Intrebari frecvente

De ce verificati fiecare prezentare in parte?

Dorim ca site-ul sa fie unul serios. Nu acceptam prezentari cu material ofensator, de aceea se impune verificarea fiecarei prezentari. De asemenea, prin aceasta masura, dorim sa eliminam, pe cat posibil, prezentarile duplicat. Tot in acest proces, prelucram prezentarile astfel incat ele sa poata fi vizualizate direct pe site, fara a fi nevoie sa le descarcati.

Am facut upload la o prezentare. De ce nu apare pe site?

Prezentarea nu apare imediat pe site pentru ca ea trebuie sa fie verificata de catre noi (din ratiunile prezentate la punctul anterior). De asemenea o prezentare s-a putea sa fie respinsa pentru ca a mai fost postata anterior de catre altcineva sau daca incalca conditiile acceptarii.

De ce la unele prezentari nu se aude muzica?

Unele prezentari sunt parolate. De aceea, nu am putut sa le prelucram pentru a putea fi vizualizate online. Totusi, folosim o metoda alternativa pentru previzualizare. Din pacate, in acest mod nu se aude muzica, iar calitatea imaginilor poate sa fie mai slaba. Pentru a urmari prezentarea la calitatea originala, recomandam ca sa o downloadati.

De ce nu pot sa sterg o prezentare publicata de catre mine?

Pentru a fi publicata pe site o prezentare, ea necesita sa fie verificata de noi si prelucrata. Acest proces implica cel putin consum de timp. Intrucat noi va acordam acest timp, dorim ca si dvs sa ne respecati munca necerandu-ne sa renuntam la prezentarile deja acceptate.