Minunat material, dar cu specificatia ca uleiu in mancarea gatita (la t>200C) se transforma in cateva zeci de substante toxice pt. organism. In concluzie nu gatiti cu nici un fel de ulei (fie el si virgin de masline) si nici vorba de prajit! Obisniutiva sa adaugati putin ulei in farfuria cu mancare gatita, inainte de a o consuma, asa cum faceti la salata. Altfel oul prajit se va tranforma intr-o bomba calorica si mancarea de fasole deasemenea!
Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.
Lumea noastra
Avem peste 29800 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1080 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.
Comentarii (2)
Mahok Valeria
Bune sfaturi !
Sincere felicitari !
Am si eu un sfat, cu umor:
Mananca foarte puţin din tot ce nu îţi place şi aleargă mult. Fii activ ! E simplu...
Radnea Cristina
Minunat material, dar cu specificatia ca uleiu in mancarea gatita (la t>200C) se transforma in cateva zeci de substante toxice pt. organism. In concluzie nu gatiti cu nici un fel de ulei (fie el si virgin de masline) si nici vorba de prajit! Obisniutiva sa adaugati putin ulei in farfuria cu mancare gatita, inainte de a o consuma, asa cum faceti la salata. Altfel oul prajit se va tranforma intr-o bomba calorica si mancarea de fasole deasemenea!