Publicitate

Vasile / WASYLLE

imagine profil
Membru din: 18.03.2010
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 31 prezentari
Prezentari proprii: 31 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 21 comentarii
Stelute acordate: 0 voturi

Comentarii scrise de Vasile / WASYLLE

Vous ętes tellement mignon et généreuse dame "C'est incroyable".!
Merci pour l'appréciation.Le récemment.!


ŕ vous aussi Vio.!

Comentariu la Ultima scrisoare, data: 25.10.2013, 23:48

Traiesc in lumea reala.!Iubesc oamenii,iubesc pasarile,iubesc ruginiul din frunzele toamnei,si nestematele din albul zapezii,iubesc si respect linistea de catedrala ce mi-o ofera mama natura.! Realizez cat de generos si de aproape este Dumnezeu de noi cand ne arata ca bucuriile mari ale vietii vin din lucrurile simple si frumoase din jurul nostru.!Solutia cred ca se afla in sufletele si inimile noastre.! Oamenii sunt precum florile....
E plină lumea de flori,
De oameni şi... OAMENI.
La fel ca florile, trăiesc şi mor
Atât cât le este dat să trăiască..
(Angelina Nădejde)
Sunt onorat de aprecierea dumneavoastra doamna Angelina Nadejde.!
Stima si pretuire pentru:rcalin,felicia,lyo.!

Comentariu la Traim virtual., data: 21.10.2013, 11:45

Doru ai dreptate.!"a fi"exprima forma verbului la conjunctiv perfect in timp ce "a fii"exprima forma verbului la conjunctiv prezent.!Observatia ta este corecta si fundamentata gramatical.!Initial numisem ppsul"Invat sa fiu tacere"dar din graba n-am mai fost atent la forma."Cei" asta chiar a fost o neatentie impardonabila.!!!Cu speranta ca imi vei acorda circumstantele de rigoare te asigur ca nu voi mai face asemenea greseli.!Nota bene:crede-ma ca am fost la scoala si inca destui ani.!!!ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM (SENECA)A gresi e omenesc, dar a persevera (în greseli) este diabolic.Cu speranta ca m-ai inteles te asigur in continuare de tot respectul meu.

Comentariu la Invata sa fi tacere..., data: 21.10.2013, 09:06

Dragul meu prieten Lyo ai ramas acelasi filozof.!Urmarindu-ti prezentarile proprii dar si aprecierile facute la adresa altora m-am convins ca acestea apartin unui om cu un nivel de cultura ridicat,si o intelegere profunda a momentelor esentiale ale vietii.!Inca odata iti multumesc din suflet.!

Comentariu la Traim virtual., data: 19.10.2013, 04:23

Doamna Stana ca de fiecare data ma coplesiti.!!Sigur aveti un suflet extrem de sensibil si generos tinand cont de aprecierile pe care am vazut ca le faceti la adresa prezentarilor ce exprima un anumit mesaj.!Asta dovedeste rafinament,cultura,si o mare doza de bun simt.!Multumesc din suflet.!O zi buna va doresc.!

Comentariu la Danseaza cu mine., data: 19.10.2013, 04:14

Winter light"ďar cea mai frumoasa interpretae apartine lui Sarah Brightman.!

Comentariu la renasterea, data: 27.08.2013, 04:49

Dragii mei prieteni,Lope.Ioan.Stana.Felicia.Carmen.acum este clar.!!!"LUMINA"este in sufletul vostru.!DUMNEZEU sa va binecuvanteze si sa fie tot timpul cu voi.!

Comentariu la Deschide ochii..., data: 16.07.2013, 09:22

Ai perfecta dreptate.!Trebuie sa reanvatam sa iubim.!Multumesc "FRUMOS" pentru aprecieri.!

Comentariu la Iubeste., data: 07.07.2013, 21:51

Eu va multumesc dumneavoastra pentru aprecierile facute la adresa acestui pps.!Ma bucur nespus ca am reusit sa patrund in unima si sufletul dumneavoastra minunat.!DUMNEZEU sa fie cu noi toti.!Cu mult RESPECT.!

Comentariu la Ridica-te si mergi mai departe., data: 07.07.2013, 21:45

Eu va multumesc dumneavoastra pentru aprecierile deosebite facute acestui pps.!Acest lucru imi demonstreaza inca odata ca romanii "adevarati si frumosi" nu au disparut si nu si-au pierdut speranta,iar daca maine viata ii va pune in genunchi, vor gasi resurse sa se ridice si sa ia totul de la capat.!Pana la DUMNEZEU si inapoi.!Cu mult respect.!

Comentariu la Ridica-te si mergi mai departe., data: 07.07.2013, 03:57

Penelope.!Substituindu-ma lui Ulise nu pot sa-ti spun la randul meu altceva decat
mult"RESPECT".!Multumesc mult pentru aprecierile facute la adresa prezentarilor mele.!
Doamna Stana noi ne cunoastem mai demult!Ce pot sa va spun.!Prin aprecierile facute imi doveditii inca odata ca aveti un suflet inzestrat cu multa sensibilitate si rafinament.!Ma bucur sincer pentru dumneavoastra si la fel ca si pentru Penelope
mult"RESPECT".!

Comentariu la Cine esti tu,femeie.!, data: 04.07.2013, 00:22

Va multumesc tare mult pentru aprecierile facute.!Ma bucura nespus de mult faptul ca am reusit sa intru in rezonanta cu dumneavoastra pe aceasta tema care din pacate a devenit de mare actualitate in acest moment.!Sa speram ca ne vom reveni si vom reincepe sa traim cu adevarat.!Cu stima.!

Comentariu la Uitam sa traim., data: 29.06.2013, 09:59

Eu va multumesc dumneavoastra pentru aprecierile facute.!Si mai mult decat atat sunt incantat de faptul ca reusesc sa intru in rezonanta cu dumneavoastra pe o tema care din pacate devine tot mai actuala in viata noastra.Cu stima si consideratiune.!

Comentariu la Uitam sa traim., data: 29.06.2013, 08:46

"O încăpere poate să stea în întuneric mii de ani, dar, dacă aduci lumină în ea, întunericul va dispărea ca şi cum nici n-ar fi fost. La fel e şi atunci când lumina lui Dumnezeu luminează sufletul". ( Paramahansa Yogananda) Gandurile si multumirile dumneavoastra stimate doamne(d-re) Livia.Stana,Lyo,si Felicia,ma indreptatesc sa cred ca sufletul dumneavoastra are lumina lui DUMNEZEU.!Nu-mi ramane decat sa va multumesc inca odata si DUMNEZEU sa va binecuvanteze.!

Comentariu la Un gand bun., data: 17.05.2013, 11:44

Multumesc mult pentru apreciere.!Nu-mi ramane decat sa te "imbratisez"cu drag.!

Comentariu la Puterea unei imbratisari., data: 16.05.2013, 10:44

Multumesc mult pentru apreciere.!Te "imbratisez" cu drag.!Adevarat a inviat.!

Comentariu la Puterea unei imbratisari., data: 15.05.2013, 23:19

Multumesc mult doamna Stana pentru aprecierile deosebite facute la adresa acestei prezentari.!Sunt placut impresionat de faptul ca am reusit sa ma apropii de sufletul dumneavoastra si a altor români,intr-o epoca in care agresivitatea "manelei"si a "prostului gust"fac "legea"din pacate in aceasta tara.!Dar iata ca mai exista români care au alte valori culturale,si dovedesc ca nu este totul pierdut.!Sarut mana doamna.!Va respect si va pretuiesc.!

Comentariu la Drumurile vietii, data: 12.05.2013, 04:50

BRAVO.!Aproape''inuman''de sensibil si profund.Se completeaza minunat cu muzica angelica a Enyei.!Felicitari si la mai multe.

Comentariu la UMG, data: 20.08.2010, 23:28

SPLENDID.!!!!! Un mesaj subliminal de exceptie,impletit cu o muzica de exceptie.Ce frumos suna ''Plaisir d'amour'' pe aceste imagini pline de sensibilitate.Felicitari.

Comentariu la face to face, data: 25.04.2010, 00:48

EMOTIONANT PANA LA LACRIMI.!!!!!O IMBINARE FERICITA INTRE FILOZOFIA PROFUNDA A VIETII SI O MUZICA APROAPE DIVINA A LUI SECRET GARDEN.!MAI RAR ASEMENEA CREATII,PLINE DE SENSIBILITATE,CULOARE,SI PROFUNZIME.FELICITARI LA SUPERLATIV.!!

Comentariu la Cel care invinge, data: 18.03.2010, 10:42

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion