adi4

Membru din 31.03.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 2 comentarii

Ultimele comentarii scrise de adi4

Desi nu sunt genul "Cineva sa ne opreasca pana nu devine limba oficiala Romaneasca", pot spune cu mandrie ca noi avem o sosea (Transalpina) la peste 2300m, muuuult mai putin celebra (de vina e "frunza" de "promovare" a turismului) dar cu peisaje cel putin la fel de spectaculoase. Drept ca "tanti...stiti voi cine" nu a facut "tele...taie-panglica-portocalie" in zona, dar sper nici sa nu faca caci asfaltul e suficient pentru cele cateva mii de "piti", masini de fite, fum de gratare si cateva tone de peturi si doze de aluminiu.

Pe de alta parte, vezi, tot in zona TRANSHIMALAYA...sau va mai puteti uita la europenii nistri cum fac cativa km ("doar" vreo 50) printr-un masiv montan (a se citi Alpi) intr-un timp record (adica cand vor aparea primele gropi acolo noi vom monta parapeti pe A3 - inchisa fireste din cauza vicolului venit pe "neasteptate" in Ianuarie). Si mai stiti ceva? Doar la noi "iarna e ca iarna (din Siberia se pare)", caci la noi avem drumuri de munte deschise vreo 2-3luni pe an, pe cand "la ei" drumurile nu numai ca sunt deschise tot timpul anului ci sunt curate ca....vara.

Comentariu la CHINA Tinamen Mountains, data: 24.04.2012, 22:03

Punctul 2 nu functioneaza decat intamplator 1 la vre-un milion de cazuri, demonstrat si la Discovery in emisiunea "distrugatorii de mituri". Cazul in care poate functiona este acela in care frecventa operatorului de telefonie este aceeasi cu cea a alarmei masinii (lucru putin probabil)

Punctul 4 : Nu este vorba de seria telefonului ci de IME-UL placii electronice a telefonului. Seria o gasiti si in interiorul telefonului si pe factura. Este gresit in a spune ca nu puteti recupera telefonul, deoarece, tocmai datorita acelei "rezerve de putere" a bateriei, cu ajutorul acestui IMEI puteti localiza telefonul oriunde in lume chiar si cu telefonul inchis (am cunostiinte care si-au recuperat telefonul in maxim 24 ore, cu ajutorul celor de la STS). De altfel daca va pasioneaza teoria conspiratiei serviciile secrete pot afla in orice moment unde sunteti, cu cine comunicati, pot induce mesaje subliminale, etc cu ajutorul acestui cod (IMEI).

Comentariu la 4 secrete ale telefonului tau mobil, data: 31.03.2012, 21:28