai interesante spectacole ale naturii, incredibil de frumoase!
Misterul formării lor i-a intrigat permanent pe oamenii de ştiinţă şi, chiar dacă astăzi el a fost descifrat în cea mai mare parte a sa, aşa cum explici şi tu în lucrare, nu puţini sunt cei care cred că acest fenomen reprezintă o manifestare a unor forţe aflate dincolo de capacitatea de înţelegere a oamenilor.
Primele texte care descriu o auroră polară aparţin lui Plinius cel Bătrân, care descrie o lumină puternic colorată care a coborât peste Roma.
Aceste fascinante spectacole de lumini atmosferice, aurorele, nu apar doar pe Pământ, ci ele se formează şi în atmosferele altor planete care au câmp magnetic, printre care: Marte, Venus, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, având însă dimensiuni gigantice.
Prin studiul aurorelor, cercetătorii pot afla multe despre vântul solar, cum afectează acesta atmosfera şi cum poate fi folosită această energie degajată în folosul omenirii. În urma observaţiilor asupra Soarelui, aceste aurore pot fi prezise cu destulă acurateţe.
Ceea ce rămâne neexplicat este faptul că aurorele emit un sunet. Unii cercetători susţin că sunetele sunt cauzate de transformări dramatice care se produc în magnetosferă, iar alţii că sunetele îşi au originea în ciocnirea dintre două dimensiuni ale Universului.
Dar, dincolo de explicaţiile ştiinţifice, aurorele polare rămân totuşi un spectacol unic, un fenomen misterios, o minunăţie a naturii, un magnific spectacol de lumini naturale intens şi minunat colorate, ce se desfăşoară noaptea pe cer şi care-i încântă şi-i uimeşte şi azi nu numai pe oamenii de rând, ci şi pe cei mai mari savanţi.
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Comentariu la AURORE POLARE, data: 18.05.2018, 10:58

Mary Louise Streep, cunoscută mai ales sub numele de actriţă, Meryl Streep, deţinătoare a două recorduri în materie de nominalizări - 30, la Globurile de Aur, şi 21, la Oscar, câştigătoare a trei premii Oscar, opt Globuri de Aur şi a numeroase alte trofee, într-o carieră de 40 de ani, este considerată de unii critici ca fiind cea mai mare actriţă de teatru, film şi televiziune, din generaţia sa.
În 2003, Meryl Streep a primit din partea guvernului francez, Ordinul Artelor şi Literelor în rang de Comandor.
În 2004 a câştigat al doilea premiu Emmy, cu rolul din miniseria TV „Îngeri din America”, produsă de postul HBO. Tot în 2004 a primit premiul pentru întreaga carieră, din partea Institutului American de Film (AFI), şi Kennedy Center Honour, în 2011, pentru contribuţia adusă promovării şi dezvoltării culturii americane.
Preşedintele Barack Obama i-a oferit în 2010 National Medal of Arts şi, în 2014, Presidential Medal of Freedom.
În 2017 actriţa a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille la gala Golden Globes Awards.
Am citit într-un comunicat scris de BBC că a început demersurile pentru a-şi patenta numele, în încercarea de a opri exploatarea lui. A depus mai multe acte la US Trademark Office, în vederea deţinerii drepturilor exclusive de folosire a numelui în industria de divertisment. Totuşi, „această măsură nu va interzice oamenilor să se refere online la Meryl Streep”, a explicat Georeg Sevier, avocat de drept al proprietăţii intelectuale.
Mă bucur şi te felicit, Adrian, că ai ales şi ai prezentat un subiect aşa de frumos, amplu şi bine documentat! Ca mulţi alţii, desigur că şi eu o admir pe această mare actriţă americană, atât de talentată, ce a realizat roluri nemuritoare în filme care, fie m-au impresionat până la lacrimi [„Kramer contra Kramer” (1979), „Alegerea Sophiei” (1982)], fie m-au fermecat, cu poveşti de iubire, aventuri... [„Iubita locotenentului francez” (1981), „Când te îndrăgosteşti” (1984), „Departe de Africa” (1985), „Podurile din Madison County”(1995), „Oraşul judecăţii de apoi” (1991), „Dragoste frântă” (1986), „Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006)...] sau m-au amuzat [„Tinereţe veşnică” (1992), „E tare complicat” (2009), „Julie şi Julia” (2009), „Florence” (2016)], iar unele, în acelaşi timp m-au amuzat, dar m-au şi pus pe gânduri şi chiar m-au întristat [„Terapie de cuplu” (2012)].
La fel ca Meryl Streep, şi eu „Cred în puterea omului de a strânge într-un tot ce avem mai bun în noi înşine. În dragoste, speranţă şi optimism - aceste lucruri minunate care par inexplicabile.”
Cu stimă,
Teodora Buiţă

P.S. În ceea ce priveşte notele mici date de unii răutăcioşi, printre care se numără şi Marina M. (o persoană care sigur e la vârsta senectuţii, din moment ce nu mai are nici ţinere de minte - cel puţin la mine, a revenit la aceeaşi lucrare şi m-a depunctat nu doar o dată, de ex.: „Dalbă floare - iubirea”), credeam că te-ai lămurit că nu e cazul să le mai iei în seamă! Eu, în ultimul timp, aşa am procedat! Dacă acestor persoane nu le e jenă de ceea ce fac, e treaba lor, e ruşinea lor, de ce să mă necăjesc eu degeaba? Cei care ne vizualizează lucrările au deja o părere formată, sunt sigură că le apreciază la adevărata lor valoare, nu se lasă influenţaţi de notele date de anumiţi răuvoitori!
Am totuşi o nedumerire, de aceea îl rog pe dl. administrator, dacă mă poate lămuri, cum e posibil ca o persoană să dea aceleiaşi lucrări, mai multe note? Eu credeam că o lucrare poate fi notată o singură dată de către o persoană, nu de mai multe ori! Chiar nu există o posibilitate de a se stopa notarea de mai multe ori a unei lucrări, de către aceeaşi persoană? Cu atât mai mult când respectiva persoană e pusă pe răutăţi (altfel de ce ar reveni să depuncteze o lucrare, pe care deja o notase „în bătaie de joc”), ca Marina M. şi alţii din aceeaşi categorie, ce umblă cu pseudonime!!?

Comentariu la MERYL STREEP - Palmares Oscar, data: 30.04.2018, 16:26

Ultimele voturi - Teodora Buiţă

DataStelutePrezentareaTrimisa de
02.08.201810Patrimoniul UNESCO- Bisericile pictate din nordul Moldovei-ICipri
02.08.201810Patrimoniul UNESCO- Bisericile pictate din nordul Moldovei-IICipri
02.08.201810Patrimoniul UNESCO-Bisericile pictate din nordul Moldovei-IIICipri
02.08.201810Patrimoniul UNESCO-Bisericile pictate din nordul Moldovei-IVCipri
02.08.201810SIMONA HALEP-4 Finale Grand SlamAdrian TOIA
30.06.201810Picturi miniaturale Cipri
18.06.201810FOTOGRAFIA SUPRAREALISTA A LUI BEN GOOSSENSAngelica1

Publicitate

Statistici

Avem peste 21760 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1069 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 77 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.