alecsa.dorina / alecsa dorina / lecsa dorina

Membru din 28.03.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 7 comentarii

Ultimele comentarii scrise de alecsa.dorina / alecsa dorina / lecsa dorina

.....................O doamne, multumesc ca mai sunt si persoane cu suflet!.........Draga doamna Teodora ,cred ca sunteti o alinare pentru multe suflete triste,prin cuvintele calde si bune pe care le spuneti!Este adevarat ,am momente cind am nevoie ,de un umar unde sa-mi pot lasa capul ,dar sunt putine persoane care pot intelege! e-mail alecsa.dorina@yahoo.com.Cu drag Dorina.

Comentariu la DE ZIUA TA, LA MULŢI ANI!, data: 26.05.2011, 09:33

Mii de multumirii! de aici din departare,ascultind un cintec si mai ales cind este dedicat,!pentru mine este apropierea de cei dragii(copii mei).Aveti dreptate! la schimbare aprefixului,am simtit o nostalgie si tristete,datorita faptului ca sunt singura prin straini.Todeauna ,cind intru pe acest site si gasesc o poezie,un citec frumos i-l trimit si cunostintelor mele.Sunt o femeiie ,care a avut de infruntat o viata dura din copiilarie,tot ce am iubit am pierdut(mama,sot).......Cu mult respect Dorina..

Comentariu la DE ZIUA TA, LA MULŢI ANI!, data: 23.05.2011, 11:26

O prezentare superba,chiar azi implinesc 50 de anii!...Am primit azi aceast cintec,felicitari!Cu drag ,Dorina.

Comentariu la DE ZIUA TA, LA MULŢI ANI!, data: 22.05.2011, 10:22

Felicitarii,doanei GRETA pentru tot ce a facut.

Comentariu la Sarut femeie mana ta, data: 26.04.2011, 18:22

Un cintec foarte frumos,si eu am cauta dragostea in stele,am gasito dar dupa un timp am pierduto, odata cu moartea sotului am pierdut tot,liniste,dragoste, fericira si cei mai frumosi ani,am sufletul trist singur.

Comentariu la In bratele tale, data: 25.04.2011, 20:04

Este un cintec foarte frumos,chiar in aceste momente,trec prin asa ceva,las in spate o poveste care a durat foarte putin,si cred ca nu trebuie sa sufer,atunci cind nu e sinceritate.

Comentariu la Eu astazi plec din viata ta, data: 15.04.2011, 20:13

Am primit acesta melodie de saptamini,o ascult aproape in fiecare zi....si pentru mine incepe a doua tinerete.,imi este foarte greu sunt departe de casa ,de copii .Multumesc unei persoane care mi-a trimiso, si acum stiu ca are nevoie de un pic de sustinere.Cintecul este foarte frumos.

Comentariu la A doua tinerete, data: 28.03.2011, 18:37