Termeni şi condiţii de utilizare

Acceptul dumneavoastră

Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.nicepps.ro vă pune la dispoziţie prezentări PowerPoint din diferite domenii. Prezentările pot fi vizualizate direct pe site, sau puteţi face download. Puteţi downloada 27 de prezentări în fiecare zi.

De asemenea, puteţi contribui la îmbogaţirea site-ului, noi oferidu-vă posibilitatea să publicaţi pe site prezentări PowerPoint. Se pot uploada pe site fişiere cu extensia .pps sau .ppt. Mărimea unui fişier nu va depăşi 15MB.

Drepturile proprietăţii intelectuale

Conţinutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informaţional şi pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de  proprietate.

Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terţe părţi, în interes comercial.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteţi responsabil de propriile acţiuni precum şi de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le incărcaţi, puneţi la dispoziţie în mod public.

Vă obligaţi să nu faceţi următoarele lucruri:

a) să publicati material cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

b) să publicaţi materiale obscene, defăimatoare, de ameninţare sau răuvoitoare;

c) să publicaţi materiale care conţin imagini sau afirmaţii explicit sexuale;

d) promova sau furniza informaţii despre modul de derulare a activitaţilor ilegale, promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoane, sau promova orice act de cruzime faţă de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informaţii despre modul de a fabrica, achiziţiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme şi crearea de site-uri "crush";

e) sa cereti stergea prezentarilor publicate

Responsabilitatile noastre

Nu garantăm credibilitatea, acurateţea informaţiilor publicate de către utilizatori. Nu avem obligaţia legală de a controla informaţiile oferite de utilizatori disponibile pe site. Informaţiile altor persoane pot fi neplăcute, vatămatoare sau inexacte.

Materialele pot conţine inexactităţi sau greşeli de scriere. Nu ne asumăm veridicitatea şi exactitatea materialelor de pe site.

Dumneavoastră sunteţi de acord cu faptul că sunteţi singurul responsabil pentru forma,  conţinutul sau exactitatea materialelor plasate de dumneavoastră pe site.

Apreciem mesajele dumneavoastră şi venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Va atenţionăm că nu putem să acceptăm sau să ţinem cont întotdeauna de ideile creative, sugestiile, sau materialele dumneavostră...

Generalităţi

Dacă vreo prevedere din acest capitol este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni şi condiţii", acestea rămânând în vigoare.

Aceste condiţii pot fi modificate de noi fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteti citi oricând cea mai recentă versiune a acestor condiţii accesând această pagină.